Πέμπτη, Μαρτίου 08, 2012

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΑ...ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ
Το λεγόμενο «κίνημα της πατάτας» έγινε αφορμή για να βγει στην επιφάνεια ο πιο ωμός αντικομμουνισμός από διάφορους «παρουσιαστές» - «διασκεδαστές» των ΜΜΕ. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση τέτοιας υστερίας, τη Δευτέρα το βράδυ η «σατιρική» εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» όπου ξέφυγαν από κάθε όριο ακόμη και της πιο καυστικής σάτιρας. Το μόνιμο μοτίβο τους ότι «κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει το ΚΚΕ, το καταδικάζει» ή η γελοιότητα ότι το ΚΚΕ ισχυρίζεται πως «έχει τα πνευματικά δικαιώματα των λαϊκών κινητοποιήσεων» ή ότι είναι αντίθετο να καταργηθούν οι μεσάζοντες. Μετά ακολούθησε και ένας λίβελος που ντύθηκε με βίντεο, όπου με πλάνα από συγκεντρώσεις του ΚΚΕ χάριν ...σάτιρας εμφανίζονται η «1η Πανελλήνια διαμαρτυρία για τη χαμηλή τιμή της πατάτας» ή πανό «Φτηνές πατάτες χωρίς να το πει το ΚΚΕ, όχι ευχαριστώ» ενώ ακολούθησαν και άλλα ...αστειάκια.

Οι του «Ράδιο Αρβύλα» δεν τόλμησαν να αναφερθούν στην άποψη του ΚΚΕ για το θέμα. Στα ζητήματα που βάζει στους εργαζόμενους και αγρότες και όλο το λαό, ότι τέτοιες κινήσεις όπως το «κίνημα της φτηνής πατάτας» έχουν περιορισμένο χαρακτήρα και δεν μπορούν να λύσουν συνολικά το διατροφικό πρόβλημα. Χλευασμός και λοιδορία του ΚΚΕ από τους «αρβύλες» στο όνομα της σάτιρας. Η «σάτιρα της αρβύλας» έβγαλε τη μπόχα της σαπίλας του συστήματος. Γιατί το ΚΚΕ δεν σπέρνει αυταπάτες στο λαό για τα προβλήματά του και τη λύση τους. Τον καλεί να οργανώσει τον αγώνα για αξιοπρεπή μισθό, για ζωή με δικαιώματα και απαιτήσεις και όχι χαμοζωή της ευκαιριακής «ανακούφισης» και της «φιλανθρωπίας». Εχθροί του λαού δεν είναι μόνο οι μεσάζοντες αλλά και τα μονοπώλια και είναι μονόδρομος η σύγκρουση και ρήξη, για να μπορούν οι παραγωγοί του κοινωνικού πλούτου να τον απολαμβάνουν χωρίς παράσιτα.
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=6734716&textCriteriaClause=%2B%CE%91%CE%A1%CE%92%CE%A5%CE%9B%CE%91
ΠΡΕΖΑ TV
7-3-2012

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα έχεις γίνει πολύ μαλάκας.

Σε τι κάνει λάθος στο ΚΚΕ στη συγκεκριμένη ανακοίνωση ???

Φάε τον πολιτισμό και την πολιτική κριτική του Σερβετά και των άλλων απολοιφάδιων. (Sorry Στάθη που σε παίρνει και εσένα η μπάλα, ο μόνος που ξεχωρίζεις με διαφορετική παιδεία από τα άλλα φυντάνια εκεί).

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά πρέζα τώρα τελεευταία έχεις γίνει χειρότερος κ από τα "καθεστωτικά" blogs από τα οποία πασχίζεις να δείξεις οτί διαφέρεις.Έχεις παρει τον αντικομμονισμό εργολαβία φαίνεται...Αν θέλεις κάνε κριτική επί της ουσίας πάνω στη θέση του ΚΚΕ για να καταλάβουμε κ εμείς που διαφωνείς κ άσε τα τσιτάτα κ τις άναρθρες κραυγές.Πίστεψε με αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας κ ίσως κ καλύτερα από σένα.

Ανώνυμος είπε...

ti to parakseno vlepeis sauti tin anakoinwsi tou KKE?? ektos an ontws sou fainontai asteioi oi radio arvyla..na to koitakseis..

Swell είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Swell είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Swell είπε...

Ανώνυμοι, το γεγονός ότι το ΚΚΕ αναγκάστηκε να μαζέψει με δεύτερη ανακοίνωση, την πρώτη που είχε κάνει, δεν σας λέει τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

καλα μεταξυ κκε κ των διευθαρμενων, καθολου αστειων, διαπλεκομενων, συστημικων "επαναστατων της τηλεορασης" εσυ παιρνεις το μερος του των καθαρματων?

αισχος!!!

ante geia είπε...

ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕΣΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ??? ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΔΕ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Δεν σχολιάζω τους ραδιο αρβύλα,δεν έχει νόημα.Αλλά το ΚΚΕ το έχει παρακάνει.Ενα κόμμα που βοηθάει το σύστημα να κάνει την δουλειά του είναι,τίποτε άλλο,κάθε μέρα δείχνει πόσοι μαλάκες υπάρχουν σε αυτό το κόμμα και να σταματήσει να μιλάει για τον κουμμουνισμό,γιατί το ΚΚΕ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του κουμμουνισμού .Συνεχίστε έτσι για να σας σιχαθούν και αυτοί που είναι φιλικοί με εσάς.Τώρα δείχνεται ποιοί είστε ,δεν σας ενδιαφέρει ο λαός.Τον πουλάτε συνεχώς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ΤΟΥΣ. Και τις επομενες μερες σχολιασαν αρνητικα το ΚΚΕ (πλην της καννελη γιατι ξερουν οτι δε μπορουν να τα βαλουν μαζι της σε επιπεδο πραγματικων επιχειρηματων) φαινεται καποιος τους εχει τραβηξει το αυτακι για να διευρυνουν τη σατυρα τους ως προς το ΚΚΕ .Με χιουμορ της δεκαετιας του 80 ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΟ ΕΝΤΕΛΩΣ

Ανώνυμος είπε...

"Σύντροφοι" του ΚΚΕ ακόμα και αν συμφωνούμε οι υπόλοιποι με το μεγαλύτερο μέρος της ανακοίνωσης με πολιτικά κριτήρια, μπορείτε να μας πείτε ποιό είναι το νόημα του να βγάλεις ανακοίνωση με κάτι που είναι αντικειμενικά παραδεκτό ότι κινείται σε σωστή κατεύθυνση. Εδώ γίνεται πόλεμος και το ΚΚΕ ασχολείται με 2 (!) ανακοινώσεις διυλίζοντας το κουνούπι. Οπότε οι ΚΚΕδες ας μην αναρρωτιούνται γιατί οι υπόλοιποι βασιμα πιστεύουμε ότι το ΚΚΕ ΔΕΝ επιθυμεί στην πράξη αυτά που λέει ή τα επιθυμεί ΜΟΝΟ με τους δικούς του σταλινικούς όρους και με εκείνο οδηγό.

ΤΟ ΚΩΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ είπε...

Τι λε ρε, στράβωσε το Κώμα;

Μιλάνε και οι κνίτες για πολιτισμό, ρε δεν γαμιέστε που θα κάνουμε και διαλεκτική κουβέντα με τα σκατά. Τι κριτική ρε μαλακισμένα να κάνει κανείς στο ΚΚΕ; Για τι από όλα; Για τα γλυφολώλια στα Χρυσά Αυγά στην Χαλυβουργία; Στα γλυφολώλια με τα ΜΑΤ, στα γλυφολώλια ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΑΜΕ;

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΔΕΛΦΑ ΚΩΜΑΤΑ" ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ;

Σας ξέρασε η ιστορία ρε κουναβογάμηδες, εσεις, οι καπιταλιστές και οι φασίστες είστε τα καρκίνωματα του κόσμου, άντε ψοφάτε να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ΚΚΕ ΤΟ ΚΩΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο καθυστερημένος μπορεί να είναι κάποιος για να κάθετε να βλέπει Ράδιο Αρβυλα... έλεος,

όλο κρυάδες και χιούμορ επιπέδου..."ωω σουλταν"...
άμα θέλετε να δείτε τέτοια τηλεόραση βάλτε τα μεσημεριανά, είναι ποιο original

Ανώνυμος είπε...

εισαι ονομα και πραμμα.
Εκλογες γαρ ανελαβες υπρεσια.

Ανώνυμος είπε...

αντε βρε μαλακες χαφιεδες του κκε ηλιθιοι που μιλατε κιολας οι μαλακες ειστε οι βαλτοι, μαλλον το 2.οσο για το πρεζα δεν το περιμενα να πει κατι τετοιο για το κκε τους ειχα και αυτους για βαλτους με το κκε το κομα του χαφιε και του δηθεν εργατη.μπραβο στο πρεζα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

"μονόδρομος η σύγκρουση και ρήξη"

Σιγα τα αίματα ρε κουρδιστοί επαναστάτες τις δεκάρας...

Ανώνυμος είπε...

Aπλως θελω να πω οτι διαφωνω με τη θεση που παιρνει το ΠΡΕΖΑ ΤV στο σχολιασμο της σατιρας των ρεαδιο-αρβυλα για το κκε απο το κκε.
Καταλαβαινω οτι δεν μπορει ενα κομμα να ασχολειτε με το καθε χαχα που κανει καριερα Λαζοπουλου δλδ 1-2 ωρες εκμπομπη και μετα παει σπιτι του η για ρακετες απο αυτη και θελωντας ισως να σταματησει/προλαβει την ανεξοδη προπαγανδα στη γεννεση τησ πεφτει θυμα της.
Εως εδω ομως.

Απο εκει και περα παρολο το γνωστο επαναλαμβανομενο λογο που χρησιμοποιει το κκε στα "λογυδρια' του μου φενεται οτι βιαζομαστε παρα πολυ να δουμε φως στο τουνελ με τις...πατατες.
Δεν ξερω αν το κκε μαζεψε την αρχικη του τοπεθετηση περι του κινηματος της πατατας η προπαθησε να εξηγησει το αυτονοητο στην οχλαγωγια που ακουληθησε.
ΔΛΔ.Δεν λυνετε μια και καλη το προβλημα της ακριβειας ετσι και ολοι το γνωριζουμε πολυ καλα.
Αργα η γρηγορα καποιος εμπορος θα πλησιασει καποιο παραγωγο και θα του προφερει αντι 25λεπτα το κιλο,30λεπτα.
Και αυτος λογω εποχιακης παραγωγης θες,λογω οτι επεσε χαλαζι,λογω οτι εχει να σπουδασει παιδια και δε βγαινει θες,λογω οτι η παραγωγη του δεν καλυπτει τα αυξανομενα καθημερινα χαρατσια θες,θα τα παρει.
Και Αν δεν φτιαξουν συναιτερισμους αργα η γρηγορα θαρθει το "κρατος" η' η τροικα να τους βαλει νομοθετικα πλαισια και να τους πνιξει.
Ειναι τοσο δυσκολο αυτο το σεναριο να το αντιληφθουμε η ειναι δυσκολο λογω της δογματικης ρητορικης του κκε?
Πιστευω οσο χαμενο βγηκε το κκε που προετρεξε να χτυπησει τις καμπανες αλλο τοσο βγαινουν και οσοι εσπευσαν εκουσιως για μικροκομματικους λογους η οχι να κρινουν χωρις να εχουμε δωσει χρονο στο εγχειρημα(κινηση πατατας) να διατρανωθει.Κατι που θελω να πιστευω οτι ευχετε και το κκε.

