Τρίτη, Απριλίου 10, 2012

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ - ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΕΤΡΑΚΑ


Τα ΈΣΚΑΤΑ του Κόσμου... 
Το Τέλος, Πλησιάζει...
Η Δευτέρα Παρουσία Έρχεται, ενώ το Johnie Walker Φεύγει...
Τα Έσχατα του κόσμου, παρουσιάζονται μέσα από τα ΤηΈσΚατα της Τηλεόρασης, δημιουργώντας κλίμα Κατάνυξης, Πίστης και Κουραδίτσας...
Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ παίρνει τα Ηνία!!!
(κάποιος να του πει οτι έχουμε ανακαλύψει τις μηχανές εσωτερικής καύσης, να μην ταλαιπωρείται με το Αλογόσκατο το παλικάρι...)
Κι επειδή όλα αυτά 8α γίνουν Κρυφά για να μη το πάρουμε χαμπάρι, (γιατί άμα ήταν να το παίρναμε χαμπάρι, δε θα ήταν ο Αρμαγεδδώνας, αλλά εξέταση προστάτη από γιατρό με τράκ...), σας παρουσιάζουμε τα Σημεία που πρέπει να προσέξετε στην ερχόμενη καθημερινότητά σας για να μη γίνετε Πιστοί του Αντίχριστου...



Α)Όπως λέει και η επίσημη ονομασία του -"ΑντίΧριστος"-το όνομά του θα είναι "ΣότσιρΧ", πράγμα που αποδεικνύει πως ο Αντίχριστος θα είναι Πόκεμον και πως ο Πίκατσου δεν είναι Ηλεκτρικό Κουνέλι FISHLER, αλλά ο Προφήτης Ηλίας...!


Β)Θα είναι ένα Ψηλό, Όμορφο, Γυμνασμένο παλικάρι με καλούς τρόπους, πράγμα που εμφανώς αποκαλύπτει πως θα είναι εκ Μυκόνου Ορμώμενος. Τα Σατανικά Μυκονιάτικα Καταφατικά Νεφιλίμ, τα γνωστά "ΝαιΠρωκτίμ" θα προετοιμάσουν Στυλιστικά την Έλευσή του, ενώ προεξέχοντα ρόλο θα παίξει ο Γκαούλας Βελζεβούλης, που θα έχει το όνομα ΒελζεΠούλης!!! Μόλις ξεριζωθούν Ηθικά όλες οι Πεότριχες, τότε ο ΑρμαΓαμιώνας θα έχει ΕγκαταΣτηθεί!!!


Γ)Θα διαπράξει θαύματα, ξανασηκώνοντας το Λάζαρο από τον Τάφο, κάνοντας τον Αναστημένο- γεμάτο αγανάκτηση -να ξεσπαθώσει:
--"Ρε σεις...Την τελευταία φορά, με βάλατε Μπρούμητα!!! Ξέρετε πόσες φορές αναγκάστηκα να πώ στα Σκουλήκια πως αυτό δεν είναι Μεζονέτα, αλλά ο Κώλος μου...?!"


Δ)Η έλευση του Αντίχριστου - που θα είναι ο Σατανάς - θα σηματοδοτήσει τον ερχομό του Αντισατανά - που θα είναι ο Χριστούλης - δημιουργώντας Δογματικό Αδιέξοδο...! Σε κάθε "Άει στο Διάολο" θα υπάρχει η Ιερή Απάντηση "Μή Βλασφημείτε τα Θεία"!


Ε)Όσοι Συντάχθηκαν με τον Αντίχριστο θα Ωφεληθούν, ενώ οι αντιστοιχοι του ΙΚΑ θα πάρουν τα Παπάρια τους...


ΣΤ)Το Θηρίο με τα 7 Κέρατα θα εμφανιστεί από τον Ουρανό, υποστηρίζοντας τον Αντί-Jesus, αλλά κανείς δε θα του δώσει σημασία... 1 Κέρατο πες το Ατυχία...Στα 7 είσαι απλά Μαλάκας!!!


Ζ)Πιστοί θα μαζευτούν στις Πλατείες, τραγουδώντας το "Υπερμάχω Στρατηγώ τα Νικητήρια", αλλά επειδή κανείς δεν καταλαβαίνει Χριστό από Αρχαία, θα τραγουδηθούν οι τελευταίες επιτυχίες του Φοίβου, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σε συλλεκτικό LIVE CD με τίτλο : "Κλέφται Τελευταίων ΑσπΑσμάτων"!!!


Η) Ο Αντίχριστος, θα ζητήσει από τους Πιστούς του να βάλουν ένα Τσιπάκι στο Μέτωπό τους, για να τους αναγνωρίζει. Τσιπάροντας τη Γιαγιά σας, θα δείτε αμέσως τα 0-100 να έρχονται σε 6,8 δευτερόλεπτα, ενώ χώνοντάς της μια Φιλτροχοάνη στη Μασέλα, τα Ρεπρίζ της θα βελτιωθούν αισθητά. Ο Αντίχριστος Θαυματοποιεί, μετατρέποντας την Κωλόγρια σε Εργαλείο-Τούμπανο του Σατανά!!!


ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ...!


Ο Στυλίστας της Πίστης Έρχεται...


Να βλέπετε Ειδήσεις στο STAR για να μην πάτε στο Διάολο...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΑΚΑΣ


ΠΡΕΖΑ TV
10-4-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: