Τετάρτη, Μαΐου 02, 2012

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Η... ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ;


Μια περίεργη υπόθεση μεταφοράς καυσίμων που φυλάσσονταν σε δεξαμενές του στρατού από ιδιωτικό βυτιοφόρο αποκαλύφθηκε την Τετάρτη έπειτα από έρευνα "ράμπο" του ΣΔΟΕ στη Ρόδο.
Το ιδιωτικό βυτιοφόρο, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, μπήκε κανονικά μέσα στο στρατόπεδο και "γέμισε" τη δεξαμενή του με δύο τόνους καύσιμα που άντλησε από τις στρατιωτικές δεξαμενές. Κατά την έξοδο του βυτιοφόρου από το στρατόπεδο της Ρόδου, άντρες του ΣΔΟΕ σταμάτησαν το όχημα και έπειτα από έλεγχο διαπίστωσαν ότι ο οδηγός μετάφερε δύο τόνους καύσιμα που είχε μεταφορτώσει από τις δεξαμενές του στρατού!


Ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης ενημέρωσε για την πρωτοφανή υπόθεση τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο υπουργός Άμυνας έδωσε οδηγίες στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης. Από την πλευρά του, ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος διέταξε τη διεξαγωγή ΕΔΕ σχετικά με το συμβάν, παράλληλα με τις ενέργειες του ΣΔΟΕ και του Οικονομικού Εισαγγελέα. Μάλιστα ήδη ο Β' υπαρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος Κουτρουμπέλης μεταβαίνει στη Ρόδο για να συντονίσει τις έρευνες.

Στο Πεντάγωνο αναμένουν με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης προκειμένου να διαπιστώσουν για ποιο λόγο δόθηκε άδεια στο ιδιωτικό βυτιοφόρο να μπει στο στρατόπεδο και να πάρει τα καύσιμα του στρατού, ποιοι επέτρεψαν την είσοδο και την ανενόχλητη έξοδο του ιδιωτικού βυτιοφόρου αλλά και πού μετέφερε τα καύσιμα ο ιδιώτης.
Μάκης Πολλάτος-ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
2-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: