Κυριακή, Μαρτίου 18, 2012

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ


Πενήνταεπτα προσαγωγές, έξι συλλήψεις και τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, είναι ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο.



Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία τα επεισόδια σημειώθηκαν στο σταθμό Ειρήνης και σε διάφορα σημεία πέριξ του σταδίου όπου γινόταν έλεγχος σε οπαδούς του Παναθηναϊκού που προσέρχονταν στο γήπεδο.


Ομάδες νεαρών οπαδών έκαναν επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων με βόμβες μολότοφ, πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών και προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις με αποτέλεσμα να ηρεμήσει προσωρινά η κατάσταση αλλά στο ημίχρονο του αγώνα ξεκίνησαν νέα επεισόδια μέσα στο γήπεδο και συγκεκριμένα στις κερκίδες με αποτέλεσμα να καθυστερεί η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.


Συμπλοκές σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Μια ομάδα πάνω των εκατό οπαδών, άρχισαν να πετάνε διαφορα αντικείμενα, από καρέκλες έως πυροσβεστήρες, προς τις δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες με τη σειρά τους απάντησαν με ρίψη χημικών.


Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο διαιτητής Κάκος να μην επιτρέπει την είσοδο των δύο ομάδων στο γήπεδο για να συνεχιστεί το β' ημίχρονο. Επεισόδια σημειώνονται και εκτός γηπέδου. ΣΚΑΙ
ΠΡΕΖΑ TV
18-3-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: