Παρασκευή, Μαΐου 18, 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Συμφωνα με πληροφοριες,Πρωτο Θεμα,Βημα και Εθνος ετοιμαζονται αυτη τη Κυριακη να κανουν χοντρη προπαγανδα κατα του Συριζα μεσα απο τα πρωτοσελιδα τους,βαζοντας παραλληλα το διλλειμα...Τσιπρας και δραχμη ή Πασοκ,ΝΔ και Ευρω.Καποιος πιο χαλαρη θα ειναι η Real News.Βεβαια τα πρωτοσελιδα δεν εχουν κλεισει ακομη...και ποτε δεν ξερεις...
ΠΡΕΖΑ TV
18-5-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα κάνουν τα πάντα για να μην χάσουν τα προνόμια που είχαν μέχρι τώρα

βρώμα και η δυσοδία

Ανώνυμος είπε...

Διλλημα.

Ανώνυμος είπε...

http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2012/05/blog-post_18.html?spref=fb

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙΣ;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ !!!!!!!!!!!!!!!

http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2012/05/blog-post_18.html?spref=fb

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε τι θελουν....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΧ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ?ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΝΙΤΕΣ ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΑΤΖΑΡΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

9.36 ναι, ειμαι ανεργος και σκοπευω να ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ

επιπλεον, σκοπευω να γαμησω οποιον ντιγκιντάγκα κρατικοδιατο διορισμενο χαραμοφαη ΔΙΑ βρω μπροστα μου αυριο το πρωι

αν εχεις προβλημα με αυτα που σκοπευω ελα να γαμησω κι εσενα, μπασταρδι της ΝΔ

αει σιχτηρ πια με τις πιπες και τις αλλαξοκωλιες σας, παλιαδερφαρες της Δεξιας, ρημαξατε την Ελλαδα και χαντακωσατε μια γενιά ολοκληρη: τη δικη μας γενια ρε ξοφτιλα, ολους εμας που εχουμε 2 πτυχια και δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα, γαμω τη Νεα Δημοκρατια σου μεσα, ξεφτιλισμενε

αντε καληνυχτα τωρα και καλα γαμησια με το κωλοβυσμα της Αγρογης ΑΕ που σε σμπρωχνει

Ανώνυμος είπε...

10:25 ανωνυμε, να αγιασει το χερι σου...ωραια ταγραψες......

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗς 17 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΣ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΨΗΦΙΣΕΙ μπατσοκ-νεα δημοπρασια. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΑΝΟΗΤΕ 9.36 Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΒΒ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ FITCH ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεξιόμουτρα, είστε αμόρφωτοι πάνω από όλα. Ούτε ελληνικά δεν ξέρετε, ούτε την Ελλάδα αγαπάτε! Γιατί αν την αγαπούσατε δεν θα φτάνατε να χειροκροτάτε αυτούς που κι εσάς σας έχουν φτωχύνει.

Ρε γελοίοι, αν διώχναμε τους μετανάστες που λέτε (μιλάω για τον βλάκα 9.34) πρώτα από όλα θα έκλειναν τα μισά σχολεία από την ανεργία των δασκάλων λόγω έλλειψης μαθητών (γιατί είστε και ανίκανοι και δεν κάνετε παιδιά). Δεύτερον, θα έπρεπε να πάνε οι χοντροκοιλιάδες καφενόβιοι να μαζέψουν τις σοδειές, οπότε θα πεινάγαμε. Τρίτον, θα έχανε το κράτος φόρους που πληρώνουν αυτοί οι άνθρωποι (ξέρετε δεν είναι όλοι έμποροι πειρατικών cd). Τέταρτον, ακόμη κι η Ευρώπη για την οποία τόσο κόπτεσθε και σας τρέχουν τα σάλια δεν ανέχεται το ρατσισμό. Θα μας κόλλαγαν χειρότερη ρετσινιά.

Φίλοι σκεπτόμενοι, μη μασάτε! Δεν θα τη βρει η ΝΔ τη δύναμη να κάνει κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Κι αν τη βρει θα πέσει μέσα σε 6 μήνες. Θα καταρρεύσει κάτω από το βάρος της πείνας. Μόνο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ως επιλογή για να σωθεί ο τόπος. Η μόνη πραγματικά πατριωτική πολιτική δύναμη. Να το λέμε κι αυτό!

Ανώνυμος είπε...

1:05 Όχι απλά είσαι αμόρφωτος, είσαι και τελείως ανεγκέφαλος. Από τα 2εκ. μεταναστών το ποσοστό των νομίμως εργαζομένων είναι απειροελάχιστο που σημαίνει ότι τα φορολογικά έσοδα είναι μηδαμινά , για να μην σου βάλω και το συνάλλαγμα που φεύγει εκτός. Και φυσικά πάνω στην λαθρολ-αγνοία σου ξέχασες και την εγκληματικότητα , την ανεργία, την αλλοίωση του κοινωνικού ιστού και πολλά άλλα. Δυστυχώς ανεγκέφαλε φίλε μου οι πολιτικές σου παρωπίδες, όπως και πολλών σαν εσένα φέρανε τους ναζιστές στην Ελληνική βουλή- και μη χειρότερα δηλαδη.

HolyOutLaw είπε...

εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει οποιος και να βγει!!! Ας βγει ο Συριζα ρε παιδι μου!! Αν ειναι πιο δυνατος ας βγει!!!Στα παλια μου παπουτσια αν εχει εταιριες,φραγκα κλπ.Ο πρωτος θαναι η ο τελευταιος?Βεβαια ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον εβγαλαμε! Παντα ετσι γινοταν! Η αποψη μου δε ειναι οτι η πλειοψηφια ψηφιζει κομματικα και οχι απο ενδιαφερον ως προς την Ελλδα,τα παιδια της κλπ Γιατι οι μεν παλιοι ηταν λαμογια...οι δε καινουργιοι ομως βασει πιας λογικης ειναι αυτοι που λενε οτι ειναι? Επειδη το λενε? Και πως αποδυκνειεται η φερεγγυοτητα τους! Μηπως ξερει κανεις τι κρυβουν στα κεφαλια τους? Η δε γνωμη μου ειναι,οτι οι ψηφοφοροι(δεν ψηφιζω,ουτε εχω ψηφισει ποτε.Ετων 41) ψηφιζουν με λογικη μωρου χωρις να σκεπτοντε (οπως και οι αρχηγοι τους) τα πριν,τα παροντα και τα μετα!!Εχω δε μια αλλη αποψη οτι δηλαδη μεσα σε ενα κρουαζεροπλοιο μπορει οι επιβατες του να κανουν οτι θελουν(να διασκεδαζουν,να χορευουν,να παιζουν χαρτια,να κολυμπανε στις πισινες του,να τρωνε στα εστιατορια του να..να..να,ομως τελικα το κρουαζεροπλοιο θα παει εκει που θελει μονο ο καπετανιος!!! Αυτα..