Πέμπτη, Μαΐου 31, 2012

ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΤΣΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ...


Η βρετανική εφημερίδα Independent εστιάζει, με σημερινό της άρθρο, στην αστάθεια που προκάλεσε στις αγορές η αύξηση της προτίμησης των ψηφοφόρων στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως χαρακτηριστικά κατέδειξαν νέες δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα. 
Λίγο νωρίτερα, η αγωνία των Ευρωπαίων επενδυτών είχε «καλμάρει» στο άκουσμα της «καλής θέσης», κατά τις προηγούμενες ημέρες, στην οποία βρισκόταν η Νέα Δημοκρατία, ένα μνημονιακό κόμμα. 
Η κυρίως αναστάτωση αφορά στο ποιος θα αποδειχθεί νικητής των εκλογών και αν η Ελλάδα θα διοικείται από μνημονιακή ή αντι-μνημονιακή κυβερνητική παράταξη.



Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όπως γράφει ο Independent «δημιούργησαν μία μπερδεμένη εικόνα σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα λίγο πριν από τις εκλογές, πράγμα το οποίο, επίσης, θα καθορίσει το εάν η χώρα θα παραμείνει στο ευρώ ή όχι».


Η μία εμφανίζει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε «ισοπαλία», η άλλη τη ΝΔ μπροστά και η τρίτη, τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα.
«Τριγμοί» και στην Ισπανία


Τα αποτελέσματά τους, έστειλαν ηλεκτρικά κύματα και στην Ισπανία, όπου, λόγω του τεράστιου κόστους δανεισμού της –που βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα των δέκα τελευταίων ετών- το ΧΑ της Μαδρίτης «βούτηξε» σε εννεαετές χαμηλό.


Επιπλέον, με επιβαρυμένη την χρηματιστηριακή σκηνή, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Luis de Guindos αναγκάστηκε να αρνηθεί την ύπαρξη κρυφού σχεδίου διάσωσης, με τη βοήθεια κρατικών κονδυλίων, της χρεωμένης  Bankia.
της Λήδας Φιλιππάκη
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
31-5-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη μασ συμφερει να τρομοκρατουμε της αγορες?? αυτο εννοειτε σαν site?

Ανώνυμος είπε...

OTAN LEME AGORES EINAI TA LAMOGIA POY KATHONTAI SAN TA KORAKIA KAI KOITANE NA MAS PIOYN TO AIMA. E NAI AYTA TA KORAKIA (POY KINIGISE I ROSSIA ) KALO EINAI NA TA TROMAZOYME POTE POTE

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως αυτα τα λαμογια δεν παθαινουν τιποτα μεις θα παθουμε....

Ανώνυμος είπε...

τιποτα δεν θα παθουμε. ολοι ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με 1.23 αν και βρίσκομαι πολυ πιο αριστερά

ΣΥΡΙΖΑ για να μπει φρένο. Αν τα σκατώσουν, θα είμαστε οι πρώτοι που θα τους βαράμε

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ 40% ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΕ 17 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΙΓΛΗ. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΠΟ 17-6 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ να γίνουμε η Αλβανία του μέλλοντος

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε ότι ψηφίζει ο "ανώνυμος 3:42)το κόμμα που ψηφίζει και το αφεντικό του δηαλδή

HolyOutLaw είπε...

οποιος και να βγει ειτε ο κος Τσιπρας ειτε ο ιπποποταμος βενιζελος ειτε ο λεκες και το αποκομμα ανθρωπου ο Σαμαρας ειτε η κουκουβαγια Παπαρηγα ειτε οι εθνοσωτηρες της ΧΑ ειτε..ειτε οποιος ναναι ολη η ελλαδα και οχι μονο καθεται πανω σε ενα κωλοδακτυλο! Απλα σας ενημερωνω οτι πλαναστε πλανη οικτρα και οτι εχετε καλπαζουσα φαντασια αν νομιζετε οτι μπορειτε να τα βαλετε με τους θεους της γης! Αυτους που κυβερνουν χιλιαδες χρονια τωρα απο το ΠΧ και βαλε! Απλα σε αλλους το κωλοδαχτυλο θα μπει ολο μεσα και σε αλλους λιγο λιγοτερο! Ομως ολοι μας το εχουμε ηδη στον πισινο μας! Ποτε στον κοσμο δεν υπηρχε δημοκρατια ουτε και θα υπαρξει! ΠΟΤΕ!!!! Οπως βεβαια δεν υπηρχε ουτε σοσιαλισμος αλλα ουτε και κουμμουνισμος η φασισμος κλπ! Απλα ολες αυτες οι ανθρωπινες ιδεες στην πραξη δεν ειναι τιποτα αλλο απο εξυπερετηση εθνικων,φυλετικων και οικονομικων συμφεροντων! Οτι εχουμε κερδισει (ετσι νομιζουμε) στην πραγματικοτητα μας το εχουν δωσει αυτοι και το περνουν πισω εκατο φορες πιο πολυ αργοτερα στο μελλον! Οποτε θελουν ! Ετσι για πλακα!! Ειναι πανεξυπνοι,γνωριζουν σχεδον τα παντα και χρησιμοποιουν εμας (καποιους τελος παντων απο μας σαν μαριονετες) και παντα αργα η γρηγορα πετυχαινουν τους σκοπους τους! Δεν τους ενδιαφερουν τα χρηματα οπως εσεις νομιζετε διοτι εχουν οσα θελουν! Απλα τους ενδιαφερει η ΔΥΜΑΜΗ και το ΚΟΝΤΡΟΛ!Δεν τους ενδιαφερουν οι ανθρωποι παρα μονο νοιαζοντε για τις οικογενειες των! Ουδεις αναντικαταστατος! τα νεκροταφεια ειναι γεμματα απο αναντικαταστατους! Οποιος γεννιεται γινεται αυτοματως ενας εκκολαπτομενος σκλαβος και υπηρετης των θεων της γης ειτε το θελει ειτε οχι! Ναι ακουγεται μακαβριο αλλα αυτη ειναι η αληθεια!Ανοιχτε τα ματια σας και νοιαστειται για τις οικογενειες σας! Το πως δεν το ξερω! Ο καθενας ασ σκεφτει εναν τροπο! οπως αυτος νομιζει! Μην παρασυρεστε απο ενα ψευτικο ενθουσιασμο και απατηλες ελπιδες! Μην δινετε δυναμη σε λαοπλανους! (ολους τους προαναφερθεντες και μη)! τα λογια μου θα τα θυμειθηται στο εγγυς μελλον (εσεις η τα παιδια σας)! Αυτο ειναι το μονο σιγουρο! Εγω αυτα ειχα να πω και sorry για την παρεμβαση μου!

Ανώνυμος είπε...

KAΛΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 5.49 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ'ΣΗΚΩΘΕΙ' ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ.