Παρασκευή, Απριλίου 13, 2012

ΕΚΤΟΣ «ΣΠΙΘΑΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ»…ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ;;;


Διαγράφτηκαν από την «Σπίθα» του Μ.Θεοδωράκη τέσσερις τοπικές οργανώσεις της που υπέγραψαν συμφωνία «σύμπραξης» με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», όπως ανακοίνωσε το κίνημα επικαλούμενο την απόφασή του να μην κατεβάσει υποψηφίους στις εκλογές.



Σε ανακοίνωσητης Εκτελεστικής Γραμματείας του Πολιτικού Συμβουλίους του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, αναφέρεται ότι «η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί πολιτική απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού, σαφώς αντικαταστατική πράξη και δεν συνάδει με το ήθος που κάθε συναγωνιστής μας πρέπει να έχει, τη στιγμή που υπάρχει δική μας απόφαση ότι δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές].


Πρόκειται για τις οργανώσεις Νέας Πεντέλης-Πεντέλης-Μελισσίων, Αγώνα Ελληνικού, Αποκορώνου-Χανίων, 40 Εκκλησιών Θεσσαλονίκης και «συγκεκριμένους εκπροσώπους της Λαϊκής Συνέλευσης Παλαιού Φαλήρου.


«Σήμερα μπορεί να δει και να εξηγήσει κάθε μέλος του Κινήματός μας πολλά από τα γεγονότα εσωστρέφειας που αναπτύχθηκαν τους τελευταίους μήνες στο Κίνημα μας. Οι επιδιώξεις των συγκεκριμένων ατόμων αποκαλύφθηκαν με τον σαφέστερο τρόπο και είναι σαφές ότι οι σκοποί τους δεν είχαν καμία σχέση με την ιδεολογία και τους στόχους μας» καταλήγει η ανακοίνωση.


Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
13-4-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Καζάκη τι τους έχεις κάνει ...
....στο μπουρδέλο σας θα κάνουμε τεράστιο παρτι !!!!

Ανώνυμος είπε...

A re kazaki, mas exeis marani ta arxidia. apo to klasimo