Δευτέρα, Απριλίου 30, 2012

ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΖΗΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Ο ΕΥ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ – ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΨΙΛΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ ΤΗ ΝΕΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ


Να μην ανοίξουν τις πόρτες του Κοινοβουλίου στην Ακροδεξιά «του βαδίσματος της χήνας» κάλεσε τους ψηφοφόρους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ ζήτησε την κατανόησή τους για την πολιτική λιτότητας που ακολούθησε το κόμμα του ως αντίτιμο για την οικονομική διάσωση της χώρας από την τρόικα.
Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο πρώην υπουργός Οικονομικών χτύπησε το καμπανάκι για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει άνετα το όριο του 3% που απαιτείται για να μπει στη βουλή.



«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα φαινόμενο ακραίο, θεωρώ ότι είναι δείγμα εκφασισμού και είμαστε ριζικά αντίθετοι. Θεωρούμε ότι είναι προσβολή προς την ιστορία μας και προς το Κοινοβούλιό μας» είπε στο Reuters, προειδοποιώντας ότι η Ελλάδα ίσως ζήσει τη δική της «περίοδο της Βαϊμάρης» που είχε περάσει η Γερμανία, πριν από την άνοδο του Χίτλερ.


Ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί το μέλλον της χώρας, είπε ο κ. Βενιζέλος, είναι μία κυβέρνηση συνασπισμού των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων της χώρας. «Όταν έχουμε ένα λαό που σου λέει σε 75% ότι είναι υπέρ της Ευρώπης και του ευρώ, αυτό πρέπει να εκφραστεί» είπε.


Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να αντιμετωπίσει την άνοδο της Ακροδεξιάς σε ολόκληρη την ήπειρο, υπονοώντας ότι η επιτυχία του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία με ποσοστό που άγγιξε το 20% αποδεικνύει τη δεξιά στροφή των ψηφοφόρων.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV 
30-4-2012

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tzouzeiiiii Tzouuuuuzeeeeiiiii


Kai otan vgoun , ekei na deis pos THA TSOYXI.....





XAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

Ανώνυμος είπε...

Aντε βρε γελοίε χρυσαυγίτη,αφού αυτοί ταίζουν τα αφεντικά σου.Ο Βενιζέλος ανήκει στην μαφία της πολιτικής και ο Μιχαλολαικος στην μαφία της νύχτας.Σας έχουνε για να δημιουργήσετε πρόβλημα σε όποιον αγωνιστή που θέλει ελεύθερη Ελλάδα,το πρόβλημα σας δεν είναι οι πολιτικοί που σας ταίζουν αλλά ο λαός που μισείτε ΚΑΘΙΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Χρυση Αυγη ειναι το μελλον της Ελλαδας που δεν θα εχουν θεση οι λαθρομεταναστες, οι αδυνατοι, τα κουμμουνια, οι διαφθορεις του πολιτικου συστημτος και ολοι η αναλωσιμη σαρκα που μολυνει με την συγχρονη ηθικη καθε Ελληνικη ψυχη.

Ζητω το Αρειο πνευμα της Ελλαδος.
Ζητω ο Εθνικοσοσιαλισμος.
Ερχεται η ωρα σας καθικια που θα φτυσετε αιμα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΤΕ,ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΕΦΕΙ...ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΕΦΟΥΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ

Μαλάκας με δίπλωμα είπε...

Μαλάκα πρέζα, αυτοί που συντέλεσαν κυρίως στην άνοδο του δεξιού φασισμού είναι οι φασίστες της αριστεράς σαν και σένα.

Γιατί δεν ακούτε τι λέει ο λαός για το θέμα των μεταναστών;

Ανώνυμος είπε...

Mαλάκα με δίπλωμα,εσύ δεν κατάλαβες το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες,αλλά ο ελληνικός λαός,αυτόν θέλουν να χτυπήσουν ,αυτοί που πληρώνουν τους ηλίθιους της χρυσής αυγής

Μαλάκας με δίπλωμα είπε...

