Σάββατο, Μαΐου 19, 2012

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ -

-Αρχικα ο Τσιπρας εκανε την μαλακια μεσα στην εβδομαδα και προτεινε για υπηρεσιακο πρωθυπουργο,τον ανδρα της Λουκας Κατσελη,Γερασιμο Αρσενη,πρωην Υπ.Παιδειας με το Πασοκ,ο οποιος εμεινε στην ιστορια ως υπουργος "των καταληψεων".
Ακομη ηχει στ'αφτια μας το "κατσε καλα,Γερασιμε".
-Τωρα η Λουκα Κατσελη,κανει και επισημο ανοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασια και κοινη καθοδο στις εκλογες της 17ης Ιουνιου.
Απο εμας 2 συμπερασματα :

1)'Η ο Τσιπρας ειναι βλακακος και θα αποδεχτει την προταση της,με σκοπο να μαζεψει και τον κοσμο της...
2)Ή οι πιεσεις απο τα "ξενα κεντρα" ειναι τοσο μεγαλες,που ο Τσιπρας λιγες μερες πριν τις εκλογες θα αρχιζει να μαλακιζεται με τετοιες συνεργασιες....ωστε ξενερωσει και να χασει τον κοσμο που τον πιστεψε.
Σας το ειπαμε απο τις εκλογες της 6ης Μαϊου...απο εδω και περα,οι μερες μεχρι τις επομενες εκλογες ειναι μαυρες και κρυβουν απιστευτες "διεργασιες" στο παρασκηνιο.
ΠΡΕΖΑ TV
18-5-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μάρέσει η συνεργασία με Κατσέλη,αλλά να πω κάτι...εδώ εξελίσσεται σε ντέρπι,άρα ο καθένας ψάχνει συμμαχίες.Οι δεξιοί,ετοιμάζονται να μας πάνε πίσω πολλά χρόνια δείτε τους ,ένας κι ένας,το μόνο που προτείνουν είναι ιδιωτικοποιήσεις.Δείτε τις ιδιωτικοποιήσεις που γίνανε παγκόσμια και εξεθλιώσανε τους λαούς,καμμία ανάπτυξη.Τσιράκια των πολυεθνικών και των τραπεζών.