Δευτέρα, Μαΐου 07, 2012

ΝΑΝΤΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ REAL FM 97,8: ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΟΡΘΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ


Νάντια Αλεξίου: "Ο νεαρός που είχε το γενικό πρόσταγμα, άρχισε να τραβάει τους συναδέλφους "σηκωτούς"!
Η Νάντια Αλεξίου είναι η δημοσιογράφος του Real Fm που αποχώρησε από τη συνέντευξη τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου, όταν τα πρωτοπαλίκαρα του κόμματος της Χρυσής Αυγής, ζήτησαν από όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού. Το γεγονός ήταν πρωτοφανές και όπως ήταν αναμενόμενο απασχολεί από χθες όλα τα ΜΜΕ της χώρας και όχι μόνο.
Η ίδια η ρεπόρτερ καταθέτει την προσωπική της εμπειρία, τα όσα έγιναν στην αίθουσα, μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας στο facebook.
Διαβάστε τη συγκλονιστική της μαρτυρία:



Είμαι εγώ αυτή που ακούγεται στο βίντεο. Δεν έκρυψα ποτέ την ταυτότητά μου και ότι μεταδίδω φέρει την υπογραφή μου. Δε μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους και προσωπικά έμαθα από ανθρώπους που σέβομαι στο χώρο, να κάνω τη δουλειά μου, μεταφέροντας την εικόνα σε όσους επιλέγουν να ενημερώνονται από τις μεταδόσεις μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας... Ήταν η πρώτη φορά σε όσα χρόνια καλύπτω το Αστυνομικό Ρεπορτάζ -που κλήθηκα να παρακολουθήσω συνέντευξη τύπου με "κόκκινες γραμμές"- με όρους!! Τα μικρόφωνα είχαν τοποθετηθεί από τους συναδέλφους τεχνικούς, πριν την άφιξη του ΓΓ της Χρυσής Αυγής στο τραπέζι. Η εντολή να σηκωθούμε όρθιοι ΟΛΟΙ, σε σεβασμό στο πρόσωπο του ΓΓ της ΧΑ, προκάλεσε τη δυσφορία όλων όσων ήταν στην αίθουσα. Απευθύνθηκα στον νεαρό που έδωσε την εντολή, γιατί με προσέβαλε ως άνθρωπο και επαγγελματία. Ήμασταν εκεί, για να μεταδώσουμε τη συνέντευξη τύπου και ΜΟΝΟ(!)... Όλοι οι συνάδελφοι Έλληνες δημοσιογράφοι, που ήμασταν εκεί, αντιδράσαμε. Στην επιλογή κάποιων συναδέλφων να παραμείνουν στις θέσεις τους, ο νεαρός που είχε το γενικό πρόσταγμα, άρχισε να τους τραβάει "σηκωτούς" για να σηκωθούν όρθιοι. Η διαδικασία -εμένα προσωπικά και από ότι στη συνέχεια συζητήσαμε με τους συναδέλφους στη συνέχεια, μας προσέβαλε. Εγώ αποχώρησα, κάτι που έκαναν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Όταν ερωτήθηκα τι συνέβη, απάντησα ότι η "εντολή σεβασμού" με προσβάλλει και αποχωρώ. Κάτι που όπως τονίζω έκαναν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, για να λάβουμε την απάντηση που ακούγεται. Δείχνοντάς μας την έξοδο... Έχω μάθει ότι ο σεβασμός εμπνέεται. Δεν επιβάλλεται. Τα συμπεράσματα είναι προσωπικά. Εγώ καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία...
zappit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
7-5-2012

8 σχόλια:

favas είπε...

eΤο ότι η Χρυσή Αυγή είναι στη βουλή με 21 βουλευτές είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ των και καλά "αριστερών" και "ανθρωπιστικών" ιδεοληψιών σας.
Δώσατε το ιδεολογικό άλλοθι στην κονόμα των δουλεμπόρων, των νταβατσίδων, των αφεντικών αλλά και θέση στη βούλη στους φασίστες(εσείς τους τη δώσατε!)

ΚΑΛΠΙΚΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ: Ούτε ο Μαρξ ούτε ο Λένιν ούτε κανένας από τους εμπνευστές σας δεν ήταν υπέρ της μετανάστευσης (όχι μόνο της παράνομης...) Την θεωρούσαν μητέρα της σκλαβιάς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. Εξυπηρετήτε μ αυτές τις νέες θεωρίες σας πέρα από τα αφεντικά και το κεφάλαιο, την παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη πραγμάτων.

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ: Μιλάτε για άμεση δημοκρατία αλλά δεν ακούτε τι λέει ο λαός για το θέμα "μεταναστευτικό". Πολλές φορές δε έχω ακούσει να λέτε ότι δεν υφίστατε πρόβλημα.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ (και χειρότεροι και από αυτούς γιατί εσείς το παίζετε και αριστεροί)

ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ γιατί εσείς δημιουργήσατε πόλωση του ελληνικού λαού με τις ακραίες ανθελληνικές απόψεις σας και έτσι δημιουργήσατε την ανάγκη ύπαρξης μιας αντίθετης συνιστώσας με θέσεις ανάλογα ακραίες με τις δικές σας (οι μεν δίνουν λόγο ύπαρξης στους δε).

ΒΛΑΜΕΝΟΙ γιατί ασχολείστε τόσο καιρό με την Χ.Α. και στην ουσία την προβάλετε και την διαφημίζετε.

ΨΕΥΤΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ: Γιατί το παίζεται φιλόξενοι και θέλετε ανοιχτά σύνορα αλλά δεν είδαμε κάποιον από σας να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του σε μετανάστες. Ουσιαστικά τους καλείτε να ζήσουν στο δρόμο και σε τρισάθλιες συνθήκες (είναι σαν να φιλοξενεί κάποιος ανθρώπους στο σπίτι του αλλά να τους βάζει να κοιμηθούν στην ταράτσα- στη βροχή)

ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ-ΠΑΡΟΠΙΔΟΦΟΡΟΙ: Ας υποθέσουμε πως αυτή τη στιγμή (που παίζει να φτάνουν τα 2 εκατομμύρια) δεν αποτελεί σοβαρό πρόβλημα το μεταναστευτικό. Τι θα γίνει όμως σε 15 χρόνια από τώρα; Δεν καταλαβαίνετε ότι μετατοπίζοντας το πρόβλημα στο μέλλον μεγαλώνει και οι λύσεις που θα προτίθεντε θα είναι όλο και λιγότερο ανθρωπιστικές.

ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΦΛΩΡΟΙ: (Έρχεται σε λίγο.. :p )

Ανώνυμος είπε...

@favas Το να απαιτείς σεβασμό είναι φασισμός. Το να τον κερδίζεις είναι δημοκρατία. Το να δίνει εντολές ο κάφρος σας λες και είναι λοχαγός δεν ταιριάζει στην Αρχαία Ελλάδα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που τόσο αγαπάτε που και λόγω της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ βρίσκεστε εκεί που είστε τώρα...

http://www.youtube.com/watch?v=1hpb_2x07Po

και φαίνεται πόσο μαλάκες είστε γιατί μόνο το μεταναστευτικό σας καίει ή τουλάχιστον αυτό προτάσσετε περισσότερο!

Ανώνυμος είπε...

favas ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΦΛΩΡΟΙ: (Έρχεται σε λίγο.. :p )
σας περιμενουμε να μας κλασετε τ ΑΡΧΙΔΙΑ
χιλιοι καλοι χωρανε φαβα...1000

Ανώνυμος είπε...

(Για τον/την Favas και τη συμμορία του)
Οταν μιλάτε εξαπολύετε οχετό απειλές και μίσος προς πάσα κατεύθυνση.
Όταν κινητοποιήστε, βάφετε τα χέρια σας με αίμα.
Ντροπή σε αυτούς που σας ψήφισαν.

Ανώνυμος είπε...

φωναξε το μογγόλι "αιγερθιτυ!" και καπακι μπηκε ο γιουφτος

ρε α στο διαλο, μπασταρδια της Γερμανιας, καθυστερημενοι γαμω το Συνδρομο Down σας

Ανώνυμος είπε...

Τι ζώο πρέπει να είναι κάποιος για να απαιτεί σεβασμό ,σ"ενα άθλιο υποκείμενο και μαφιόζο σαν τον Μιχαλολιάκο.Εσύ που βρίζεις τους αριστερούς για τους μετανάστες και τους ηλίθιους έλληνες που ψηφίσανε τους ναζιστές,βρίσε πρώτα τους ΝΔ,ΠΑΣΟΚ που τους φέρανε,γιατί βόλευε τουε επιχειρηματίες,τα ζώα τους αγρότες που κλέβανε την ΕΕ ,που είχανε τους μετανάστες για σκλάβους και ζούνε τα ζώα,οι αγρότες μια χαρά και μετά ψηφίζουνε χρυσή αυγή.Αυτοί οι ίδιοι πριν χρόνια ψηφίζανε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΘΊΚΙΑ ΈΛΛΗΝΕς ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΥΝΕ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΗΝ εΛΛΆΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο «καλικάντζαρος» της χ.α. απέκτησε στην κεντρική πιθηκική αίθουσα κραυγή. Μ’ αυτήν αναπαριστά την πράξη του. Έτσι συνέβαινε. Στο μνημόσυνο της γλώσσας των ανθρώπων, που ελεύθεροι πολιορκημένοι , ανεχόμαστε ακόμη την απαιδευσία των μελών μας, ίσως περιλαμβάνεται και ο καθαγιασμός μας και με άλλες μορφές βίας, έως ότου ο κόλλυβος της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, δια της ζώσης σποράς, φυτρώσει στα Ελληνικά σχολεία. Είναι επίπονη η προσπάθεια, αλλά αξίζει τον κόπο, χάριν της πιθανότητας πως τα «δίποδα» θ’ ακούσουν επιτέλους σωστά, την προστακτική, του υπέροχου ρήματος εγείρω.

Πρόσω άγε!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ξεκωλακι αλεξιου αν σου ελεγαν να πεσεις στα τεσσερα θα εκανες βουτια θανατου,αλλωστε ξερεις εσυ απο τοτε που σε ξεσκιζε το κωλαρακι ο θανασσαινας και μετα το επαιζες χαζοπαρθενα γιατι δεν περπατησε το σεναριο για εκπομπη,κατσε τωρα να τρως κανενα μανικι απο τον τραγκα και μοκο.