Σάββατο, Μαΐου 19, 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΓΚΥΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ


Εκπλήξεις έκρυβε η επιχείρηση της αστυνομίας και του ΚΕΕΛΠΝΟ στην "πιάτσα" της οδού Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη
Οπως γράφει η "Μακεδονία" μεταξύ των γυναικών που συνελήφθησαν τρεις Βουλγάρες ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Η μία είχε στα χέρια της πιστοποιητικό από νοσοκομείο και οι άλλες οι δύο το επικαλέστηκαν στην αστυνομία και επιβεβαιώθηκε από εξετάσεις. Πάντως και οι 15 γυναίκες που συνελήφθησαν ήταν αρνητικές στις εξετάσεις για τον ιό του AIDS.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=57115:2012-05-19-19-22-46&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz1vLcbx8fB 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
18-5-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ - ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ- ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Όχι. Με έλληνες θα ασχολούμαστε.

71nasta είπε...

κανα νταβατζη και καναν πελατη δεν βλεπω να συλλαμβανουν ..γιατι αυτοι ειν οι ενοχοι..αλλα τι να πεις ?εδω οι αλλοι εχουν κομμα παιδοφιλων κι εμεις θα σκασουμε για μερικες παλιοπουτανες?

71nasta είπε...

κι ηθελα να ξερα το οτι μιλιουνια αξιοτιμων και φιλησυχων ελληνων πολιτων σερνονται νυχθημερον πανω σε αρρωστα κορμια που θα μπορουσαν να ειναι των παιδιων τους δεν απασχολει κανενα?που ειναι οι κοινωνιολογοι να μας ξεστραβωσουν οτι ολη αυτη η υποθεση ειναι η μποχα του μικροαστισμου που πα να τη σκεπασουν με κυνηγι μαγισσων και πογκρομ κατα ανυπερασπιστων ανθρωπων που ειναι θυματα και καταδιωκονται απο τον θυτη ...το βραδι λοιπον γαμουμε ανηλικα και τη μερα φτυνουμε τις "πουτανες" και αναθεματιζουμε τους πολιτικους στο καφενειο...ουστ βρωμυλοι!

Ανώνυμος είπε...

πες τα ρε ναστα. 11.11 τους ελληνες να τους παρεις σπιτι σου χαχα