Πέμπτη, Απριλίου 19, 2012

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ : ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ VIDEOS

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΩΣ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ-ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΗ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.




ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ









ΠΡΕΖΑ TV
19-4-2012

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΜΕ...ΚΑΘΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ.

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ....
ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 50% ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ?

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ- ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (ΜΕ ΓΡΟΘΙΑ), Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ, ΚΛΠ, ΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΚ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ)
Η ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ρε φιλε οι αριστερες αποψεις ειναι "βλακειες"?

Ανώνυμος είπε...

OXI ! OI ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

...συγγνωμη... ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ.
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ "ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ...1400 ΕΥΡΩ!".
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, Η ΧΑ Η Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ? ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ.

ΑΝΤΕ, ΚΟΨΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Μη τσακώνεστε ρε, οι εκλογές έρχονται και θα τα πείτε στην κάλπη. Να μιά μέση λύση... Να κρατήσουμε ένα ποσοστό 3-4% μεταναστών και οι υπόλοιποι να προωθηθούν στην Κεντρική Ευρώπη ή να ξαναγυρίσουν στις χώρες τους.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΙΝΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN Π.Χ.,ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

μην αναρτατε ρε ανακριβειες. πουθενα δεν λενε τπτ για αναπηρους κλπ. που το ειδατε αυτο. μην πετατε ο,τι ναναι. δεν τσιμπαει πια κανενας. χειροτερευετε την κατασταση. αυτο που λενε ειναι να φυγουν οσοι μπηκαν λαθραια στη χωρα. τπτ αλλο δεν λενε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ......

Ανώνυμος είπε...

αυτο που λενε ειναι να φυγουν οσοι μπηκαν λαθραια στη χωρα. τπτ αλλο δεν λενε.
ΑΥΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?

Ανώνυμος είπε...

Στις 6 μαίου όλοι ψηφίζουμε Χρυσηή Αυγή για να πάει ο τόπος μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

αν καποιος εχει την μορφωση ωστε να δει περα απο δογματισμους και προπαγανδα 30 και χρονων απο τα μεσα ενημερωσης τοτε δεν εχει λογο να μην ψηφιζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .γερα παλικαρια κια ς σας πολεμουν ολοι.μηπως ξεχνατε ο παρουσιαστης αυτος σε τι σκανδαλα της ερτ ηταν μπλεγμενος???? για ψαξτε το και ξυπνατε γιδια επιτελους ο εθνικισμος δεν βλαπτει απο ποτε ειναι ντροπη να εισαι περηφανος ελληνας??? και ολοι λετε για φασισμο ποιο φασισμο ρε κοροιδα με πραξικοπημα θελουν να βγουν? τον ψηφο σας ζητανε και η αριστερα που μιλαει για φασιστες ξεχασε τον λενιν και τον σταλιν?? οσο για αυτα περι αναπηρων ειναι αερολογιες ξυπνηστε γιατι με τα λαμογια που θελετε να σας κυβερνουν σε 2 χρονια δεν θα υπαρχει ελληνισμος

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΖΩΕς ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙς ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ούτε άτομα για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια δεν βρήκαν και μας παρουσιάζουν τους φασίστες στις δημοσκοπήσεις με τρελά ποσοστά.
Στημένη η δουλειά, η Τρόκια θέλει φασισμό και χούντα στην χώρα μας για να μην σηκώνουμε κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε όλοι μιλάνε όλοι μιλάει και το τσιράκι των Αμερικάνων ο Βαξεβάνης με το κουτί της προπαγάνδας του.
Όσο για την Χρυσή Αυγή ,όταν κάποιος δεν έχει φαγητό,στέγη και δουλεία θα γίνει και εγκληματίας.Οι λαθρομετανάστες πρέπει να φύγουν γιατί δεν χωράνε αλλά αν δεν πάνε μέσα αυτοί που τους φέρνουν στην Ελλάδα μια τρύπα στο νερό θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

'απο ποτε ειναι ντροπη να εισαι περηφανος ελληνας???"

και απο ποτε ψηλε, καποιος που χαιρεταει οπως οι Γερμανοι που σκοτωσαν 600.000 Ελληνες και που εχει συμβολο του κατι σαν αγκυλωτο σταυρο, θεωρειται "περηφανος ελληνας"?

για πες μας κι εμας να μαθουμε...

ΥΓ. στα ελληνικα παρακαλω, γερμανικα δεν ξερω

ΥΓ.2 η ηλιθιοτις σε ολο της το μεγαλειο: ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (...)ΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ?

ω ναι, αυτο ελεγε και η φιλη η Μερκελ, να επανελθουν στο κανονικο...

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ

μαθε πρωτα μωρη μαϊμου να γραφεις το ονομα σου, που μου θες και καθαρευσουσα

ηλιθιε

Ανώνυμος είπε...

na psofisi i mana pou sas ekane re vrwmiarides aygoulades

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΗ Ο ΚΩΣΜΟΣ ΜΑΣ ΒΡΟΙΖΥ? ΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΔΙΑ.ΝΑ ΦΟΙΓΟΥΝ Ι ΞΕΝΕΙ ΘΑΙΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑΙΣ.ΕΜΑ ΤΟΙΜΥ ΧΡΕΙΣΙ ΑΒΓΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς φαίνεται ότι η Χ.Α μπαίνει στη Βουλή με ευθυνη των κυβερνήσεων και της αριστεράς που αγνοούν το μεγάλο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας που φέρνει , αφού η πείνα είναι κακός σύμβουλος για κάθε άνθρωπο. Η Αριστερά ξεχνά τον Μαρξ και Λενιν που ήταν αντίθετοι με τους λαθρομετανάστες και το περιθώριο που χαρακτήριζαν ως λουμπεν προλεταριάτο -εχθρό της εργατικής τάξης . Υπάρχει στην αντιμετώπιση του θέματος αυτού μεγάλο πολιτικό κενό και απογοήτευση του μέσου έλληνα που δυστυχώς εκμεταλλεύτηκε δεόντως η Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

σοινελινα 9.56 μαθαι να γραφης σοστα τοιν παιροιφανει γλοσα μας. δαιν ηνε σοστω αιλιν αιθνηκηστοις να μιν γνοροιζοι να γραφοι. εμα τοιμοι χροισει ζοιμει γοια τοιν καλοιταιροι μπουγατσα

Ανώνυμος είπε...

Ρε γιατι να μην μπουν στην Βουλη αυτα τα τσογλανια της Χρυσης Αυγης?
Εδω μπαινουν τοσα χρονια αυτοι φραπεδοτεμπεληδες βολεμενοι επαναστατες το συριζα.....αυτα τα αθεα αναρχοισλαμομπασταρδα κτηνη....
Ελεος σκατοπουστες,δημοκρατια εχουμε....λεμε δηλαδη ....

***Δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν,αλλα σιχαινομαι τους αριστερους τεμπεληδες και τις λουγκρες τυπου βαλιανατου....Αντε και γαμηθητε ζωα...
Γαμιολια ολοι στην βουλη και η Χρυση Αυγη να γινει της Κορεας,της Ταιβαν....

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ + Ν.Δ!!
ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΕΙ!! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ-ΑΦΓΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!!!
-ΞΕΧΑΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ-ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΕΧΩΡΙΖΟΥΝ.......

Ανώνυμος είπε...

Nα διαχωριστούμαι θέλουμε.Οι άνθρωποι με τα καθίκια,από πότε οι ΝΑΖΙ θεωρούνται άνθρωποι.Οι απλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουνε ότι έχουνε να κάνουνε με εγκληματίες που στην πορεία θα χτυπάνε και τους Ελληνες και τώρα το κάνουνε.Δεν μάθατε τίποτα από την ιστορία?ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.