Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

«ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΑΝΣΟΝ» ΛΕΕΙ Η ΑΛ.ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ


Με τη φράση «εμείς δεν είμαστε Μελανσόν, δεν θέλουμε η Ελλάδα να γίνει Γαλλία», η Αλέκα Παπαρήγα ξεκαθάρισε τη στάση του κόμματός της να μην συμμετέχει σε κυβέρνηση συνεργασίας. «Έρχονται νέα μέτρα μετά τις εκλογές» συνέχισε, είτε υπάρξουν «βελτιώσεις», παρατάσεις στην αποπληρωμή κλπ.



Σχολιάζοντας τη θέση του κ. Τσίπρα για «τις πέντε ψήφους» του κ. Καμμένου, η κυρία Παπαρήγα είπε ότι «υπάρχουν και τέτοιες ονειροφαντασίες».


Σχετικά με το «πρωθυπουργιλίκι», όπως το χαρακτήρισε, που πρότεινε ο κ. Τσίπρας στην Αλέκα Παπαρήγα, είπε ότι είναι δικαίωμά του να θέλει να πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.


«Δεν μας έβαλαν στο χέρι το 1990 που μείναμε με πέντε βουλευτές, πιστεύουν ότι θα μας βάλουν τώρα. Προσβάλουν τους ψηφοφόρους και θα πάρουν την απάντησή τους στις εκλογές.


» Δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, τι να κάνουμε;» ανέφερε χαρακτηριστικά.






Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
27-4-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Amesi laiki sispirosi!!!!ftanei i wra stis 6 tou mai pou tha imaste kivernisi aleka mou tha se petame ston aera apo laiki xara kai eftixia pou to KKE tha einai prwto komma.. xartopolemo tha pefti apo tis taratses apanw stous sintrofous stolizontas ta kefalia me kokkina sfirodrepanakia dixnontas oti o mais irthe gia ta kala stin zwi mas opws alote sti rwsia,stin v korea,polonia,ougaria,roumania ktlp ekei pou anthise i irini kai i aniksi kai kaneis den ithele na xathoun aftes i omorfes imeres...ektos apo kati provokatores merika ekatomiria pou eksafanistika aorata monoi tous...pantws oi sintrofoi itan mia xara

Ανώνυμος είπε...

ρε χαζούλη, δεν φτάνει που όλα τα μηνύματά σου είναι greeklish, όλα αρχίζουν και με τη φράση "Amesi laiki sispirosi!!!" ..τσάμπα σε πληρώνουνε να ξέρεις, ακόμα και το να προβοκάρεις σου πέφτει δύσκολο!

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς τρέχει με την "ηγεσία" και το τονίζω με την ηγεσία του ΚΚΕ. Ο αριστερός κόσμος σε ένα μεγάλο ποσοστό ζητάει το αυτονόητο. Να συνεργαστούν αν όχι όλες οι αντιμνημονιακες έστω οι αριστερές παρατάξεις μπάς και γίνει το θαύμα και ξεφορτωθουμε απο τον πολιτικό βόθρο και την κοινωνική σαπίλα που έχει διαβρωσει όλοι την ελληνική κοινωνία. Προτεραιότητα έχει να πάρουν το πουλο οι προδότες αλλιώς τη γαμησαμε. Αν στις εκλογές της 6 Μαΐου νδ και ΠΑΣΟΚ σχηματίσουν κυβέρνηση δεν προκειτε να μείνει καν Ελλάδα για να μαλωνουμε αναμεταξυ μας. Το ΚΚΕ πρέπει να βγει απ το καβούκι του και να πράξει ως κόμμα εξουσίας και όχι ως κατεστημενη αντιπολίτευση ( εκτός και αν τους βολεύει η συγκεκριμένη θέση).

σισιφος είπε...

το κκε εχει δικιο στο οτι δεν μπορει να κανει κυβερνηση συνεργασιας,και η παπαρηγα δεν κανει λαθος οταν λεει οτι δεν μπορει να υποστηριξει μια αστικη κυβερνηση την στιγμη που η ιδεολογια του κομματος τους ειναι λαικη εξουσια και εθνικοποιηση του πλουτου οπως το θετουν.και κυβερνηση και αντιπολιτευση δεν γινεται.οσο και να διαφωνουμε με τις θεσεις τους η να τις θεωρουμε ανεφικτες.ΜΠΟΡΟΥΝΕ ομως να σχηματισουνε κυβερνηση συνεργασιας ορισμενου χρονου για πολυ βασικα πραγματα που αφορουνε και την δημοκρατια σε αυτη τη χωρα, συντακτικη εθνοσυνελευση,εθνικοποιηση της τραπεζας της ελλαδας,αλλαγη του εκλογικου νομου,καταγγελεια της δανειακης συμβασης,συγκροτηση ανεξαρτητων δικαστηριων για τα σκανδαλα και μετα να πανε αμεσα σε εκλογες.αν θελετε κυριοι και κυριες του κκε να γλυτωσετε αυτη τη χωρα και αν ενδιαφερεστε πραγματικα γι αυτον τον λαο υπαρχει τροπος χωρις να καειτε.