Παρασκευή, Μαΐου 04, 2012

ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΕΙΤΕ : ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΟΛΟΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ

22 σχόλια:

favas είπε...

Το ότι η Χρυσή Αυγή θα μπει στη βουλή είναι ένα από τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των και καλά "αριστερών" και "ανθρωπιστικών" ιδεοληψιών σας. Δώσατε το ιδεολογικό άλλοθι στην κονόμα των δουλεμπόρων, των νταβατσίδων, των αφεντικών αλλά και θέση στη βούλη στους φασίστες(εσείς τους τη δώσατε!)

Ούτε ο Μαρξ ούτε ο Λένιν ούτε κανένας δεν ήταν υπέρ της μετανάστευσης (όχι μόνο της παράνομης...)

Γιατί ρε υποκριταριό αφού μιλάτε και για άμεση δημοκρατία δεν ακούτε τι λέει ο λαός για το θέμα "μεταναστευτικό";;;

ΦΑΣΙΣΤΕΣ (χειρότεροι και από αυτούς γιατί εσείς το παίζετε και αριστεροί)

Ανώνυμος είπε...

Να μπει να μπει
στη πουτάνα τη βουλή
να την κάνει καθαρή...

Ανώνυμος είπε...

έξω από Βουλή οι Σφαγιάδες του ΚΚΕ και οι συνοδοιπόροι τους

Ανώνυμος είπε...

καλα μωρη διορισμενη σε πληρωνουμε δυο χιλιαρικα το μηνα για να κωλοβαρας στα ιντερνετια?

αει μαρη τραβα να περασεις κανα πρωτοκολλο, γαμω τον Γκιουλεκα που σε διορισε ηλιθια

Ανώνυμος είπε...

12.41 ο Μελιγαλας σε περιμενει.... μετα τις εκλογες ετοιμασου να παρεις τα βουνα γιατι ουτε στην βουλη θα μπειτε και θα σας κυρηξουν και παρανομους. ξερεις τι κρυο κανει στα οροι στα αγρια βουνα ιδιαιτερα αν εισαι καραφλος. σου μενουν 2 μερες για εμφυτευση μαλλιων γιατι μυαλο δεν γινεται να σου βαλουν. α και που σαι. γαμω την ellada σου και τον σταυρο σου γαμωχριστε φασιστα. εμμα τειμι χροισι αβγοι

Ανώνυμος είπε...

εξοσταρκισμός των διεθνιστών σφαγέων κομμουνιστών από την Ελλάδα ποινικοποίηση του αιμοσταγούς κουμουνσιμού ως ιδέα άμεσα από την νέα εθνική βουλή

Ανώνυμος είπε...

ναι! να κανει εμφυτευση μαλλιων να μπορει να λαμπαδιασει η κάρα του απο τη μολοτωφ που θα φαει

Ανώνυμος είπε...

KKE GO HOME!!!!H X.A KALPAZI

Ανώνυμος είπε...

φασίστες ο Μελιγαλάς χωρά πολλούς ακόμα

Ανώνυμος είπε...

πίσω στη Βουλγαρία την Αλβανία και το χωριό Μπελογιάννης όλοι οι εθνοπροδώτες κουμουνιστές, σε κοινωνίες αλληλέγγυες και αυτοοργανωμένες

Ανώνυμος είπε...

ποινικοποίηση της ομοφυλοφυλίας και του κομμουνισμού άμεσα

Ανώνυμος είπε...

1 02 Χ.Α ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΕΚΕ ;
ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΘΑ ΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, δικάζεται στις 14 Μαΐου 2012, μια εβδομάδα ακριβώς μετά τις βουλευτικές εκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης, υπεύθυνος τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Κασιδιάρης κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι με πρόθεση παρείχε συνδρομή σε 5 άγνωστους δράστες οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου τον παθόντα, καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, και αφού αρχικά του επιτέθηκαν με γκλομπ με χτυπήματα σε όλο του το σώμα, στη συνέχεια του κατέφεραν χτύπημα με μαχαίρι στο οπίσθιο τμήμα του δεξιού μηρού και απαίτησαν να τους παραδώσει την αστυνομική του ταυτότητα. Ο ίδιος αρνήθηκε αλλά οι δράστες του την αφαίρεσαν δια της βίας.

Ο κατηγορούμενος Ηλίας Κασιδιάρης, παρείχε στους δράστες το αυτoκίνητο του, την πινακίδα του οποίου πρόλαβε και σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας, καθηγήτρια του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου.

