Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2012

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΔΗΛΩΣΕ Ο Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ…Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ


Την αποφασιστικότητα της κυβέρνηση να ανακόψει άμεσα την πορεία απαξίωσης του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, απευθύνοντας χαιρετισμό κατά την παρουσίαση του έργου «Ξανα-σκέψου την Αθήνα».
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι αποτελεί επείγουσα ανάγκη και κορυφαία προτεραιότητα η διάσωση του κέντρου της Αθήνας, καθώς είναι το πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό και επειδή «το οφείλουμε στους πολίτες, των οποίων η ποιότητα ζωής υποβαθμίζεται συνεχώς».



Στη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε ευρωπαϊκός αρχιτεκτονικός διαγωνισμός «Re-think Athens» για την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας με χορηγό το Ίδρυμα Ωνάση.


Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
21-3-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδατε τι κάνουν τα ποσοστά της Χ.Α?????

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε τώρα. Σοβαρευτείτε. Κακομοιριασμένοι άνθρωποι σε απόγνωση και κακοποιά στοιχεία συνθέτουν το μεταναστευτικό ρεύμα προς Ελλάδα. Να κάνουν τί οι πρώτοι? Τι δουλειά να κάνουν και πως να ζήσουν σε μια Χώρα που δεν εχει να ταίσει το δικο της λαό. Αυτοί μέχρι τωρα ίσως να μην είχαν κίνητρο παραβατικής συμπεριφοράς, για όσο καιρό έπαιρναν χαρτζιλίκι σε φανάρια, εργασίες κλπ. Θα αποκτίσουν όμως πλέον αφού δεν θα εχουν τα προς το ζείν. Η δευτερη ομάδα σαφώς και έχει κίνητρα.Και οι δύο ομάδες όμως, όπως εξελίχθηκε η κατάσταση στην Ελλάδα δεν έχουν θέση. Πρώτα θα φάει ο Ελληνας, θα βρει δουλειά ο Έλληνας και μετά όλοι οι άλλοι. Ακόμα και το cent πλέον το χρειάζεται κάποιος Έλληνας για να ταϊσει την οικογένειά του. Ως εδώ και μή παρέκει. Εάν στο μέλλον χρειαστούμε εργατικά χέρια θα ακολουθησουμε το πρότυπο της Αυστραλίας. Συγκεκριμενες θέσεις για συγκεκριμένες ειδικότητες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γαμιεσαι ρε ισλαμοπουστα πρεζα....
Να ξεκουμπιστουν να φυγουν,να ξεβρωμισει το κεντρο και η πατριδα...
Τι θα γινοταν ρε μπασταρδε αν καταλαμβανονταν τα κεντρα των γαμωισλαμοπρωτευουσων απο παρανομους λαθρομεταναστες Χριστιανους...?

Αντε και γαμησου πληρωμενη πουτανα της πληροφορησης ,μας τα εχεις πριξει με την ισλαμοπροπαγανδα σου...
Θα εκαναν τα εγκληματα που κανουν εδω στις γαμωισλαμοχωρες τους?Μιλα ρε ξεφτηλα.....εκει τους γαμουν...κοβουν χερια,ποδια,.....,λιθοβολουν....
Και ερχονται εδω τα κτηνη και αντι να σεβαστουν κανουν αυτα που δεν διανοουνται να κανουν στα κωλοκρατη τους....
Εξω ολοι οι βρωμιαρηδες υπανθρωποι ισλαμοφασιστες εγκληματιες...και εσυ μαζι τους προδοτη ...

Ανώνυμος είπε...

αντε να σοβαρευτουμε... και αντε να δεχτουμε πως ναι, υπαρχουν οι δυο αυτες ομαδες που μας λες (προσωπικα δεν πιστευω πως καποιος θα περπατησει 7000χλμ για να κλεψει το καρπουζι σου, αλλα τελος παντων)

"Και οι δύο ομάδες όμως, όπως εξελίχθηκε η κατάσταση στην Ελλάδα δεν έχουν θέση" - εδω ειναι το ωραιο, ή ακομα καλυτερα η υποκρισια σας:

την πρωτη ομαδα, τους κακομοιριασμενους τους θελετε ΕΔΩ για να τους εχετε ΣΚΛΑΒΟΥΣ σε δουλειες που ΠΟΤΕ ενα Ελληνοπουλο δεν θα καταδεχτει να κανει

και μη μου πεις τωρα πως το Ελληνοπουλο θα γινει βοηθος βοθρατζή ή θα παει στα προβατα... ειπαμε να σοβαρευτουμε!

την δευτερη ομαδα, τα κακοποια στοιχεια επισης τους θελετε ΕΔΩ - οχι ολοι βεβαια, αλλα μια μεριδα "συνελληνων" μας που ασχολουνται με παρομοια "επαγγελματα' - μαφιοζοι, ναρκωεμποροι, τοκογλυφοι, νονοι κτλ

αληθεια, γιατι οι 'σκουπες' της ΕΛΑΣ αφορουν μονο π.χ. τους μαυρους που πουλανε CD και οχι τους Ελληνες εργοδοτες τους?

και μη μου πεις πως ολη αυτη η βιομηχανια ελεγχεται απο 5-10 μαυρους.. ειπαμε να σοβαρευτουμε!

φτηνα βαπορακια, φτηνοι μπραβοι, φτηνες π**τανες - η χαρα του Ελληνα μαφιοζου!

το ο,τι τους θελετε ΕΔΩ φυσικα δεν χρειαζεται καμια αποδειξη, ειναι προφανες: αν δεν τους θελατε, θα τους αφηνατε να φυγουν, να πανε εκει για οπου ξεκινησαν!

ρε οταν ομως ο Ελλην πατριωτης νοικιαζει μια αχυρωνα σε 10 προσφυγες και τσεπωνει 1000 ευρω μαυρα και αφορολογητα, οταν ο Ελλην πελατης γ***** την 17χρονη μαυρουλα για 10 ευρω, οταν ο Ελλην εργοδοτης δεν πληρωνει ουτε σεντ τον υπαλληλο του αλλα τον καρφωνει στους μπατσους την ημερα της πληρωμης, εσυ περιμενεις να αφησουν να τους φυγει η χηνα με τα χρυσα αυγα? (ταιριαζει μια χαρα το λογοπαιγνιο!)

Τοσο απλο ειναι...

Ανώνυμος είπε...

UPDATE: σοβαρα τωρα, υπαρχει περιπτωση ενα υποκειμενο σαν τον 1.49μμ -οση φτωχεια και να εχει η οικογενεια του- να παει να κανει τη δουλεια που κανουν οι ξενοι?

πιστευεις πως ο 1.49μμ θα παει ποτε να γινει π.χ. βοηθος τσομπανη ή βοηθος πεθαμενατζη?

το παιδακι ο 1.49μμ, εκλογες ερχονται, θα παει να πιασει τον Σταϊκουρα και αυτος με τη σειρα τους θα τον διορισει στα ΕΠΟΠ, στα ΔΙΑΣ, στην Αγρογη, στην Αγροφυλακη ή σε οποια αλλη ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ θεση και οοοολοι ΕΜΕΙΣ θα τον πληρωνουμε σαν μαλακες - και μετα θα φταινε οι "ισλαμοφασιστες' για την καταντια μας...

Ανώνυμος είπε...

Μιλαμε οτι εισαι πιο πολυ ......ακομη και απο τον πρεζα.
Σε εσενα απευθυνομαι υπανθρωπε μαλακαναλυτη,παπαρολογε του φραπε,δηθεν,τιποτα και πουθενα...
Κανε ενα μπανιο να ξεβρωμισεις και αποφασισε επιτελους να δωσεις τελος στο μαρτυριο της αθλιας σου υπαρξης ...
Ουστ βολεμενη ανθρωπιδα (το κατεχεις καλα το θεμα...),πολυ ασχοληθηκα μαζι σου λασπη.....
ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκες μην τσιμπάτε και κυρίως,
μη βρίζεστε.

Ολο αυτο το πανηγυρακι ειναι προεκλογικο τρικ των ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ με στόχο,

τις ψήφους των κατοικων του κεντρου αλλά κυριως!!!!!!

των μεγαλοιδιοκτητων του κεντρου που βλεπουν τις αξιες του κεντρου να απαξιωνονται.

Χέστηκε το ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ για την πεινα διστυχία εγκληματικοτητα πορνεια ναρκωτικα ισα ίσα,

ενα μεγαλος μερος απο τα εσοδα ναρκω-πορνείας ΕΔΩ επενδύονται αλλά,

ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ Χ.Α. έβαλαν τον Χρυσοχοιδη,

μανουλα ο σερίφης στις πουστιές!!!

Υπομονή,
μετά τις εκλογές, αν γίνουν!!!

eurything back toy normal

bussiness as usual