Τετάρτη, Μαΐου 23, 2012

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;
Νέα επεισόδια εκδηλώθηκαν απόψε λίγο μετά τις 21:30 έξω από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής - Πατραϊκής στην Πάτρα, όπου χθες σημειώθηκαν εκτεταμένες συμπλοκές.
Ομάδες ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιτέθηκαν σε αστυνομικούς των ΜΑΤ ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών.



Εν τω μεταξύ, σχολιάζοντας τα χθεσινά επεισόδια στην Πάτρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου δήλωσε ότι η πρόληψη και η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αποτελεί αυστηρά αρμοδιότητα της Αστυνομίας και ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να υποκαταστήσει την ΕΛ.ΑΣ.


«Ας μην ξεχνάμε ότι πίσω από τους αριθμούς της παράνομης μετανάστευσης υπάρχουν συνάνθρωποι μας και για αυτό φαινόμενα αυτοδικίας, έλλειψης νηφαλιότητας και εκδήλωσης ακραίων και βίαιων συμπεριφορών δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων», πρόσθεσε.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΑΣΑΥΓΗΤΗς ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ!!!ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ!!!!ΕΓΩ ΕΝΑς ΑΠΛΟς ΠΟΛΙΤΗς ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς!!!ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΕ ΑΛΛΕς ΛΕΞΕΙς!!!!ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ,,,.....