Παρασκευή, Μαΐου 04, 2012

ΑΛ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΚΚΕ


«Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει τι λέει», δήλωσε σήμερα η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σχολιάζοντας δήλωση του τέως πρωθυπουργού ότι πρέπει να γίνει μια νέα εθνική συμφωνία με το ΚΚΕ, ώστε να σεβαστεί το Σύνταγμα και τη δημοκρατική νομιμότητα.



Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη, είπε η κ. Παπαρήγα, αποδεικνύει ότι το σύστημα έχει βασικό του αντίπαλο, κύριο αντίπαλο, το ΚΚΕ, το οποίο οργανώνει τους αγώνες των εργαζομένων, τους εμπνέει εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στο δίκιο τους. 'Αλλωστε, προσέθεσε η γραμματέας του ΚΚΕ, ο κ. Μητσοτάκης το έχει πει και άλλη φορά, ότι το ΚΚΕ δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι, δεν εξαγοράζεται, δεν υποκύπτει, δεν ενδιαφέρεται για λαμπερές θέσεις και πάνω απ' όλα ενδιαφέρεται να υπηρετήσει τον λαό. Ο κ. Μητσοτάκης για δεύτερη φορά λέει την αλήθεια από τη δική του τη σκοπιά, εναντίον βεβαίως του ΚΚΕ, λέει την αλήθεια, σημείωσε η κ. Παπαρήγα.   
ΕΞΠΡΕΣ
ΠΡΕΖΑ TV
4-5-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τις γελοίες θέσεις του, το ΚΚΕ της αγράμματης Αλέκας προσπαθεί να "μαντρώσει" κάθε είδους αντίδραση του λαού. Παίζει μια χαρά το παιχνίδι των 2 μεγάλων και αποτελεί ξεκάθαρα πιόνι τους.

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ σωστός ο 5.10. Σκατά στα μυαλά των ΚΚΕδων. Αυτοί θα μας προδώσουν στην Βάρκιζα και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΑΠΑΡΗ-ΓΑ!!!ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΕΙΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΦΙΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΓΕΜΙΖΕΤΕ!!!ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΦΑΣΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΚΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

"ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΚΚΕ". Ναι, για αυτόν ακριβώς το λόγο το ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ κάθεται και φυλάει τη βουλή από τους διαδηλωτές για να ψηφίζουν οι βουλευτές του. Πολύ κατά του συστήματος το ΚΚΕ! ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

MONO KKE RE MOUNIA!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ.. ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥ. ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ, ΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΛΑΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

Ανώνυμος είπε...

Πάντα έχει δίκηο ο Μητσοτάκης,που βλέπει πόσο επικίνδυνο ήταν και συνεχίζει,με τις όποιες αδυναμίες του,το ΚΚΕ να ενοχλεί και σε καταστάεις ρευστές,όπως η σημερινή,να γίνεται πραγματικός κίνδυνος για το σύστημα.Δυστυχώς όπως όλοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις,η ιστορία ξαναγράφεται και το σενάριο του 1974,επαναλαμβάνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.Οι αμορφωσιά και η άρνησή μας ως πραγματικοί έλληνες,να συμμετέχουμε στα κοινά,μας οδηγούν στις παγίδες,που μας στήνουν.Ετσι βλεπουμε το ΠΣΟΚ του 1974 ναχρησιμοποιεί τα συνθήματα του ΚΚΕ (έξω από το ΝΑΤΟ.έξω από την ΕΟΚ κλπ) ως εργαλείο παγίδευσης της ριζοσπαστικοποιημένης νεολαίας.Μήπως και τώρα δεν παρακολουθούμε το ίδιο σενάριο με το ΣΥΡΙΖΑ,να χρησιμοποιεί τα ίδια περίπου συνθήματα,στρογκυλέυοντας συγχρόνως τις θέσεις του (διαγραφή άκουσον άκουσον ΜΕΡΟΥΣ του χρέους,επαναδιαπραγμαάτευση του μνημονίου κλπ).Κι όμως,αντί να διδαχθούμε από την ιστορία και να επιστρέψουμε στον πραγματικό γεωπολιτικό χώρο που ανήκουμε στην Ανατολική Μεσόγειο,που σαν έθνος μεγαλουργήσαμε,πιθηκίζουμε τους μέχρι το 18ο αιώνα κοινοβαρβαρικούς (όπως τους αποκλούσαν) ευρωπαίους των στυροφοριών,του μεσαίωνα,των δύο παγκοσμίων πολέμων και του ναζισμού.Κρίμα που και η σημερινή νεολαία,ακολουθεί την πεπατημένη της δικής μου γενιάς,της περιλάλητης γενιάς του πολυτεχνείου,που με τόση ευκολία,εκποίησε οράματα αρχές και αξίες,περνόντας στην αντίπερα όχθη.
Κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Και τι προτείνεις δηλαδή ; Να περιμένουμε ποτέ θα εξευτελιστει το 100% των ελλήνων για να γίνει εξέγερση να σφαχτουμε και μετα να φάμε φέσι το ΚΚΕ που θα έρθει ως μάνα εξ ουρανού να μας σώσει με τον κομμουνισμο; Και χωρίς μάλιστα αυτοι που τραβαν τη γραμμή να ανοίξουν μύτη; Κύριοι τα περιθώρια στενεβουν επικίνδυνα και η μόνη λύση για να μην γίνει της πουτανας να αλλάξουμε άμεσα πολιτική ψηφίζοντας αντιμνημονιακα κόμματα (οποίο θεωρεί ο κάθενας ότι τον εκπροσωπεί καλύτερα ) και όλοι μαζι γιατί δεν υπάρχουν πια δεξιοί και αριστεροί να στριψουμε την χώρα σε άλλη ρότα. Στο κάτω κάτω αν ο καμμενος είναι δεξιός η πολιτικη του είναι πολυ πιο αριστερή απο αυτήν που ασκειτε τώρα. Χεσε μέσα δηλαδή. Συμπέρασμα ακόμα και η ΧΑ τρόπος του λέγειν ειναι πιο αριστερή απο ότι το ΠΑΣΟΚ νδ. Φασιστες λυπαμε αλλα ήρθατε δεύτεροι Σας άφησαν ουραγούς οι ντεμεκ δημοκράτες. Και παρεπιπτοντως όταν λέω όλοι εννοώ όλοι :-)

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ = ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ.Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΑΠΑΣΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ---ΟΧΙ---ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ο σαλτιμπάγκος γΚαζακης με τη μεγαλόμανία του κατάφερε να μαντρώσει καμία 1000άρα πρόβατα με τον ιδεολογικό αχταρμα που ξεκίνησε απο αριστερά κ βρήκε αποκουμπι στις θεούσες του Παπαθεμελη. Πουλάει πατριωτισμό όπως όλοι όσοι δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν. Και επειδή to νεο βίτσιο είναι τα οικονομικά συνδύασε τον "πατριωτισμό" με την Aγραμματοσυνη κ πάει στο γνωστο ακροατήριο του ζορο κ του Ανθιμου για να τσίμπησει άλλη μια χιλιάρα Για το ποιοί είναι οι οπαδοί του διαβάστε απο πάνω. ρε γυρίστε στον Λεβέντη εκεί τουλάχιστο ήσασταν αυθεντικά νούμερα.
Όσο για τους υμνητες του βρυκόκαλα, είναι απο αυτούς που ονειρεύονται "αριστερές κυβερνήσεις" αλλά μαθημένοι όπως είναι, δεν θα τους αλλάξει τη γευση....
Με την εργατια ρε παρασιτα όχι με τα αφεντικά

Ανώνυμος είπε...

το σύστημα έχει βασικό του αντίπαλο, κύριο αντίπαλο, το ΚΚΕ, το οποίο οργανώνει τους αγώνες των εργαζομένων, τους εμπνέει εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στο δίκιο τους. 'Αλλωστε, προσέθεσε η γραμματέας του ΚΚΕ, ο κ. Μητσοτάκης το έχει πει και άλλη φορά, ότι το ΚΚΕ δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι, δεν εξαγοράζεται, δεν υποκύπτει, δεν ενδιαφέρεται για λαμπερές θέσεις και πάνω απ' όλα ενδιαφέρεται να υπηρετήσει τον λαό.

"Οργανώνει τους αγώνες..." στα σουβλατιδικα της Ομόνοιας ...(12.2.2112- Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ,ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΩΝ ΛΕΧΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ...ΑΝΤΕ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΤΕ - [ΔΩΡΕΑΝ,ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ,ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΠΑΤΣΟΙ-] ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ " "ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΣ" (Πρετεντερη)ΚΑΙ ΤΗΝ "ΟΛΓΑ σασ",οπως τουσ αποκαλει η σχιζοφρενης οπαδος του Χριστόδουλου,που θαυμαζετε για τη "μορφωση της " ...ΣΟΥΡΓΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Κ. Σ.(ΟΥΒΛΑΚΟΦΆΓΩΝ) Ε., ΤΟ ΠΤΏΜΑ ΣΟΥ ΛΑΈ!

Ανώνυμος είπε...

Φαντασου το βρωμικο ρολο εχει το ΚΚΕ στην ιστορια για να το στηριζει ο βρυκολακας μητσοτακης!!!!πω πω μακρια!!!το καλο ειναι οτι το βλεπω να πιανει πατο στης εκλογες ειδικα αν δεν ειχε το κοπαδι οικογενειον απο παππου σε πατερα και παιδι!!Ξυπνησαν τα γιδια σου αλεκα!!σκεψου τι φασιστικο κομμα ειναι που εχουν ισοβια την παπαρηγα!!Δηλαδη αν θελει ο λαος να αλλαξει δεν μπορι...και για να γινεις μελος θελει να κανεις δηλωσει..