Πέμπτη, Μαΐου 24, 2012

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ «ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...
Νέο επεισόδιο στην ιστορία των προπηλακισμών και των απειλών της Χρυσής Αυγής γράφτηκε σήμερα, καθώς δεκάδες μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης«πολιόρκησαν» τα γραφεία της αριστερής οργάνωσης ΣΕΚ στην οδό Αναξαγόρα στην Ομόνοια. 



Τα επεισόδια ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης όταν μέλη του ΣΕΚ διαμαρτυρήθηκαν για τον ξυλοδαρμό ενός μετανάστη.


Αμέσως εμφανίστηκαν από τα στενά πολλά μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία εγκλώβισαν τα μέλη του ΣΕΚ μέσα στα γραφεία τους, τα οποία πολιόρκησαν εμποδίζοντάς τους να φύγουν. 


Στο χώρο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δεν επενέβησαν. Τα μέλη της Χρυσής Αυγήςαποχώρησαν τελικά μόνα τους από τον χώρο λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι.


πηγή: tovima.gr


ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xoris na ipostirizo xrisi augi na ginei mia dieukrinisi. Opos oi koukouloforoi ekmetaleuonte to panepistimiako asilo etsi kai i xrisi augi ekmetaleuete tin vouleutiki asilia! i zigaria na einai stin mesi otan krinoume ena gegonos, oxi na gernei pros tin pleura pou mas simferei

Ανώνυμος είπε...

ποια βουλευτικη ασυλια βρε ηλιθιε;οποιος ψηφιζει ενα κομμα και ειναι κομματοσκυλο του εχει και βουλευτικη ασυλια;οποιος φωναζει χρυση αυγη ειναι Ασυλο σιγουρα αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχει και ασυλια...

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λεει ο απο πανω, τωρα αν το ασυλο εχει καταργηθει ειναι αλλο θεμα, οπως και τα αυγα, αν εχουν και τη βοηθεια του κρατους και των ματαδων...ειναι για να αντισταθμησουν το βαρος στη ζυγαρια, τωρα αν η πλαστιγγα γερνει προς το μερος των ελληναραδων...ελα μωρε...ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Το φαινόμενο των νεοναζιστικών, συμπλεγματιών καθαρμάτων, αντιμετωπίζεται ΠΟΛΙΤΙΚΑ...Τα ίδια τα νεοναζιστικά συμπλεγματικά καθάρματα, αντιμετωπίζονται ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ!

ΥΓ Ο δημιουργός του πρώτου σχολίου, ίσως αποτελεί-μετά τον Γιωργάκη-το πιο φωτεινό πολιτικό μυαλό της χώρας!

Ανώνυμος είπε...

Ηρθαμε, θα μείνουμε και θα σας κάνουμε τις μούρες κιμά.

Ανώνυμος είπε...

3.19 ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ Τ` ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΤΡΑ...ΝΑ `ΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΕ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

εσένα ποιά ασυλία σε καλύπτει ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΉ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΟΙΤΟΎΣΕ ΈΤΣΙ???ΜΆΛΙΣΤΑ...ΤΌΤΕ ΚΑΛΆ ΈΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΒΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΖΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΝ ΚΛΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ!ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες για να λέμε και τ στραβού το δίκιο εποχή έτυχε ν περνάω από κε την ώρα του συμβάντος αυτό που είδα δεν ήταν εκατοντάδες χρυσαυγητεσ ήταν δεκαδεσ μετανάστες και δέκα ηλικιωμένοι πολίτεσ καθώς και καταστηματάρχες της περιοχής που προσπαθούσαν ν αντιληφθούν τι έχει γίνει,όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να ακινητοποιησουν μετανάστη είχαν ένα φραστικό επεισόδειο μ μέλη τ σεκ.

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή ήμουν περαστικός είχε δεκάδες χρυσαυγίτες φουσκωτούς που αρκετοί το έλεγαν ευθέως τι είναι.

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε την προπαγάνδα και την καραμέλα της χρυσής αυγής..ποιοι ήταν οι φουσκωτοί της χρυσής αυγής οι μπαγκλαντές που κοιτούσαν αν υπήρχαν χρυσαυγητεσ δεν έκαναν επίθεση και σε αυτούς δεν υποστηρίζω κανένα απ τις δύο πλευρές αλλά λέω ότι είδα όταν πέρασα.

Ανώνυμος είπε...

Σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι προπαγανδίστες, επαγγελματίες ανθρωπιστές