Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2012

ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ «ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΜΕ Η ΧΑΟΣ» ΛΕΕΙ Η ΑΛ.ΠΑΠΑΡΗΓΑ


Το δίλημμα-κριτήριο ψήφου «να κυβερνηθούμε, αλλιώς έρχεται το χάος» είναι πλαστό και τρομοκρατικό για το λαό, επανέλαβε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία επισκέφθηκε τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα.



«Αυτό δείχνει ποιο είναι το συμφέρον εκείνων που θέλουν μια Ελλάδα της ανάπτυξης με μισθούς 200 και 300 ευρώ, με 70% κουρεμένα τα αποθεματικά των νοσοκομείων, με συντάξεις 300 και 400 ευρώ. Αυτό το χάος ο ελληνικός λαός πρέπει να το απορρίψει» είπε η κ. Παπαρήγα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
26-3-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Το ΚΚΕ, είπε η κυρία Παπαρήγα, παλεύει και δεν συμβιβάζεται , παλεύει για να αλλάξει χέρια η εξουσία και ταυτόχρονα, δίνει τη μάχη για την ανάπτυξη αγώνων"
Το ΚΚΕ τη δεκαετια '80 ήταν η "ουρά" του ΠΑΣΟΚ.Κοινοί συνδυασμοί στα ψηφοδέλτια ό,που και όποτε χρειαζόταν.Το '89 δέχθηκε να συγκυβερνήσει ακόμα κ με το Μητσοτάκη,στο όνομα της "κάθαρσης" καί γέλασε το πανελλήνιο τότε! Το πρώτο μνημόνιο δεν πέρασε από τα 2/3 της βουλής,άρα δύο χρόνια έχουμε χούντα.Αντί ΚΚΕ κ ΣΥΡΙΖΑ να παραδώσουν τις έδρες τους δέχονται κ κάθονται μαζί με τους χουντικούς,νομίζοντας πως ψηφίζοντας απλώς "όχι" κάνουν επαναστατική πολιτική.Πρόσφατα περιφρούρηση της Βουλής αντικαθιστώντας τα Ματ!Άν κάποια στιγμή ο λαός ξεσηκωθεί τους βλέπω να κοιτάνε από κάποιο ύψωμα! H πλουτοκρατία σίγουρα έχει βρεί το πιό πρόθυμο στήριγμα της.Με σεβασμό πάντα στους ψηφοφόρους τους απευθύνομαι,αφού πάντα οι ηγεσίες ολιγωρούν. Για την ανατροπή αυτού του εκτρώματος χρειάζεται ένωση των αριστερών κομμάτων κ οργανώσεων και όχι μόνο. Τα "επαναστατικά μαγαζάκια" επιτέλους πρέπει να γίνουν ένα. Αλλιώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Αλλά αφού ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ αποκρύπτουν επιμελώς ότι
έχουμε δικτατορία τι να περιμένεις... Κάνουν προεκλογικό αγώνα λές και υπάρχει δημοκρα
τία.Προσποιούνται τούς σωτήρες για μερικούς ψήφους, εκ του ασφαλούς πάντα... Είναι συνυπεύθυνοι με του λοιπούς "σωτήρες".Η κοινοβουλευτική αριστερά ασχολείται με τα μαγαζιά της.Άν ήθελαν θα απαιτούσαν εκλογές πρίν 2 χρόνια,αποχωρώντας απ' τη Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Αλεκαααα:
Κανε φουσκα με τη μυξα σου!
Ερχονται εκλογες! εκτος απο κατι παπουδες με το ενα ποδι στο Κομμα και το αλλο στον ταφο, στερεψες απο ψηφοφορους! Απο αντιδραση ο κοσμος σου θα παει στον Κουβεληηηη!

Ανώνυμος είπε...

Τράβα εσύ στο Κουβέλη , με τους λοιπούς προπαγανδιστές, ώστε όλοι οι Πασοκτζήδες να έχουν το ελαφρυντικό ότι ψήφισαν αριστερά αλλά μετά τις εκλογές ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟς ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΝΔ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Αν πραγματικά κάποιος γνωρίζει τις οικονομικές κομπίνες αλλά και το που πάει αυτή η κατάσταση επομένως και τον τρόπο που μπορεί να σταματήσει αυτλη η κατρακύλα αυτός είναι ο Καζάκης,άρα ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.....