Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2012

ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ «EMO» ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!


Με λιθοβολισμό μέχρι θανάτου «τιμωρεί» η θρησκευτική αστυνομία του Ιράκ εφήβους με δυτικού στυλ εμφάνιση «emo», όπως καταγγέλλουν ακτιβιστές στην εφημερίδα al-Akhbar του Καΐρου και αναμεταδίδει το δίκτυο Al Arabiya. Μόνο τον τελευταίο μήνα φέρεται να έχουν λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου από τη θρησκευτική αστυνομία τουλάχιστον 90 Ιρακινοί έφηβοι με ανάλογη εμφάνιση, οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί από το ιρακινό υπουργείο Εσωτερικών «λατρευτές του διαβόλου».



«Το 'φαινόμενο emo' ή λατρεία του διαβόλου ερευνάται από την Αστυνομία των Ηθών, που έχει την έγκριση να το εξαλείψει το συντομότερο δυνατόν καθώς επηρεάζει αρνητικά την κοινωνία και καθίσταται κίνδυνος» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών του Ιράκ.


«Φορούν παράξενα, στενά ρούχα που έχουν πάνω τους εικόνες όπως κρανία. Έχουν σκουλαρίκια στη μύτη και τη γλώσσα, και κάνουν και άλλες παράξενες δραστηριότητες» προστίθεται στο κείμενο.


Η θρησκευτική αστυνομία έχει λάβει την άδεια του υπουργείου Παιδείας να εισβάλει σε σχολεία της Βαγδάτης και να ξεχωρίζει τους μαθητές με δυτική εμφάνιση.


Οι ακτιβιστές δήλωσαν στην αιγυπτιακή εφημερίδα ότι μία ομάδα ενόπλων που φορούσαν πολιτικά ρούχα οδήγησαν πριν από λίγες ημέρες εφήβους σε απομονωμένες τοποθεσίες και τους λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια πέταξαν τις σορούς τους σε κάδους απορριμμάτων σε όλη τη Βαγδάτη.


«Πρώτα ρίχνουν τσιμεντόλιθους στα χέρια των αγοριών, μετά στα πόδια, και το τελικό χτύπημα είναι στο κεφάλι. Εάν δεν έχουν πεθάνει έως τότε, αρχίζουν πάλι από την αρχή» σύμφωνα με ένα άτομο που δηλώνει ότι κατόρθωσε να διαφύγει.


Στη Βαγδάτη μοιράζονται φυλλάδια που προειδοποιούν τους εφήβους να μην μιμηθούν το στυλ «emo». Υπάρχουν επίσης καταγγελίες ότι σε ορισμένες περιοχές έχουν λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου και έφηβοι ομοφυλόφιλοι.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV 
9-3-2012

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στείλτε τους αναρχοάπλητους στο Ιράκ, ΤΩΡΑ! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! Αυτό να δω και τι στον κόσμο!

ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ είπε...

@ 7:47 μμ

Έλα να μας κλάσεις τα αρχίδια ρε μουνόπανο και να μας στείλεις εσύ. Έλα ρε πουτανάκι, τι φοβάσαι; Τι ζητάς από άλλους να σου κάνουν την βρωμοδουλειά, τόσο χλέμπας είσαι; Αλλά για να ζητάς μάλλον θα γαμάς την σαπιομούνα την σκύλα την μάνα που σε ξεγλίστραγε και δεν έχεις χρόνο ε;

Εχεις αρχίδια; Έλα να μας στείλεις εσύ, ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ, ΕΛΑ!!

ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΟΛΕΥΚΗ, ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

7.47 το πακισταν ειναι εκει κοντα...
πηγαινε να δωσεις φορο τιμης στην γεννετειρα του αρχηγου σου λοιπον και πεταξου μετα 3-4 κρατη πιο κει να δεις και πως θα σε υποδεχτουνε εσενα καραφλοχαιτουλα χριστιανε.

Ανώνυμος είπε...

@ 7:47 μμ

ρε γυμνοσάλιαγκα οι εμο δεν ειναι αναρχοάπλητοι αλλά φτωχομπινέδες των μεσημεριανάδικων σαν εσένα που δίνουν κώλο για να πάνε μετά στις καφετέριες της φωκιονος

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΤΕΖΑ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΦΟΥΝΤΑ
ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...
ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε 9:35 τι πουτάνας γιος εισαι συ ,πω πω ρε πουστη μου...σκατα στον ταφο των παιδιων σου μαλακα

Ανώνυμος είπε...

Mpravo sas magkes. San kaloi politismenoi an8rwpoi, otan antikrizete mia eikona frikhs pate kai 3ernate ta antera sas o enas panw ston allon, gia na deixnete akoma pio frikaleoi. Oust re malakes!!!! Radikia re!! An EIXATE arxidia, 8a gamousate anti na MILATE sunexeia gia to gamhsi mwrh mpastardoi. Ai tsakisteite kai phgainete sto diaolo oloi, e3upnakhdes!

Ανώνυμος είπε...

προτείνω άμεσα την δημιουργία "μεταναστευτικής αστυνομίας" και όπου βρίσκει ιρακινούς λάθρους ή νόμιμους, να τους ξεκεφαλίαζει επί τόπου. Όσο για τον 8:49, του έχω ξαναπεί να μην ανοίγει το βόθρο του στον Πρέζα γιατί δεν τον γαμάει κανένας πια...

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ φασιστα. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 8.49 ΒΛΑΚΑ 10.22. ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΒΡΩΜΟρατσιστων στο μπλογκ

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν γαμιεστε ρε φαλακροκορακες νεοφασιστες. παρτε τα ξυπολητα κεφαλια σας και αντε στο διαολο.

Ανώνυμος είπε...

10:55 το τηλεφωνο σου που εχεις γραμμενο στις τουαλετες απο τα ουρητηρια του ΟΣΕ στο σταθμο Λαρισης ειναι Whatsup η Wind?

Ανώνυμος είπε...

Gemise to blogs poutsokefalous-avgokefalous nazi ork!!!to kke tha sas vali ekei pou isastan panta .|.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πούστηδες αναρχοάπλητοι, ακόμα και στο ΠΡΕΖΑ, θλιβερή μειονότητα είστε. Δεν σας είπε κανένας, ότι με το να σας γαμάνε οι λαθρό δεν γίνετε αναπαραγωγή του είδους? Τζάμπα κώλο στήνετε!

Ανώνυμος είπε...

Ελεος ρε παιδια.......αντι να μαλακιζεστε εδω μεσα πατε καψτε καμια βουλη να τελειωνουμε.Ολο λογια μισους ειστε,βαρεθηκαμε, οι πραγματικοι πολιτες αυτης της γαμημενης χωρας ειστε ολοι εσεις????Κριμα τα παιδακια μου που δεν εχουν μελλον,αντε γυναικα ειμαι βριστε και μενα να ξεκαυλωσετε!!!

Ανώνυμος είπε...

Aftoi i simoriia dolofonon tis xrisis avgis poli tin ide!!!!KKEisxiro na ksevromisi o topos!!!

ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ είπε...

Ρε μουνιά, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΡΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, μόνο λόγια στο Πρέζα; Ελάτε ρε ΓΑΜΩ τα πεθαμένα σας. Τόσα χρόνια λέτε λέτε λέτε, ΕΛΑΤΕ ρε σκατόμουνα να μας κλάσετε τα αρχίδια!

ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ, και ΜΑΣ ΚΛΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

ΠΡΑΞΗ ρε μουνιά, πράξη, μόνο στο internet κουνιέστε ή στο δρόμο 20 σε 2. Και μην μιλάτε για Πακιστανούς γιατί ο σαπιοκοιλιάς ο Μιχαλολιάκος είναι πολύ λευκός και άριος που τον βλέπουν αρσενικοί πίθηκοι και τον παίρνουν στο κατόπι να τον πηδήξουν. Αλήθεια ρε, τρέχει ο 200 κιλά ρινόκερος; Ρε ξεφτίλες, με χρώμα Πακιστανού που πάει η βούζα που μου θέλει και ναζισμό, ρε διακοπάρες στο Άουσβιτς θα τον έστελναν έτσι που είναι ο βρωμοζουμπάς ο 1.20 πάνω σε ένα σκαμνί, με τα χέρια

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ "ΗΡΩΩΝ" ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΤΙ ΛΕΕΙ, ΕΠΑΘΑΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΑΣ.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΟΛΕΥΚΗ, ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΤΕΖΑ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΦΟΥΝΤΑ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΒΗ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΗ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ
ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...
ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ είπε...

@ 9:35 μμ

Αν βρεις καμιά πατερίτσα καρφωμένη στο μουνί της μάνας σου, θα ξέρεις τι έκανε ο κουτσός!

Ρε τον Κασιδιάρη (*), τον άλλον τίγκα λευκό και άριο, θα τον βάλετε να παίξει σε καμιά gay τσόντα, να πίνει κάνα σπέρμα για να μαζέψετε κάνα φράγκο για την "οργάνωση"; Ernst Rohm φάση, ξέρετε εσεις! Τι του ρίχνετε στην μάπα ρε και γυαλίζει έτσι στις φωτό ρε; Αρχαιοελληνική "αγωγή" κάνετε εκεί στα γραφεία;

(*) Κασίδα (ουσιαστικό). Μεσαιωνική ελληνική κασίδα, κασίδιον, υποκοριστικό του κάσσις (λατινικά cassis = κράνος).

Κασίδα: το φαλακρό μέρος του κεφαλιού (εδώ είμαστε).

Συγγενικές λέξεις: κασίδι, κασιδιάρης, καρακασίδης.

Ανώνυμος είπε...

3:06 Γαμώ την αλβανία και τον πούστη τον αλλάχ που γαμούσε την πουτάνα την μάνα σου και βγήκες εσύ μπάσταρδε αλβανέ!

Ανώνυμος είπε...

Xa xa xa iste miopsifia!o xitler pethane!!!to KKE tha sas souvlisi me stalinika karvouna apo to lipos pou exete sta peokefalasas

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε εσείς τα ΚΝΑΤ μαζί με τα ΜΑΤ να υποστηρίξετε την κυβέρνηση και αφήστε τους άλλους να σφάζονται

Ανώνυμος είπε...

Τι να κλάσει το ΚΚΕ και τ ΚΝΑΤ ρε μαλάκα?
Ακόμα σας πονάει ο κώλος από την πούτσα που φάγατε στο σύνταγμα