Τρίτη, Μαΐου 22, 2012

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ


Ένταση προκλήθηκε κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο για την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, καθώς την ώρα που εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ κατέθεταν το δικό τους στεφάνι, από τους παρευρισκομένους ακούγονταν αντιφασιστικά συνθήματα.

210512-katathesi_stefanwn_EPEISODIA από jvnadr

Τα συνθήματα είχαν ως στόχο και τους πολιτικούς που παρέστησαν στη σημερινή τελετή, που πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο για την επέτειο της Ένωσης.
http://www.iefimerida.gr
ΠΡΕΖΑ TV
22-5-2012

6 σχόλια:

kostas είπε...

Υποκριτές αναρχο-αριστεροί.
είστε τόσο ακραίοι όσο και οι χρυσαυγίτες που μισείτε.
εσείς βαφτίζατε φασίστα, ρατσιστή, εθνικιστή και ακροδεξιό οποιονδήποτε διαφωνούσε στο παραμικρό με τις παράλογες απόψεις σας για τους λαθρομετανάστες. Όταν όμως κάποιος πάρει αυτό το βάπτισμα μετά πιο εύκολα ταυτίζεται με αυτό που δήθεν τον αποτρέπετε να ταυτιστεί.
Με τις τόσο ακραίες απόψεις δημιουργήσατε την ανάγκη ύπαρξης αντίθετης ανάλογα ακραίας συνιστώσας. Τώρα πάτε και φωνάζεται και καυλώνετε επειδή αυτοαποκαλείστε "ανθρωπιστές".
Αυτή ήταν η καούρα σας τόσα χρόνια- θέλατε τον φασίστα να σας δίνει λόγο ύπαρξης- και να έχετε να φωνάζεται το ίδιο πωρωμένα και φανατισμένα με αυτόν.

Φασίστας γνήσιος ή αριστερός υποκριτής;
Εσείς δημιουργήσατε για τον κόσμο αυτό το δίλημμα και σπρώχνεται όποιον δεν συμφωνεί σε κάτι μαζί σας στο άλλο άκρο.

Δεν είμαι φασίστας δεν θέλω να ψηφίσω χρυσή αυγή αλλά θέλω η χώρα μου να μην είναι χωράφι - να έχει σύνορα και να μην δολοφονηθώ έξω από το σπίτι μου.
Τι να κάνω, πείτε μου; μήπως να γίνω χρυσαυγίτης ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπασταρδε για δεν ανεφερες την σφαγη του 29χρονου απο βρωμοαφγανουσς στην ΠΑΤΡΑ που εγινε προχτες?
Ρε καθαρμα γιατι δεν ανεφερες τον βιασμο της 15χρονης μπροστα στα ματια του παερα της που εγινε χτες?
Σοβαρα νοσηλευονται και οι δυο στο νοσοκομειο.

Μια εκληση κανενας να μην διαβαζει το βρωμοσαιτ σου προδοτη και κανενας να μην σχολιαζει ,αν και απο οτι ειδα σε εχουν γραψει λεον ολοι....

Ανώνυμος είπε...

τράβα να κάνεις ότι και ο μετανάστης. Να δουλεύεις όλη μέρα για 10 ευρώ και να σε αντιμετωπίζουνε σα σκυλί χωρίς δικαιώματα. Και αυτός αυτό έπαθε που παθαίνεις εσύ τώρα. Και εσύ γέλαγες και τα χρέωνες στην ικανότητα σου, και στο άξιο του χαρακτήρα σου, αντι να τα χρεώνεις στα λεφτά και τα ρουσφέτια του μπαμπά σου ανεπρόκοπε. Και τώρα που σου πήραν το φαί απ' το στόμα βρήκες να τα χρεώσεις στο μετανάστη που πιά ούτε καταδέχεται να μείνει στη χώρα που γάμησε ο πατέρας σου και επιστρέφει στη δικια του, που τώρα πια την έφτιαξε τόσα χρόνια που σού κανει τον υπηρέτη και εσύ τον φτήνεις. Καιρός σου ήταν. Φασιστόμουτρο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=H8gntriB71s&skipcontrinter=1

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ
ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ξερετε, το οτι ειναι καποιος αριστερος δεν σημαινει οτι δεν ειναι πατριωτης. Ισα ισα ειναι πιο πολυ απο καποιους "μαιμου" πατριωτες που θελουν να καπηλευονται την Ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

kostas ασε το παραμυθι οτι δεν εισαι χρυσαυγιτης,αν ειχες προβλημα με τους μεταναστες δεν θα τους οναμαζες λαθρομεταναστες και με bold στο λαθρο...δεν τρωμε κουτοχορτο.στο κεντρο μενω και ναι υπαρχει θεμα,εξαθλιωση και παρανομια,λογικο ετσι οπως τα εχουνε κανει,ομως δεν φταινε οι μεταναστες.και εγω αν μεινω απο δουλεια και δε βρισκω και δεν εχω να φαω θα κλεψω για να ζησω,ειναι θεμα επιβιωσης και οχι επιλογης,ποσο μαλλον αν δε με αφηνουν να φυγω απο τη χωρα και να παω στον αρχικο προορισμο μου και απο την αλλη δε με αφηνουν να δουλεψω και με κανουν παρανομο μη δινοντας μου χαρτια και δικαιωμα επιβιωσης...