Πέμπτη, Μαΐου 17, 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ


Δεν έχει τέλος η εκμετάλλευση των μεταναστών εργατών στη Μανωλάδα, με τους παραγωγούς να ξυλοκοπούν τους εργάτες που έχουν προχωρήσει σε απεργία, διεκδικώντας αύξηση στα ημερομίσθια τους.Οι παραγωγοί βρήκαν την υποστήριξη και της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, που αφού κατά τη διάρκεια επεισοδίων έλαβε σαφή θέση υπέρ των παραγωγών, σήμερα προχώρησε σε πογκρόμ στην ευρύτερη περιοχή, συλλαμβάνοντας δεκάδες αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά.



Σήμερα, νωρίς το πρωί, σημειώθηκαν νέα εκτεταμένα επεισόδια στην περιοχή της Μανωλάδας μεταξύ αλλοδαπών εργατών, που απεργούν για τρίτη ημέρα και παραγωγών φράουλας. Κατόπιν παρέμβασης της Αστυνομίας συνελήφθησαν τουλάχιστον 10 άτομα, κυρίως μετανάστες.


Στο μεταξύ αργά χθες το βράδυ υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ εκπροσώπων του ΠΑΜΕ και των παραγωγών φράουλας, όταν οι πρώτοι επισκέφθηκαν το χώρο των καλλιεργειών και διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών εργατών.





πηγή: alterthess
ΠΡΕΖΑ TV
17-5-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα να πάθουν τα Πακιστανα που θέλουν και χαρτιά για να είναι "έλληνες" χαχαχχαχχαχαχαχαδαχα

Λαθρο αλλαχ μεχμετ φακ γιου

Ανώνυμος είπε...

8:58 να παρεις τον κωλο σου και να πας εσυ να μαζεψεις τις φραουλες για 16 ωρες τη μερα με 15 € φασιστοσκυλο..αχ πως θα χαρω να σας βλεπω χοντροκωλα παρασιτα..να τρωει η μουρη σας χωμα ολη μερα για πενταροδεκαρες..τεμπεληδες

Ανώνυμος είπε...

09:39χαχαχαχχαχαχαχαχαχ αφού τους θές τόσο πολυ πάρτους και βάλτους στο κώλο σου!!!!!!!!!!!!


Νε !!!!!!!!!! Ιν γιορρρρ Ασσσσσσσσσσ!!!!!!!!




χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

09:39 Θα πάω με Ι.Κ.Α και υπερωρίες

χαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Η μανολαδα ειναι κοντα στον Μελιγαλα τραβα μεσα και πεσε μονος σου μην λερωσουμε τα χερια μας με αιμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

μεταναστες;μεταναστες;Ε οχι και μεταναστες,πολιτικοι προσφυγες.....[η φορμα ειναι κλεμμενη απο σποτακι λυριτζη-οικονομου].

Ανώνυμος είπε...

01:38 πΆΡΤΟ ΤΟ μΕΛΙ ΚΑΙ ΒΆΛΕ γΑΛα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ


Λαθρο πουστρίτσα......