Τετάρτη, Μαρτίου 28, 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΑΡΑΓΕ ΤΣΙΤΕΣ...
...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ TV ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της σύλληψης πασίγνωστου παρουσιαστή υπεράνω πάσης υποψίας, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία, να έχει προμηθευτεί δυο φορές ναρκωτικά από κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στην Αθήνα.



Πλέον, η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο σοβαρή, μιας και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και συγκεκριμένα σύμφωνα με το απόσπασμα της κατάθεσης του αστυνομικού που εμπλέκει τον παρουσιαστή, ο τηλεοπτικός αστέρας αγόρασε ναρκωτικά:


«Την 15/01/2012 και ώρα 18:30, πούλησε στην περιοχή του Αιγάλεω στον παρουσιαστή (ο αστυνομικός που τον κατηγορεί), ποσότητα ουσιών με την κωδική ονομασία “δυο εισιτήρια”, προφανώς 2 γραμμάρια ουσιών, αντί άγνωστων ανταλλαγμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά το κατηγορητήριο.


Μετά και από αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις, ο εισαγγελέας θ΄απαγγείλει κατηγορίες στον παρουσιαστή, ο οποίος και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.


Το σοκ πάντως είναι μεγάλο, καθώς ο εν λόγω παρουσιαστής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης, και οικογενειάρχης, ενώ ποτέ έως τώρα δεν είχε δώσει δικαίωμα.


http://www.star.gr/
Πηγή: Made in Star



απο το http://www.zougla.gr/greece/article/o-tileparousiastis-o-dimosiografos-ke-o-xouligan


Ο παρουσιαστής


«Δεν το περιμέναμε, πέσαμε από τα σύννεφα» ακούγεται να λέει η φωνή από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.


Περίοπτη θέση στη λίστα πελατών της οργάνωσης κατείχε ο γνωστός τηλεαστέρας της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος βρίσκεται στο δυναμικό σταθμού εθνικής εμβέλειας και δεν είχε δώσει ποτέ το δικαίωμα να εμπλακεί το όνομά του σε υπόθεση ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για πασίγνωστο παρουσιαστή οικογενειάρχη, πάντα ευδιάθετο και χαμογελαστό, με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και πολλά πρωινά ταλέντα...


«Φέρε μου δύο εισιτήρια» ακούγεται να λέει συνθηματικά σε δύο συζητήσεις που είχε με τον μεγαλοέμπορο ναρκωτικών, εννοώντας με τη λέξη «εισιτήρια» δύο γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 46χρονος φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, να έχει παραγγείλει δύο φορές κοκαΐνη από το κύκλωμα. Μία στις 14 Ιανουαρίου στο Αιγάλεω και μία στις 17 Μαρτίου στο Περιστέρι.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής προμηθευόταν τα ναρκωτικά αυστηρά για προσωπική χρήση, γι’ αυτό άλλωστε και η δικογραφία που συντάχθηκε από τις αστυνομικές αρχές δεν τον επιβαρύνει με καμία κατηγορία. «Τώρα μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο εισαγγελέας» αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στη zougla.gr.


Ο δημοσιογράφος


Η λίστα όμως με τους… γνωστούς πελάτες του κυκλώματος δεν σταματά εδώ.


Πληροφορίες της zougla.gr κάνουν λόγο για δημοσιογράφο μεγάλης οπαδικής εφημερίδας, γνωστό «συνδεσμίτη» μεγάλης ομάδας της χώρας, ο οποίος φέρεται να ήταν από τους «συχνούς» πελάτες του κυκλώματος, «παραγγέλνοντας» συνήθως κοκαΐνη.


Το ψευδώνυμο του άκρως γνωστό, ειδικά στους «λάτρεις» των γηπέδων. Η εφημερίδα στην οποία φέρεται να εργάζεται είναι καθημερινή, με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί σε κάθε της σελίδα.



ΠΡΕΖΑ TV
28-3-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδιά κανείς δεν γράφει ποιος ειναι?
Γιατί τους προστατεύεται?

Ανώνυμος είπε...

pali kala pou mas to eipate re mages to onoma

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα εισαι πολυ παπαρας τελικα αγορινα μου.
Κατ'αρχην ο τιτλος ειναι παραπλανητικος για να κερδισεις επισκεψεις απο τους περιεργους που ψαχνουν να βρουν μεσω google το επιμαχο ονομα.
Επισης, εσυ μηπως δεν εχεις δοκιμασει ναρκωτικα?Παρανομα ή νομιμα?
Εσυ 11.14 γιατι θεωρεις οτι δεν πρεπει να προστατευεται το ονομα ενος χρηστη κοκας που βγαινει στην tv?Δεν μιλαμε για εμπορο.2γραμμα αγοραζε.
Αξιζει να χασει τη δουλεια του για αυτο το λογο?Οι εξαιρεσεις στο star system ειναι αυτοι που δεν πινουν κοκες.
Δεν λεω φυσικα το ονομα.Να σκασετε κατινες!
Χαχαχαα!

Ανώνυμος είπε...

καλα ειστε μαλακες;;; το λεει ξεκαθαρα...αλλα περιφραστικα.

Ανώνυμος είπε...

Τραγική ειρωνία να διαβάζεις θέμα για ναρκωτικά στο πρέζαtv...

Απαράδεκτο πάντως το στυλάκι σας. Λειτουργείτε σαν τους γελοίους του διαδικτύου που πουλάνε φούμαρα για ειδήσεις με μόνο στόχο το κλικ...