Δηλαδή δεν υπάρχει μεταναστευτικό;;;
όντως για τους αριστερούς του Πανοράματος, των ελαιώνων, των Κωσταντινοπολίτικων και (δεν ξέρω που φολιάζουν στην Αθήνα) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

αν και μαλάκας με δίπλωμα ξέρω πως 5.49 έχεις εν μέρη δίκιο. Δεν είναι το βασικό πρόβλημα οι μετανάστες. αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή είναι ο αντιπερισπασμός του συστήματος (που η αριστερά του έδωσε το ιδεολογικό άλλοθι ύπαρξης...)
Γιατί δεν μου απαντάς όμως στο ερώτημα που σου έθεσα: Γιατί οι <> δεν ακούσαν και δεν ακούνε τον λαό(στο συγκεκριμένο θέμα έστω);

Ανώνυμος είπε...

Φασισταριά πώς περάσατε στην Κρήτη?
Σας περιμένουμε να ξανάρθετε.!
χαχαχαχα!
Τι πάθανε μωρέ τα χρυσαύγουλα!!!!!!!
Ακόμα γελάνε ρε οι Κρητικοί και όλη η Ελλάδα με τον πούλο που φάγατε ασπόνδυλα!
Αν ήσασταν στην αρχαία Σπάρτη, που τόσο γούστάρετε, θα σας ρίχναν στον Καιάδα!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

pan

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά του Χίτλερ με στολή «Χρυσής Αυγής»

Η δράση αλλά και κείμενα που υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτουν τη λειτουργία μιας νεοναζιστικής ρατσιστικής οργάνωσης με διεθνείς διασυνδέσεις, που μνημονεύει τον... Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων»
Πίσω από τα συνθήματα «Η Ελλάδα ανήκει στους Eλληνες» και «Eξω οι ξένοι από τη χώρα», που χρησιμοποιεί η «Χρυσή Αυγή» προσπαθώντας να προσελκύσει άνεργους και απελπισμένους πολίτες οι οποίοι ζουν στα όρια της οικονομικής ανέχειας, κρύβεται μια νεοναζιστική οργάνωση που μισεί τη δημοκρατία, «λατρεύει» τον Χίτλερ και οραματίζεται το 4ο Ράιχ στην Ευρώπη.

Παρά την προσπάθεια των στελεχών της να «μακιγιάρουν» το πραγματικό πρόσωπο της «Χρυσής Αυγής» στην επιδίωξή τους να διεκδικήσουν την είσοδό της στο κοινοβούλιο, η δράση αλλά και τα κείμενα που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς αποκαλύπτουν τη λειτουργία μίας νεοναζιστικής ρατσιστικής γκρούπας με διεθνείς διασυνδέσεις που μνημονεύει τον σφαγιαστή... Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων»
Παρά την πρόθεση να αποσιωπηθεί η λατρεία της «Χρυσής Αυγής» στο πρόσωπο του Χίτλερ, το άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου, στο τεύχος του περιοδικού της οργάνωσης τον Μάιο του 1987 με τίτλο «Χίτλερ για 1.000 χρόνια», είναι ανατριχιαστικά αποκαλυπτικό: «30 Απριλίου 1945, μια λαμπερή σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Aντρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός. Χίλια εννιακόσια σαράντα πέντε, όλοι αυτοί που επίστεψαν στα μεγάλα ιδανικά της Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως νιώθουν παγωμένοι, νιώθουν διστακτικοί απέναντι στο μέλλον, σε ένα μέλλον χωρίς την παρουσία και την καθοδήγηση Εκείνου?», υπογραμμίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον Χίτλερ «Μεγάλο Οραματιστή της Νέας Ευρώπης» και «Μεγάλο Αρχηγό» ενώ στον σφαγιαστή-αρχηγό των Ες Ες, Ρούντολφ Ες, που ζούσε τότε, αποδίδεται ο χαρακτηρισμός του σεβάσμιου γέροντα και του τελευταίου «Μεγάλου» του Εθνικοσοσιαλισμού. «ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ», αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος σε ένα κρεσέντο ναζιστικής «υπερηφάνειας», «η γοητεία του Αγκυλωτού Σταυρού, το μεγαλείο της Μαυροκόκκινης Σημαίας είναι ζωντανό, σήμερα 42 χρόνια μετά συνεχίζουμε τη Μάχη για την τελική νίκη της Ράτσας μας?». Το κείμενο «κλείνει» με τον ναζιστικό χαιρετισμό γραμμένο στα γερμανικά «HEIL HITLER»!

Η ανωτερότητα του λευκού ανθρώπου, ρατσιστικά κηρύγματα για την κατωτερότητα των άλλων φυλών, συνωμοσιολογικά σενάρια για τον σιωνισμό και τους Εβραίους που βρίσκονται πίσω από την παγκοσμιοποίηση και την οικονομική κρίση αλλά και η αξιοποίηση των εμβλημάτων των ναζί, αποδίδουν το ιδεολογικό στίγμα της «Χρυσής Αυγής».

Το 2005 στην επέτειο για τη νίκη των συμμάχων επί των ναζιστών, δημοσιεύεται άρθρο στο τεύχος της «Χρυσής Αυγής» με τίτλο «Εμείς δεν γιορτάζουμε τίποτα». Στην εισαγωγή του κειμένου αναφέρεται ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από «τη μοιραία άνοιξη του 1945 με τη νίκη των δυνάμεων του διεθνούς σιωνισμού επί της Εθνικοσιαλιστικής Γερμανίας και των οραμάτων που εκπροσωπούσε».

Ανώνυμος είπε...

«Αντίποινα» οι σφαγές
Ο θαυμασμός στους ναζί δεν σταματά ούτε και στις αναφορές για τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και τις σφαγές αμάχων στην Κατοχή. Ο κατοχικός πρωθυπουργός και συνεργάτης των Γερμανών Γ. Τσολάκογλου χαρακτηρίζεται ως ο στρατηγός που «προσπάθησε μια έντιμη ειρήνη», οι ταγματασφαλίτες και οι χίτες (τάγματα Χ) που οπλίστηκαν από τους Γερμανούς για να αντιμετωπίσουν τους αντιστασιακούς αναφέρονται ως «ένδοξοι μαχητές».

Ακόμα και για τη σφαγή αμάχων στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα ο Ν. Μιχαλολιάκος τον Ιούνιο του 1991 γράφει χωρίς -όπως αναφέρει- να δικαιολογεί τις πράξεις των Γερμανών: «Κατακτητές ήσαν οι Γερμανοί, πόλεμο είχαμε, ήσαν επόμενο να συμβούν όλα αυτά». Η ευθύνη για τα «αντίποινα» των Γερμανών -όπως καταγράφονται- αποδίδεται στον ΕΛΑΣ που «δολοφονούσε πού και πού κανέναν Γερμανό στρατιώτη, με αντικειμενικό σκοπό να παρασύρουν τα στρατεύματα κατοχής σε πράξεις αντιποίνων για να οδηγήσουν τον λαό στο πλευρό τους»!
[..]
Με στόχο λοιπόν τη φυλετική επιβίωση και αναδεικνύοντας τον κίνδυνο της αλλοίωσης της «ράτσας», η Χρυσή Αυγή βάζει απέναντί της τους μετανάστες, τους «μπολσεβίκους», τους φιλελεύθερους, ακόμα και το ίδιο το κοινοβουλευτικό σύστημα. «Η Δημοκρατία είναι και αυτή από τις μεγαλύτερες απάτες του συστήματος. Εμείς οι Εθνικιστές δεν επιθυμούμε κάποια ?βελτίωση? των -έτσι ή αλλιώς- σάπιων και σαθρών δομών του υπάρχοντος Συστήματος. Αντίθετα, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του, ως βασική προϋπόθεση για τη Σωτηρία και Αναγέννηση του Λαού μας», αναφέρουν στο περιοδικό.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63638177

Μαλάκας με δίπλωμα είπε...

Μαλάκες αριστεροί του πούτσου,
ξέρετε μόνο συνθήματα,
θα θελες να μουν χρυσαυγίτης και να σου απαντούσα σαν το θύμα.

Δεν μου απαντήσατε όμως γιατί μιας και μιλάτε για άμεση δημοκρατία κλπ δεν αναρωτιέστε τι υποστηρίζει ο λαός για το μεταναστευτικό;

Ανώνυμος είπε...

