Σάββατο, Απριλίου 14, 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΝΤ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΥΡΏΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ,ΚΑΤΑΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ...
"Κάποτε σε αυτή τη χώρα εαν έβλεπαν ένα νεαρό ζευγάρι να είναι σε ένα ζαχαροπλαστείο Μ. Πέμπτη βράδυ μετά την Εκκλησία, να δέχεται ξαφνικά επίθεση από μία ομάδα τραμπούκων, όλοι θα ένιωθαν ντροπή.



Η κοινωνία μας όμως είναι γεμάτη μίσος. Το μίσος θα φέρει αίμα και όσοι ανοήτοι χαίρονται, ας θυμούνται αυτές τις πράξεις της ντροπής, όταν θα έρθει η δική τους σειρά στη ζούγκλα που επιτρέπουμε σιγά σιγά να μετατρέπεται η χώρα.


Εγώ τους συγχωρώ και εκείνα τα μικρά παιδιά που ήρθαν ξαφνικά από το δήθεν αντιεξουσιαστικό τους στέκι φωνάζοντας για τους "φασίστες" υπέρ των μεταναστών και κατά των "δοσιλόγων". Όσοι επιτρέπουν και καλλιεργούν αυτό το μίσος, θα βάψουν με τα χέρια τους το κακό που θα έλθει.


Αυτές τις Άγιες μέρες ειδικά αντί ως κοινωνία να ενωθούμε πάμε για σύγκρουση. Τί κρίμα που η χώρα μας μπορεί και να σωθεί και να μεγαλουργήσει...


Λυπούμαι τους γονείς αυτών των παιδιών, θα ήταν δεν θα ήταν 20 χρόνων και αυτή η κοπέλα που κράταγε την κάμερα, νομίζοντας ότι κάνει μια εξιέπαινη πράξη που θα έπερε κιόλας να τη διαφημίσει. Κρίμα και για όσους βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τη χωλή τους εναντίον μου... ανθρωπάκια. Τους εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα...


Συγγνώμη ζητώ μόνον από τη γυναίκα μου που επειδή εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική αναγκάζεται να υφίσταται και αυτές τις βίαιες πράξεις και όλα αυτά τα σχόλια γεμάτα κακία.


Ίσως τελικά να μην αξίζει τον κόπο όλο αυτό. Όσους με αγαπούν πάντως θα τους περιμένω την Τετάρτη 18 Απριλίου στο President. Καλή Ανάσταση σε όλους και κυρίως σε αυτά τα παιδιά από το "αντιεξουσιαστικό" στέκι Στρούγκα, απ' όπου και μας επιτέθηκαν."


ΠΡΕΖΑ TV 
13-4-2012

12 σχόλια:

admin είπε...

Άλλοι στο ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ και άλλοι στην Στρούγκα, έτσι είναι η ζωή.
Οταν πάει το πρέζιντεντ στην στρούγκα δοκιμάζει τα γαλακτοκομικά της καπέλο.

Ανώνυμος είπε...

Όσους με αγαπούν πάντως θα τους περιμένω την Τετάρτη 18 Απριλίου στο President.
ερχομαστεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! θα ειμαστε ολοι εκει!!χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τσούζει ε; Με αυτά που κάνατε, σ***α έπρεπε να σας ρίξουν. Μαριονέτα. Πάρε τη γυναίκα σου και κάτσε σπίτι. Και μην πας πουθενά δοσίλογε, γιατί ξέρεις που θα μπουν τα πυροτεχνήματα. Μιλάς εσύ για μίσος; Που βρίζεις και απειλείς από το πρωί ως το βράδυ, όποιον διαφωνεί; Καλά σε κάνανε. Και μη νομίζεις, ότι θα τη βγάλεις με ένα γιαουρτάκι. Εκλογές έρχονται, θα σου βάλει ο κόσμος και σως για να γλιστράει.Καλή γκρίνια το βράδυ από την Ευγενία. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

