Παρασκευή, Απριλίου 13, 2012

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Ν. ΚΟΣΜΟ


Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στην Ειδική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στις 9 Απριλίου, στο Νέο Κόσμο, ανέλαβε η οργάνωση «Επαναστατική Δράση».



Σε προκήρυξή της που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η οργάνωση αναφέρει ότι «η Ειδική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι αρμόδια για τη διαχείριση "δυσλειτουργιών" της Δημόσιας διοίκησης σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση και εφαρμογή της δημόσιας πολιτικής σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τις δομές και τα συστήματα».


«Πρόσφατα ο υπουργός Δ. Ρέππας συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους επικεφαλής των υπουργείων σε συζητήσεις με την τρόικα για εργασιακά ζητήματα, ζητήματα απολύσεων, εφεδρείας και συνθηκών εργασίας στο δημόσιο τομέα (μείωση μισθών και ελαστικοποίηση των ορών εργασίας)», σημειώνεται επίσης στην προκήρυξη και προστίθεται: «Εντάσσουμε την επίθεση μας αυτή στο πλαίσιο της έμπρακτης αντίστασης ενάντια στις δομές της κυριαρχίας επιδιώκοντας να συμβάλλουμε προς την κατεύθυνση που θα οδηγήσει στην τελική αποδόμηση του υπάρχοντος».
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΡΕΖΑ TV
13-4-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: