Παρασκευή, Μαΐου 25, 2012

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ… ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΞΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ


Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την δράση του κυκλώματος λαθρέμπορων που λυμαινόταν τα καύσιμα της στρατιωτικής μονάδας στη Λάρισα! Άλλες έξι (!) δεξαμενές που περιείχαν συνολικά 17.954 λίτρα πετρελαίου έφεραν στο φως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας!


Οι παράνομες δεξαμενές φύλαξης καυσίμων εντοπίστηκαν στα σπίτια δύο πολιτών, οι οποίοι εμπλέκονται στο κύκλωμα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Ο ένας από αυτούς είναι ένας 34χρονος που είχε στην αυλή του σπιτιού του στον Πλατύκαμπο Λάρισας τέσσερις μεταλλικές δεξαμενές, μέσα στις οποίες κατασχέθηκαν συνολικά 11.406 λίτρα πετρελαίου. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν, ακόμη, τέσσερα μεταλλικά βαρέλια με 823 λίτρα πετρελαίου, σε δυο από τα οποία υπήρχε η ένδειξη «Ε.Σ.» (Ελληνικός Στρατός)!

Άλλες δύο μεταλλικές δεξαμενές εντοπίστηκαν στην αυλή της κατοικίας ενός 47χρονου στη Γλαύκη Λάρισας και μέσα βρέθηκαν 5.700 λίτρα πετρελαίου, ενώ σε ένα πλαστικό μπιτόνι το οποίο βρισκόταν στον ίδιο χώρο υπήρχαν άλλα 25 λίτρα πετρελαίου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας συνεχίζουν τις έρευνες για την πλήρη εξιχνίαση αυτής της πολύκροτης υπόθεσης.
 Μανώλης Βάιας
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
25-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: