Πέμπτη, Απριλίου 19, 2012

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



ΕΥΓΕ!!!ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!
ΠΡΕΖΑ TV
19-4-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε ρε γελια
ε ρε γλεντια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτίλα των 5 μάχαλάδων.....!!!! Ο καμμένος... Το μεγαλύτερο φασιστομουτρο έβαλε μια μάσκα με το κατα τ αλλα δημοκρατικό και πιασιαρικο όνομα ανεξάρτητοι έλληνες.. Και βάζει και την κάθε αγραμματη Τασουλα να μας παρουσιάσει και το προγράμμα τους... Έλεος !!!!

Ανώνυμος είπε...

O καθένας γιαυτά που λέει ελέγχεται. Μην ψηφίσετε την συγκεκριμένη κυρία η οποία από ότι έδειξε δεν έχει λόγο. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι οι ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν πρόγραμμα. http://anexartitoiellines.gr/files/SYGKENTROTIKO_OIKONOMIKO_PROGRAMMA_FINAL_bw.pdf Το οποίο πρόγραμμα έχει πολλά κοινά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (στο οικονομικό σκέλος) και εντελώς διαφορετική προσεγγιση στο μεταναστευτικό (πρόβλημα παράνομης μετανάστευσης)

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό "ακροδεξιο" συνεχίζω ΠΡΕΖΑ να σε τρολάρω, μέχρι να κάνεις κάποια σοβαρή τοποθέτηση επ΄αυτού. Ρωτάω δικαιολογεί το βίντεο που δείχνεις τον χαρακτηρισμό "ακροδεξιο"; Οι προτάσεις την οικονομία των ανεξάρτητων Ελλήνων είναι ακροδεξιές; Το να θέλει κάποιος η χώρα του να έχει νόμιμη μεταναστευτική πολιτική (εφαρμόζοντας τους νόμους) σημαίνει ότι είναι ακροδεξιός;
Οι θέσεις των α/ε είναι εντελώς διαφορρετικές με αυτές της ΝΔ. Όποιος ρίχνει λάσπη στον Καμμένο συστρατεύεται με τον Σαμαρά.

Και ένα τελευταίο σημαντικό όμως. Πες μου σε παρακαλώ μία μόνο συνεργασία μεταξύ κομμάτων της αριστεράς, και παλαιότερα αλλά και τώρα. Αντί να ρίξουν τα μούτρα κάτω και να συνεργαστούν υπέρ αυτού που στις θεωρείες υπηρετούν ΤΟΥ ΛΑΟΥ, υπηρετούν μικροπολιτικά συμφέροντα για να πέρνουν τις επιδοτήσεις τους (βλέπε ΚΚΕ και ψήφιση επιδοτήσεων). Είναι πολύ πικρό το ξέρω ΠΡΕΖΑ να περιμένεις τόσο καιρό έναν συνασπισμό κομματων της αριστερας (πράγμα που και εγώ το έκανα) και στο τέλος να σε προλαβαίνει ο "ακροδεξιός" Καμμένος, κάνοντας πρώτος αυτό που οι δήθεν αριστεροι αρνιώνται ακόμα και σε αυτην την κρίσιμη για το έθνος μας στιγμή. Να συνεργαστεί δηλαδή με καποιον αριστερό σχηματισμό, αυτόν του Δημαρά. Δεν πειράζει περαστικά και μείνε με τις παροπίδες σου, υπερετώντας χωρί να το θες (ελπίζω) την ΝΔ. Περιμένω όπως έχω ξαναπεί σοβαρή πολιτική τοποθέτηση επί των θέσεων του Καμμένου ή και αμφισβήτιση του ότι αυτά που λέει δεν θα συνάδουν με τις πράξεις του μεθαύριο. Μέχρι τότε επαναλαμβάνομαι:



Δυστυχώς φίλοι μου στο ΠΡΕΖΑ είστε ένα blog το οποίο είναι άξιο μόνο όσον αφορά τις καταγγελίες για κοινωνικές αδικίες. Για πολιτικές αναλύσεις, για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, όσο και για την κρισιμότητα του αντιμνημονιακού αγώνα έχετε μείνει πολύ πίσω. Ειλικρινά λυπάμαι για την εκτίμηση που σας έχω.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΑΜ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

και απο ποτε ρε ηλιθιε η τηλεοπτικη ευφραδεια ειναι κριτήριο μόρφωσης?

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε και τους επαγγελματίες
εκπροσώπους και τους επαγγελματιες ψέυτες πολιτικούς που μας δουλέυουν
ψιλό γαζί το μόνο φως που μπορούμε να δούμε είναι από τους ανεξάρτητους έλληνες

Ανώνυμος είπε...

και γω Ανεξάρτητους Έλληνες θα ψηφίσω για τους λόγους ακριβώς του 7.21 . Ως τώρα ψήφιζα αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά τώρα που ο Σύριζα πήρε το αρχίδι τον Τατσόπουλο (είδαμε την εκπομπή του για το 21...)
Ανεξάρτητους Έλληνες δαγκωτό!!!!