ΑλβανοΠακιστανέ 6:59 μμ , μια χαρά ήταν η περιοδεία στην Κρήτη και όλοι οι κάτοικοι τους δέχτηκαν με αγάπη και ρακές! ΜΗΝ πιστεύεις τις μ@λακίες που διαβάζεις στις φυλλάδες και στα site που γράφουν ότι τους πουν τ' αφεντικά τους!!
Όσο για το "τσακίστε" που λες ρε άπλυτε αλληλέγγυε.., αυτή είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σου?? Δηλαδή ΑΝ κάποιος για δικούς του λόγους θέλει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή θα τον τσακίσεις? Θα του το απαγορεύσεις? Με τι ΙΔΙΟΤΗΤΑ ρε άπλυτε παπάρα? Ποιος είσαι εσύ? ΜΑΛΑΚΑ!! ΠΑΠΑΡΑ!! Δημοκρατία έχουμε ρε και θα ψηφίσουμε ΌΤΙ θέλουμε!! Κατάλαβες?
Κάνε υπομονή μαλάκα Αχμέτ και έρχεται η ώρα σου μετά τις εκλογές που θα πάρεις και τα άλλα λαθροαποβράσματα και θα πάτε στον αγύριστο!
*Μιλάω για τους παράνομους, τους ΛΑΘΡΟμετανάστες, αυτούς που ήρθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, που ήρθαν χωρίς ιατρικές εξετάσεις! Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες!!
ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παιδιά για να ξεβρομίσει ο τόπος! Για μια Ελλάδα ασφαλή για όλους μας! Σκεφτείτε τα παιδιά σας και το μέλλον τους!! Μαυρίστε τα μνημόνια!! Σώστε την Ελλάδα από το ξεπούλημα της!!

Ανώνυμος είπε...

ΑλβανοΠακιστανέ 6:59 μμ ,

-Γερμανομπασταρδε 7.15

μια χαρά ήταν η περιοδεία στην Κρήτη και όλοι οι κάτοικοι τους δέχτηκαν με αγάπη και ρακές!

- οι ιδιοι το ξερουν?

ΜΗΝ πιστεύεις τις μ@λακίες που διαβάζεις στις φυλλάδες και στα site που γράφουν ότι τους πουν τ' αφεντικά τους!!

-οχι θα πιστεψω ενα κομματοσκυλο σαν εσενα!

Όσο για το "τσακίστε" που λες ρε άπλυτε αλληλέγγυε..,

- το μεσημερι εκανα μπανιο για εσενα δεν ξερω

αυτή είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σου?? Δηλαδή ΑΝ κάποιος για δικούς του λόγους θέλει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή θα τον τσακίσεις?

-ναι

Θα του το απαγορεύσεις?

-ναι

Με τι ΙΔΙΟΤΗΤΑ ρε άπλυτε παπάρα?

- 1. εχω κανει μπανιο στο ειπα πριν λιγο 2. με την ιδιοτητα του πολιτη αυτης της χωρας που σεβεται την ιστορια της και τον πολιτισμο της και κυριως σεβεται τυς προγονους του που γαμησαν τον Χιτλερ

Ποιος είσαι εσύ? ΜΑΛΑΚΑ!! ΠΑΠΑΡΑ!!

- στο ειπα πριν

Δημοκρατία έχουμε ρε και θα ψηφίσουμε ΌΤΙ θέλουμε!! Κατάλαβες?

- νομιζεις! υπαρχουν νομοι και δικαστηρια και η ΨΕΙΡΟΥ για κατι υποκειμενα σαν εσενα και τους φιλους σου τους δολοφονους

Κάνε υπομονή μαλάκα Αχμέτ και έρχεται η ώρα σου μετά τις εκλογές που θα πάρεις και τα άλλα λαθροαποβράσματα και θα πάτε στον αγύριστο!

- στις 7 Μαη ετοιμασε βαλιτσουλες και ετοιμασου για ταξιδακι στη Γερμανια. ετσι κι αλλιως δεν εισαι Ελληνας εισαι Γερμαναρας (τωρα αν οι αδερφαρες του NPD σε περασουν για γυφτο και σε μαχαιρωσουν στα αρχιδια μας)

*Μιλάω για τους παράνομους, τους ΛΑΘΡΟμετανάστες, αυτούς που ήρθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, που ήρθαν χωρίς ιατρικές εξετάσεις!

