Σάββατο, Μαρτίου 03, 2012

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΛΕΕΙ Ο Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΙΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ...
Υπέρ της εθνικής συνεννόησης και της συνεργασίας των κομμάτων και μετά τις εκλογές τάσσεται ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Δίνει, μάλιστα, και το μετεκλογικό στίγμα, προβάλλοντας την άποψη ότι η συνεργασία θα επιδιωχθεί ακόμη και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας από την πλευρά του κόμματός του.



«Η συνεργασία και η συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα κρίνεται απαραίτητη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών» τονίζει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.


«Πρέπει να αντιληφθούν ότι η αυτοδυναμία είναι πολιτικός στόχος και όχι αυτοσκοπός» προσθέτει.


Υπογραμμίζει, επίσης, ότι η ΝΔ δεν έχει μέτωπο με την Αριστερά και τονίζει πως με το τέλος της Μεταπολίτευσης έχει καταπέσει και το αντιαριστερό σύνδρομο της μετεμφυλιακής εποχής, αλλά και το αντιδεξιό σύνδρομο της μεταδικτατορικής εποχής.
Newsroom ΔΟΛ


ΠΡΕΖΑ TV
3-3-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά αυτοδυναμία ΝΔ; Κάτσε να γίνουν εκλογές και θα δούνε ποιός θα έρθει πρώτος. Θα πέσει το μαύρο στους μνημονιακούς, σύννεφο. Νομίζουν ότι θέλουμε να μας κόψουν κι άλλο το μισθό; Βουλευτές καθάρματα σας ψάχνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Η λευκή ψήφος ή η αποχή ενισχύει το πρώτο κόμμα ή τα μεγάλα κόμματα... Αν δηλαδή ψηφιστούν από τη μεγάλη πλειοψηφία αυτοί που θα συμμαχήσουν (αν) ενάντια στο μνημόνιο δεν θα υπάρχει διαφορά;Το μη χείρον βέλτιστον στην προκειμένη. αλλιώς θα τους κοιτάμε για πολύ...