Εχει δικαιωμα να κρινει οπως και ο τελευταιος ανωνυμος σχολιαστης εδω μεσα το κκε οι ραδιο αρβυλα οσο και το κκε τους ραδιο αρβυλα.
Δεν υπαρχει ομως συγκριση μεταξυ ανομοιων πραγματων.
Καλυτερα να τους αφηνε ασχολιαστους τους ραδιοαρβυλα το κκε γιατι ετσι βαζει στην ιδια ζυγαρια της ιστοριας του,3-4 ρακετοφορους που δουλευουν για εναν παρανομο καπιταλιστη(Κυριακου) που πληρωνει προστιμα στο λιμενικο για το μπαζωμα της θαλλασας στη βιλα-καστρο του στον Αγ.Μηλιανο,δεν προσφερουν χειροπιαστο εργο στη κοινωνια παρα λειτουργουν σαν βαλβιδα εκτονωσης της 1 ωρας και δεν κατεβαινουν να διαδηλωσουν με το λαο
Ας κοιταξουμε να ριξουμε τη πετρα μας πιο μακρια λοιπον να χτυπησει εκεινους που μας εξαθλιωνουν και μας σκοτωνουν αργα και βασανιστικα.Γεναιοδωροι δημιοι μας χαριζουν 1 ωρα γελιου μεσα απο τα καναλια τους για να ξεχασουμε το πονο μας οδευοντας προς το θανατο μας.
Στη επομενη εκμπομπη τους οι ραδιο αρβυλα ας κανουνε και μια πλακα με τον ΕΛΑΣ και τον Αρη Βελουχιωτη για να μας αποδειξουν οχι μονο το ταλεντο τους αλλα και τη γραφωσταρχιδιαμουολατηνιδιαμουτηνιστοριαεγωναπερναωκαλααστουςμαλακεςνατρωνεχημικαιεγωνασυμποναωκαιναεκνευριζομαιαπτηζεστουλατουστουντιοκαιαποτηπαραλια νοοτροπια τους
Πολλα ειπαμε ομως ας περασει μεσα τωρα η χριστινα μουστακα με τη βυζοχαραδρα...εεε..με το ιντερνετ ηθελα να πω

Ανώνυμος είπε...

όλοι οι κομμουνιστές αγωνιστές, οι πραγματικοί αγωνιστές, έχουν αποτάξει το επίσημο κκε. απλά.

Ανώνυμος είπε...

"όλοι οι κομμουνιστές αγωνιστές, οι πραγματικοί αγωνιστές, έχουν αποτάξει το επίσημο κκε. απλά."

"...Συνεχίστε έτσι για να σας σιχαθούν και αυτοί που είναι φιλικοί με εσάς.Τώρα δείχνεται ποιοί είστε ,δεν σας ενδιαφέρει ο λαός"

Αυτα τα 2 σχολια λενα την Πικρη Αληθεια για το ΚΚΕ.
Ενα κομμα που δυστυχως διεγραψε το παρελθον του και την Ιστορια του και εγινε χρυσαυγουλικωτερο των Χρυσαυγουλεων...

Μονο ενα τους σωζει, αλλιως θα σβηστουν απο τη λαικη συνειδηση:
Να παραιτηθουν συσσωμοι οι βουλευτες τους προκαλωντας πολιτικη αναταραχη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΦΤΗΝΑ -ΧΥΔΑΙΑ -ΓΙΑ ΧΑΖΟΧΑΧΑΝΑ .ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ.ΞΕΚΟΛΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ μια από τα ίδια . και το ΠΑΣΟΚ πριν πάρει την εξουσία καλό ήταν. Βέβαια το ΚΚΕ δεν θέλει εξουσία, θέλει αυτό το ποσοστό που έχει για να βολεύονται οι < Εκλεκτοί σύντροφοι > και άμα τύχει και καμιά μιζουλα (πχ,siemens) για την στήριξη του κόμματος καλή είναι,λέτε να είπε μαλακιά ο Κοροβεσης?

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα γ@@@@@@,σε εχουμε παρει χαμπαρι...
Αρχιζεις αριστεροισλαμοφασιστα και διαγραφεις και αποψεις?Ρε ουουστ.
Λογοκρισια ξεφτιλακο?Γιατι?
Μονο οταν βγαινουν ομοιδεατες σου καταθι της ενημερωσης και βριζουν την πατριδα και την θρησκεια εισαι υπερ της ελευθεριας την αποψης?

Ανώνυμος είπε...

Κνίτες ξεκολλήστε! Ακόμα και η συντρόφισσα Αλέκα έκανε κωλοτούμπα στο θέμα! Ζωντόβολα!!!