- εσυ μωρη ψωλού εχεις κανει ολα τα εμβολια σου? δεν θελω οι ξενοι τουριστες που θα σε γαμησουν να κολλησουν κανα AIDS και να δυσφημησεις τη χωρα μου, καταλαβες?

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες!!

- εσεις ετσι κι αλλιως ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ειστε του κοινου Ποινικου Κωδικα

ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παιδιά για να ξεβρομίσει ο τόπος!

- μαθε ελληνικα μωρη βλαμμενη! ακομη και τα αφγανακια ξερουν πως το ξεβρωμισει γραφεται με "ω"

Για μια Ελλάδα ασφαλή για όλους μας!

- μονο οταν εσεις μπειτε στη ψειρού θα ειναι η Ελλαδα ασφαλης. μόνο τοτε!

Σκεφτείτε τα παιδιά σας και το μέλλον τους!!

- δεν θελουμε ρε γαμιολα τα παιδια μας να μεγαλωσουν με σβαστικες και εμβατηρια, γκεγκε?

Μαυρίστε τα μνημόνια!! Σώστε την Ελλάδα από το ξεπούλημα της!!

- μια ζωη ΠΡΟΔΟΤΕΣ γαμω τη γερμανογαμημενη τη μανα σας, μια ζωη ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ξυρισε τη φαλακρα σου, ξυρισε τον αρειο κωλο σου και ετοιμασου.... ηδη προβαρουμε τις καποτες (γιατι τοσες αλλαξοκωλιες στα γραφεια με τον "Αναξαγορα" στανταρ το εχεις το αφροδισιο σου)

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα... γαμώ τα επιχειρήματα έθεσες ρε πακιστανοπουτάνας γιε!! Δηλαδή επειδή έτυχε και έγραψα ανορθόγραφα μια λέξη νομίζεις πως με τάπωσες ρε παπάρι? Δηλαδή αν είμαι αγράμματος πειράζε? Πρέπει να είμαι σπουδαγμένος σε 30 πανεπιστήμια για να με δεχτείς μωρή άπλυτη ΚΟΥΡΑΔΑ??!! Πρέπει να είμαι του Χάρβαρντ για να με δεχτεί η Πακιστανική κοινότητά σου?
Ξεφτιλίζεσαι ρε μαλάκα με αυτά που γράφεις και το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις και άλλους ψήφους στην Χρυσή Αυγή!
Έρχεται η ώρα σας λαθραία μπασταρδάκια και ετοιμαστείτε για τον πούλο και πίσω στις πατρίδες σας! Μαζί θα πάρετε πακέτο και όλους τους άπλυτους αλληλέγγυους !! Να πάρετε και τον Νταλάρα να σας τραγουδάει στον δρόμο!!
Άντε μαλάκα βρομιάρη, άμε να κολλήσεις καμιά αφίσα για τα πακιστάνια/αλβανά/τυνήσια/ και τον πούλο! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΡΕ!! ΘΕΛΟΥΜΕ την Ελλάδα μας όπως παλιά! ΈΞΩ οι ΛΑΘΡΟμετανάστες από την χώρα μας! Να μείνουν ΜΟΝΟ οι νόμιμοι!! ΣΩΣΤΕ την Ελλάδα παιδιά! Ψηφίστε Χ.Α. !! Θα είμαστε μειονότητα σε λίγο καιρό με τόσους λαθραίους που έρχονται καθημερινά! Χρυσή Αυγή για να κλείσουν τα σύνορα! ΣΩΣΤΕ τις γειτονιές σας! Σώστε τα παιδιά σας!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
Υ.γ. ΠΡΕΖΑ, επειδή ξέρω πως εσύ απάντησες το προηγούμενο σχόλιο μιας και ΜΟΝΟ εσύ πλέον διαβάζεις τις μαλακίες που γράφεις ο ίδιος και απαντάς και μόνος, ετοίμασε και συ βαλίτσες μαλάκα! Θα φύγεις μαζί με τον γκόμενό σου τον Αχμέτ!!