Με αυτό τον τρόπο η αστυνομία έφτασε στο όνομα του συγκεκριμένου χρυσαυγίτη, σημερινού υπεύθυνου τύπου αλλά και υποψηφίου βουλευτή!

Με το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη, δηλαδή, διέφυγαν οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση. Οι ίδιοι, αφού επιτέθηκαν στον καθηγητή, φεύγοντας πετούσαν τρικάκια της Χ.Α, όπως αναφέρθηκε επίσης από αυτόπτες μάρτυρες.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι την ώρα της εν λόγω επίθεσης, βρισκόταν σε ραντεβού στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητο του ήταν παρκαρισμένο στο παρκινγκ του νοσοκομείου, ισχυρισμός όμως που καταρρίπτεται κατηγορηματικά από αυτόπτες μάρτυρες.

Έτσι, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση του χώρου της ακροδεξιάς,ένα ακόμα εκλεκτό μέλος της Χρ. Αυγής, μαζί με άλλους πέντε ομοϊδεάτες του, δικάζεται για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, μόλις μια βδομάδα μετά τις εκλογές.

Καλό είναι να μάθει ο κόσμος μερικά πράγματα παραπάνω, για αυτούς που μπορεί και να βάλει με τη ψήφο του στην Βουλή των Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

4.41 O θεος σου, δεν εχει αναγκες απο προστατες. Ο Θεος σου, διδαξε αγαπη κατανοηση και συγχωρεση. Ο θεος σου, δεν εγκρινει το να βριζεις τη μανα καποιου. Ο θεος αν υπαρχει, θα τον στειλει στην κολαση που βλασφημησε, τι νοημα εχει να βριζεις τη μανα του η να τον βαρεσεις (γιατι πιθανοτατα αν ηταν μπροστα σου και στο ελεγε θα τον κοπανουσες). Οι χριστιανοι ειναι οι πιο αντιχριστοι ανθρωποι που εχω γνωρισει. Κανεις δεν ακολουθει το λογο του θεου του. Ο καθενας κανει και ερμηνευει οπως του κατεβει. Αλλα αν εισαι τοσο ηλιθιος για να πιστεψεις τετοια παραμυθια, μαλλον εισαι και πολλυ ηλιθιος για να ακολουθησεις/καταλαβεις/πραξεις τις οδηγιες Του. Αληθεια 4.41 γιατι δεν σκοτωνεις κανα μαγαζατορα στη γειτονεια σου που ειναι ανοιχτος τα Σαββατα?

Εξοδος 31:15 ἓξ ἡμέρας ποιήσεις ἔργα, τῇ δὲ ἡμέρᾳ τῇ ἑβδόμῃ σάββατα, ἀνάπαυσις ἁγία τῷ Κυρίῳ· πᾶς ὃς ποιήσει ἔργον τῇ ἡμέρᾳ τῇ ἑβδόμῃ, θανατωθήσεται.

Ανώνυμος είπε...

sorry 08:49
αλλα για ποιον Θεο μιλας? Για τον YAHVE των εβραιων?

Ανώνυμος είπε...

8 49 ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΟΥΛΑΣ ΕΙΡΩΝΙΑ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ, ΠΡΑΟΣ,ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΘΥΜΟ,ΟΡΓΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ.Κ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΞΗΓΙΕΜΑΙ ΕΤΣΙ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ..
Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΑΝΙΔΕΟΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Κ ΗΤΑΝ ΑΠΟ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΦΗΣΕ ΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ Κ ΜΕΡΑ ΑΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΤΟΝ ΠΡΟΝΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟ ΑΛΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

να και ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ! !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο 8.49 ειμαι παλι. Δεν ειμαι καθολου ανιδεος. Ο θεος το ζητησε αυτο απο τους εβραιους για να τους θυμιζει, οτι τους εσωσε απο τη σκλαβια των Αιγυπτιων. Εσενα σου φαινετε λογικο να ζηταιει ο θεος να θανατωνονται οσοι εβραιοι δουλευουν Σαββατο, γιατι πολλες γενιες μετα τον Μωυση (στον Μωηση τα ειπε αυτα υποτιθεται)οι εβραιοι θα σταυρωναν τον γιο του. Πολυ λογικο...

Παμε παρακατω τι αλλα ειπε στον Μωυση ο Γιαχβε (γνωστος και ως θεος)

Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου, που σε έβγαλε από την γη της Αιγύπτου, από οίκο δουλείας. [ 1 ] Μην έχεις άλλους θεούς εκτός από εμένα. [ 2 ] Μην κάνεις για τον εαυτό σου είδωλο μήτε ομοίωμα κάποιου από όσα είναι στον ουρανό επάνω ή όσα είναι στη γη κάτω ή όσα είναι στα νερά κάτω από τη γη. Μην τα προσκυνήσεις μήτε να τα λατρεύσεις, επειδή εγώ ο Κύριος ο Θεός σου είμαι Θεός ζηλότυπος, που ανταποδίδω τις αμαρτίες των πατέρων επάνω στα παιδιά μέχρι τρίτης και τέταρτης γενιάς εκείνων που με μισούν. Και κάνω έλεος σε χιλιάδες γενεές εκείνων που με αγαπούν και τηρούν τα προστάγματά μου. [ 3 ] Μην πάρεις το όνομα του Κυρίου του Θεού σου μάταια, επειδή δεν θα αθωώσει ο Κύριος εκείνον που παίρνει μάταια το όνομά του. [ 4 ] Να θυμάσαι την ημέρα του Σαββάτου, για να την αγιάζεις. Έξι ημέρες να εργάζεσαι και να κάνεις όλα τα έργα σου, η ημέρα όμως η έβδομη είναι Σάββατο του Κυρίου του Θεού σου. Μην κάνεις σε αυτήν κανένα έργο ούτε εσύ ούτε ο γιος σου ούτε η θυγατέρα σου ούτε ο δούλος σου ούτε η δούλη σου ούτε το κτήνος σου ούτε ο ξένος σου, που βρίσκεται μέσα στις πύλες σου, επειδή σε έξι μέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη γη και τη θάλασσα και όλα όσα βρίσκονται σ’ αυτά. Και κατά την έβδομη ημέρα αναπαύθηκε. Γι’ αυτό ο Κύριος ευλόγησε την ημέρα του Σαββάτου και την αγίασε. [ 5 ] Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου, για να γίνεις μακροχρόνιος επάνω στη γη, που σου δίνει ο Κύριος ο Θεός σου. [ 6 ] Μη φονεύσεις. [ 7 ] Μη μοιχεύσεις. [ 8 ] Μην κλέψεις. [ 9 ] Μην ψευδομαρτυρήσεις εναντίον του πλησίον σου ψεύτικη μαρτυρία. [ 10 ] Μην επιθυμήσεις το σπίτι του πλησίον σου. Μη επιθυμήσεις τη γυναίκα του πλησίον σου· ούτε τον δούλο του ούτε τη δούλη του ούτε το βόδι του ούτε το γαϊδούρι του ούτε κάθε τι, που είναι του πλησίον του." (Έξοδος 20: 1 - 17)


Ενας ζηλιαρης θεος που δεν τον πειραζει να εχεις δουλους, αρκει να μην δουλεουν το Σαββατο, γιατι αλλιως θα καταραστει ακομα και τα τρισεγγονα σου που δεν φταινε σε τιποτα.

Μαλιστα... Ο καλυτερος τροπος για να πεισεις εναν χριστιανο να γινει ελευθερος ανθρωπος, ειναι να τον κανεις να διαβασει τας αγιας γραφας. Διαβασε τις γραφες και αν δεν φριξεις παρεμεινε χριστιανος.

Ανώνυμος είπε...

12.41 γαμω τον χριστο σου και χυνω στον σταυρο της κωλοσημαιας σου ειτε ψηφιζεις χροισει αβγοι ειτε οχι. οσο για την μανα μου αστο. εισαι πολυ μικρος για το μουνι της αφου τα στερεοειδη που βαζεις στον κωλο σου στον εχουν κανει γαριδακι. τελευταια μερα που κοιμασαι σε κρεβατι. απο αυριο βουνα και εμφυτευση σκατοφασιστα

Ανώνυμος είπε...

2 05 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ : O ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.ΕΓΙΝΕ ΔΗΛ.ΑΥΤΟΣ ΘΥΣΙΑ,ΕΔΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Κ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Κ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΑΛΤΣΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.
ΑΥΤΗ ΤΕΛΟΣ.ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ; ΚΑΛΩΣ.ΔΕΝ ΘΕΣ ; ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΤΑΥΡΙΚΗ ΘΥΣΙΑ Κ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ; ΞΑΝΑ ΚΑΛΩΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ 4 58 ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ : 1oν ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ Κ 2ον ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΑΠΛΑ Κ ΩΡΑΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

γιατι να μην συναντηθουμε ? μαλλον θα με παρει ο υπνος απο την χριστομαθεια ε ? εχεις τον αλλον απο πανω να τα λετε σαν καλοι θεοσεβουμενοι.

Ανώνυμος είπε...

χεστηκε ο Χιτλερ και βγηκαν οι χρησαυγητες... οτι και να κανουν κουραδες θα μεινουν..