Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2012

REUTERS: ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ


Μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αποδεσμευθεί η πρώτη δόση των δανείων από το δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, σύμφωνα με στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.



«Στις αμέσως επόμενες ημέρες...που θα υπογραφεί η νέα συμφωνία από το Eurogroup, θα εκταμιευθούν τα πρώτα ποσά των νέων δανείων», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο αξιωματούχος.


Πηγή: Reuters
ΠΡΕΖΑ TV
9-3-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πήγαιναν σε χώρους στάθμευσης και ρήμαζαν τα αυτοκίνητα

Ο λόγος για δύο ρουμάνους που συνελήφθησαν στην Κηφισιά για κλοπές αλλά και γιατί κυκλοφορούσαν με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Οι δύο Ρουμάνοι ηλικίας 31 και 26 ετών συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Κηφισιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίας. Οι δύο άνδρες ήταν σε κλεμμένο αυτοκίνητο που είχε μάλιστα και πλαστές πινακίδες. Όταν οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο μετά από έρευνα μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και μία γυναικεία τσάντα που όπως διαπιστώθηκε την είχαν κλέψει από σταθμευμένο αυτοκίνητο λίγο νωρίτερα.

Αφού οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα διαπιστώθηκε ότι οι δύο ρουμάνοι πήγαιναν συχνά σε χώρους στάθμευσης εμπορικών κέντρων, σούπερ μάρκετ και άλλων χώρων, απασφάλιζαν τις πόρτες των αυτοκινήτων και έπαιρναν ότι έβρισκαν μέσα ακόμη και έγγραφα. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 12 ληστείες σε περιοχές της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και του Αμαρουσίου.

Ανώνυμος είπε...

Στα «πράσα» παπάς τοκογλυφος


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τοκογλυφίας με εγκέφαλο ένα 40χρονο ιερέα, ο οποίος συνελήφθη στη Λάρισα, καθώς «δάνειζε» στο ποίμνιό του και τους έβαζε να υπογράφουν συναλλαγματική.
Στα «πράσα» παπάς τοκογλυφος

Ο παπάς από τα Φάρσαλα βρέθηκε να δίνει ποσό 5.000 ευρώ και να αναγκάζει το δανειζόμενο πρόσωπο να υπογράφει συναλλαγματική για 9.000 ευρώ, ενώ σε μία άλλη περίπτωση βρέθηκε να «προσφέρει» 3.500 ευρώ και να αναγκάζει να του υπογράψουν για 8.000 ευρώ. Σε μία τρίτη περίπτωση, εκείνη που ήταν και η «φαρμακερή», ο εν λόγω παπάς έδωσε το ποσό των 9.000 ευρώ και ζήτησε να υπογραφούν 12.000 ευρώ τα οποία αργότερα έκανε 27.000 ευρώ!

Το ραντεβού κλίστηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας όπου εμφανίστηκαν δύο άτομα Αλβανικής υπηκοότητας για να παραλάβουν τα χρήματα για λογαριασμό του 40χρονου ιερέα. Τα δύο άτομα συνελήφθησαν και στη συνέχεια οδήγησαν τις αρχές στον «εγκέφαλο» της σπείρας, τον 40χρονο παπά.

Από τις έρευνες συνελήφθη και ένας δεύτερος παππάς, ο οποίος εκτελούσε χρέη βοηθού του 40χρονου και στου οποίου το αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο μαχαίρια.

Ανώνυμος είπε...

Συνελήφθη ελλην στρατιωτικός που διακινούσε λαθρομετανάστες

Συνελήφθη από λιμενικούς στην Ηγουμενίτσα, ένας στρατιωτικός που υπηρετεί στον Έβρο, καθώς οδηγούσε νταλίκα που μετέφερε παράνομους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, στην νταλίκα- ψυγείο, μαζί με το εμπόρευμα που ήταν πορτοκάλια, μετέφερε και 70 παράνομους μετανάστες, ανάμεσά τους δυο παιδιά και μια γυναίκα, οι οποίοι επρόκειτο να περάσουν από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας στην Ιταλία.

Στον έλεγχο που έγινε στο λιμάνι, οι άνδρες του κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού εντόπισαν τους μετανάστες μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην νταλίκα.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι η νταλίκα έφερε πλάστες πινακίδες.

Ανώνυμος είπε...

Ελλην Αστυνομικός - διακινητής ναρκωτικών σε φυλακές
Ένας Αρχιφύλακας που υπηρετεί στη διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής συνελήφθη χθες Πέμπτη (29/10) από συναδέλφους του καθώς φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά σε φυλακές. Συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί συνεργοί του, ένας εκ των οποίων κρατούμενος του οποίου η μεταγωγή εκκρεμούσε.

Ανώνυμος είπε...

Μπά ... αρχίσαμε τίς αντιγραφές τώρα????

Ανώνυμος είπε...

Εμ να λεμε και για την ρατσα μας τιποτα...Δεν ειναι ντροπη.

Ανώνυμος είπε...

Πεφτω απο τα συννεφα παντως οταν ακουω κυκλωμα ξενων κακοποιων να περιλαμβανει και ελληνα.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνώ απόλυτα....Εξάλλου στις 5 ληστείες η 1 να είναι και Έλληνες.....

Ανώνυμος είπε...

Και οχι μονο απλοι Ελληνες.
Ακομα και πατριωτες και στυλοβατες του εθνους ακροδεξιοι .
Δες παραπανω