Τα οργια, οι δοσιλογοι, οι προδοτεs εχουν το θρασοs να μαs χαρακτηριζουν ωs ανθρωπακια. Εμειs τουλαχιστον ακομη εχουμε ανθρωπινη πνοη μεσα μαs και ιδανικα για τα οποια παλευουμε κ θα συνεχισουμε να παλευουμε. Δεν ειμαστε υποταγμενεs μαριονετεs-πιονια του συστηματοs ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ το οποιο εχει εγκατασταθει. Τελουμε υπο κατοχη αλλα οχι για πολυ. Τα γαουρτακια ειναι μονο η αρχη, ΚΑΘΙΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ, έχω τήν απορία: Ο Σπυρο-Άδωνις και η συμβία του επήγανε σαν καλοί κι ευσεβείς Χριστιανοί, μετά τόν εκκλησιασμό τους και τήν προσκύνηση τού Εσταυρωμένου, για να φάνε έξω; Δεν νήστεψαν; Τί θέλανε τέτοια Μεγάλη ημέρα να κάνουν δημόσιαν εμφάνιση σε φαγάδικο αντί να γυρίσουνε στό σπιτάκι τους και να τήν βγάλουνε με χαλβά, παξιμάδια, φυστίκια και κανα φρούτο;;; Δηλαδή, οι πιστοί "Χριστιανοί" Σπυραδώνιδες και Ευγενίες σε τί διαφέρουνε από τούς Πακιστανούς-Αφγανούς-Τούρκους κι άλλους λαθρομετανάστες που τούς έχουνε στήν μπούκα τού κανονιού τους;;; Τουλάχιστον όλοι εκείνοι οι δυστυχείς παραμένουνε πιστοί στήν Πίστη τους: ΚΑΙ νηστεύουνε, ΚΑΙ προσεύχονται, ΚΑΙ δεν σκανδαλίζουν!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ...ΘΥΜΑΣΕ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ειδατε μεταλλαξη ο μπουμπουκος? καποτε ουρλιαζε με το παραμικρο, τωρα και ψυχραιμη απαντηση και ντεμεκ υφοσ και ντεμεκ επιπεδο.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και που να δεις όταν θα βγουν και οι πολλοί από τη στρούγκα που είναι ακόμα μαντρωμένοι τι έχει να γίνει!!! Αντε και καλή "ανάσταση" αδέρφια!

Ανώνυμος είπε...

Το γιαούρτι δεν είναι τίποτα! Το πασάλειμμα με φούμο στις εκλογές θα σε πονέσει. Και σε βλέπω να πουλάς βιβλία στο δρόμο σε καροτσάκι.

Γιαγμουρίδης Θεοφάνης είπε...

Κύριε Γεωργιάδη ,είσαι ηλίθιος ή κάνεις τον ηλίθιο ; Αγόρι μου δεν συγκρούεται η κοινωνία των ανθρώπων που υπομένουν δύο χρόνια τις ηλιθιότητες σας μεταξύ τους ! Συγκρούεται η κοινωνία με το πολιτικό σύστημα ,κατάλαβες ; Αυτό δεν είναι καταστολή της δημοκρατίας ,είναι προσπάθεια για την αναγέννηση της !!

Ανώνυμος είπε...

μπα στο prezident?
τα εξοδα ειναι απο το ΚΑΤΑΡ?
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Tα ανθρωπάρια σαν και σένα Αδωνη,πληρώθηκαν για να καταστρέψουν την ζωή των ανθρώπων σε αυτή την χώρα.Εσύ και η γυναίκα σου είσαστε πουτάνες,όχι σαν αυτές τις κλασικές που είναι μια χαρά άνθρωποι,αλλά από τις αισχρές πουτάνες που πουλάνε την ψυχή τους(αν είχατε ποτέ)στο διάολο για λεφτά και φήμη.ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ,ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΡΙΞΑΝΕ.....