Τρίτη, Μαΐου 01, 2012

«ΌΧΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ»


Κρατώντας πλακάτ όπου πάνω αναγράφεται «Όχι Ναζί στη Βουλή» πολίτες διαμαρτυρήθηκαν  έξω από τη Βουλή για την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις.teras.gr
ΠΡΕΖΑ TV
1-5-2012

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ-ΖΙ ΠΕΘΑΝΕ.
ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1945, ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ.

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ "ΕΙΣΕΛΘΟΥΩΣΙΝ ΝΑΖΙΣΤΑΙ" ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΘΑ ΜΠΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙ 300.000 ΨΗΦΟΙ, ΗΤΟΙ 3%, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε φιλε να μην ψηφισουν 300.000 ελληνες την χ.α. και να μη μπει στη βουλη.
χα χα χα χα χα χα χα
ακου 300.000 ατομα να ψηφισουν την χ.α. και να παρει 3%
χα χα χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

6:37 Θέλω να δώ τι θα κάνεις αν πάρει πολύ περισσότερους!
Kυριακή, κοντή γιορτή!

Ανώνυμος είπε...

░░░░░░░░░░░░░░░▄▀▄░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░▄▀░░░▀▄░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░▄▀░░░░▄▀█░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░▄▀░░░░▄▀░▄▀░▄▀▄░░░░░░░░░
░░░░░░░▄▀░░░░▄▀░▄▀░▄▀░░░▀▄░░░░░░░
░░░░░░░█▀▄░░░░▀█░▄▀░░░░░░░▀▄░░░░░
░░░▄▀▄░▀▄░▀▄░░░░▀░░░░▄█▄░░░░▀▄░░░
░▄▀░░░▀▄░▀▄░▀▄░░░░░▄▀░█░▀▄░░░░▀▄░
░█▀▄░░░░▀▄░█▀░░░░░░░▀█░▀▄░▀▄░▄▀█░
░▀▄░▀▄░░░░▀░░░░▄█▄░░░░▀▄░▀▄░█░▄▀░
░░░▀▄░▀▄░░░░░▄▀░█░▀▄░░░░▀▄░▀█▀░░░
░░░░░▀▄░▀▄░▄▀░▄▀░█▀░░░░▄▀█░░░░░░░
░░░░░░░▀▄░█░▄▀░▄▀░░░░▄▀░▄▀░░░░░░░
░░░░░░░░░▀█▀░▄▀░░░░▄▀░▄▀░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░█▀▄░▄▀░▄▀░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░▀▄░█░▄▀░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░▀█▀░░░░░░░░░░░░░░░
Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η
Χρυση Αυγη ρε, ερχόμαστε. Ναι, είμαι Ναζί και περήφανος. Θες κι αλλα Πρέζα; Επειδη έχουμε καταλάβει τι κουμούνι είσαι. Ο κόσμος καταλαβαίνει τα ψέμματα και την προπαγάνδα για γερμανικές κατοχές και αηδίες. Βρείτε μου ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΥ "ΥΠΕΦΕΡΕ" στο Β Παγκόσμιο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.flickr.com/photos/steeev/2737400621/

για τον φιλο μας τον 7.48μμ

σημαδεψε κροταφο ή για σιγουρια δαγκωσε την καννη - και καλο βόλι

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε φιλε να μην ψηφισουν 300.000 ελληνες την χ.α. και να μη μπει στη βουλη.
χα χα χα χα χα χα χα
ακου 300.000 ατομα να ψηφισουν την χ.α. και να παρει 3%
χα χα χα χα χα χα χα

Ειναι ρε παιδια οι χρυσαυγιτες πανω απο 500, αντε 1000 ατομα?

θα τρελλαθουμε ρε?

πως θα παρουν 300.000 ψηφοι
για να μπουν στη βουλη?

ουτε η ντορα που εχει ακρες παντου δεν ειναι δυνατον να παρει 300.000 ψηφοι.

6%, δηλαδη 600.000 ψηφοι παιρνει εδω και δεκαετιες με τα χιλια ζορια η ακροαριστερα.

ακου λεει θα παρει 300.000 ψηφοι η χ.α.

μη φοβαστε. με τιποτα απολυτως δεν μπαινει στη βουλη. ειναι απλως αδυνατο.

Ανώνυμος είπε...

7:48 Είσαι προβοκάτορας και μην υπογράφεις σαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , εμείς είμαστε Έλληνες εθνικιστές και όχι Γερμανοί! Ο ιδεολογικός πατέρας μας, ο Ι.Μεταξάς πολέμησε τους Γερμανούς ναζί σε αντίθεση με το ΚΚΕ που καλούσε τον κόσμο του για αποχή από τον πόλεμο, αφού η σοβιετική ένωση τα είχε καλά με τους ναζί,τότε!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑ 7.48!

Τασος88 είπε...

Τις προβοκάτσιες να τις αφήσουν όλοι αυτοί που προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο σε ΛΑΟΣ και ΝΔ. Είμαι ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α απο τα 20 ΜΟΥ. Και πονάει πολλούς αυτό που γράφω. Ο εθνικοσοσιαλισμός πήρε μια διαλυμμένη Γερμανία και την έκανε κυρίαρχη δύναμη στην Ευρώπη. Δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε για τα πιστεύω μας. Πρέπει να καταδικάζουμε τις εβραικές μαρξιστικές λογικές και να προσπαθούμε να προπαγανδίσουμε τις Αρχές και τα Ιδανικά του Έθνους. Αλλά οι "Ανώνυμοι" Καρατζαφέρηδες του 8:00 μμ και 8:39 μμ φοβούνται και τρέμουν την λέξη Εθνος. ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε εθνικοσοσιαλιστές ηλίθιε τασε88 αλλά δεν είμαστε Γερμανοί βλαμμένε ναζιστή είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ το κατάλαβες η να σου ζωγραφίσω την Ελληνική σημαία στον κώλο και δεν έχουμε καμία σχέση με τον μαλάκα τον καρατζαφέρη η τον ηλίθιο τον Καμμένο!

Τάσος88 είπε...

ΝΑΖΙ= Εθνικός Σοσιαλιστής.http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 διάβασε τις αρχές του Ναζισμού και πές μου σε τι διαφωνείς. ΕΣΥ ντρέπεσαι να το παραδεχθείς. Γιατι το κάθε κουμούνι προδότης είναι περήφανος για τα πιστεύω του και οι Χρυσαυγίτες θα πρέπει να κρύβονται; Είμαι περήφανος 'Ελληνας Χρυσαυγίτης. Ναι, πιτεύω στο Ναζισμό γιατί έχει αποδείξει Ιστορικά οτι μόνο ο Ναζισμός μπορεί να σώσει τη χώρα μας. Έχω βαρεθεί τα μισόλογα, βλέπεις οτι ο κόσμος μας θέλει, γιατί να κρυφτούμε; Ψήφο ΜΟΝΟ στη Χρυση Αυγη γιατί ΜΟΝΟ η Χρυση Αυγη μπορεί να δώσει ελπίδα για το Έθνος. Κάντε τους κουλτουριάδηδες κουμουνιστές να χεστούν πάνω τους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΌ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΊΣΟΥΝ Η ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!!!!ΝΑΖΙ???????ΑΎΡΙΟ ΠΆΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΎΣΗ ΑΠΌ ΠΕΔΊΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΟΣ........ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΤΤΤΤΤΤΤ..........ΞΥΔΑΚΙ.Ο ΧΊΤΛΕΡ ΕΊΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ......

Ανώνυμος είπε...

ρε βλαμμένε τασε88 δεν είμαστε Γερμανοί (στα αρχίδια μου γράφω, τι έκανε ο χίτλερ για την Γερμανία), είμαστε Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές, βλάκα Γερμανόφιλε. Ο Εθνικοσοσιαλισμός Γερμανολάγνε έχει τις ρίζες τους από την αρχαία Σπάρτη και από τους νόμους του Λυκούργου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι βλαμμένοι σαν εσένα πρέπει να γλύφουν την πούτσα των Γερμανών ναζί. Δες βρε αγράμματε τι έκανε ο Μεταξάς στους ομοιδεάτες του, Γερμανούς ναζί. Θα στο πω για τελευταία φορά, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (και σου γράφω κομμουνιστές γιατί μόνο αυτοί πρόδοσαν την Πατρίδα τους (Μακεδονία) για το κόμμα!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΤΕΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΙΕΡΟΜΑ ΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡ!ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΣ 14 ΔΙΚΑΖΕΤΕ Ο ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟ ΣΟΥ.....ΕΛΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ......