Τρίτη, Μαρτίου 06, 2012

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΦΑΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



ΠΡΕΖΑ TV
6-3-2012

14 σχόλια:

antwnio είπε...

Λαμόγιο μια ζωή, ήρθε η ώρα της είσπραξης κομουνιστή με Δεξιά τσέπη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ti egoismos!!! Na ton giouxarei o kosmos kai autos na min feugei...

Ανώνυμος είπε...

Ο τύπος δεν έχει καν αίσθηση. Ένας βλάκας και μισός. Δεν καταλαβαίνει τί γίνεται, πως τον βλέπουν, τί έχει κάνει.
Ζώο!
Θέλω κι εγώ να πάω σε συναυλία Νταλάρα τώρα πια!!!!

Και γαμώ τις φάσεις!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αυτό που λένε ότι "τον φτύνεις και λέει ότι ψιχαλίζει". Σίγουρα προσποιούταν ότι είναι λίγοι του σύριζα αυτοί που γιουχάρουνε!

Ανώνυμος είπε...

... και εγώ θέλω να πάω σε συναυλία του (μόνο απ' όξω, μην τον βλέπω κιόλας...)

Ανώνυμος είπε...

όταν διαμαρτυρήθηκαν οι κάτοικοι στον αγ.Παντελεήμονα, σαν "βεβήλωσε" τον ναό, παρόντος του πριγκηπικού Κάρολου παπούλια, σφυρίζατε αδιάφορα οι αριστεροί και οι συντρεχάμενοι των ξένων λαθρομεταναστών..

Ανώνυμος είπε...

3:02, δεν ξέρω ποιος και τι είσαι, αν πληρώνεσαι ή όχι, άμεσα ή έμμεσα, για πες μου, εσύ κράζεις τον νταλάρα και μας μιλάς για ξένους λαθρομετανάστες ρε νταλάρα;;;;
φασισταριό που έχετε καταχαρεί με την κρίση, βλέπετε τα ποσοστά σας να ίσα που να ανεβαίνουν. είναι νωπές όμως οι μήμες, σε καμιά 50ριά χρόνια προσπαθήστε πάλι, τώρα δε σας βλέπω..

γαμώ το τρολινγκ μου εδώ μέσα

Θυμωμενος Ελληνας είπε...

Κριμα!
Οταν ενα ινδαλμα της τεχνης σε απογοητευει σε αυτο το βαθμο, ειναι φανερο πως η κριση , μονο οικονομικη δεν ειναι. Με τη φωνη του, οχι με τα τραγουδια του , γιατι αυτα ειναι αλλων, μεγαλωσαμε.
Ποναει περισσοτερο οταν αντιλαμβανεσαι ,πως τιποτα ποια δεν εχει μεινει ορθιο.
Κυριε Νταλαρα μας κατεστρεψες τις παιδικες μνημες, απο τις αξεχαστες σχολεικες μας εκδρομες, που με τραγουδια του Λοιζου και του Κουγιουμτζη, τα παιδικα μας στοματα , τοτε τραγουδουσαν. Δεν ειχες και δεν εχεις αυτο το δικαιωμα κυριε Νταλαρα! Η βουβη συγγνωμη σου , σε ολους εμας, ισως στο μελλον να μπορεσει να καθαρισει, τους ανεξιτηλους λεκεδες που αφησαν τα κεσεδακια και τα γιουχαισματα , οχι σε σενα, αλλα στις μνημες απο τα καλλυτερα μας χρονια.
Νικος Σαραντακος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι η αριστερά στην Ελλάδα, όλα τα "αντιστασιακά" λαμόγια, απόγονοι των προδοτών κομμουνιστών, κατατρώγανε την Έλλάδα ,μέσα από την τέχνη , τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την πολιτική, την ενημέρωση. Αλλά ο λαός άρχισε να ξυπνάει, σε λίγο, όχι γιαούρτια, αλλά φωτιά και τσεκούρι, τους περιμένει!

Ανώνυμος είπε...

την αλλη φορα θα παραβρεθω και εγω στο κράξιμο, η συναυλία θα γίνει punk συναυλία και θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για το μπετόβλακα νταλάρα

Ανώνυμος είπε...

epitelous exei faei oles tis epidotiseis tosa xronia kai i gunaika mou melos tou pasok!!!
eleos den ntrepentai???
den mas xiezeis re ntalara to paizeis k epanastatis!!!!
paliolamogio!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλλο ενα μπουμπουκι αριστεροτσογλανος...
Ο ΛΑΟΣ σε πηρε χαμπαρι και τωρα θα καλοπερασεις.....

Ανώνυμος είπε...

μεγάλο ενδιαφέρον έχει πως διάφοροι φασίστες οι ακροδεξιοί γενικότερα προσπαθούν να καπελώσουν την παρέμβαση των αναρχικών στον Νταλάρα.

άλλος μιλάει για "αριστερούς" λες και ο Νταλάρας υπήρξε ποτέ τίποτα άλλο από αφεντικό.

Άλλος πάει να βγάλει τους "κατοίκους" της χρυσής αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα "αγωνιστές" και πάει λέγοντας.

Ακόμα και το βίντεο αποτελεί καπέλωμα καθώς είναι εμφανές ότι αυτοί που το τράβηξαν δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς που έκαναν την παρέμβαση.

Αυτό φαίνεται και από την ανοησία που φωνάζουν συνήθως οι εθνικιστές περί "προδοτών" ενώ οι 50+ αναρχικοί φώναζαν τα δικά τους συνθήματα.

Εντελώς πουθενάδες οι φασίστες το μοναδικό που μπορούν να κάνουν είναι να ανεβάσουν κάνα βίντεο με υδατογράφημα μήπως και καπελώσουν τους αγωνιστές.

Ο Νταλάρας δεν τα έφαγε τα γιαούρτια γιατί δεν θέλει "εθνική κυριαρχια" ουτε φυσικά γιατί είπε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Άλλωστε αυτό είναι αναρχικό σύνθημα.

τα γιαούρτια τα έφαγε γιατί είναι ένα αφεντικό και αστός που τάχθηκε υπερ των μνημονίων και της περαιτέρω εξαθλίωσης των ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

πέστα!!!! μας έχουν πρήξει τα συκώτια, έχουν χαρεί με την κρίση οι τύποι, βγάλαν γλώσσα, θέλουν να γίνουν ήρωες..