Πέμπτη, Μαΐου 10, 2012

EΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ


Μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή στις φετεινές εκλογές , έγινε η πρώτη επίθεσή της σε 4 αιγύπτιους στην Καλλιθέα , μια από τις περιοχές της Αθήνας όπου υπάρχουν αρκετά άτομα της αιγυπτιακής κοινότητας.
Τα συγκεκριμένα 4 άτομα επέστρεφαν από το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας κι όταν έφτασαν στην οδό Κύπρου εμφανίστηκαν μπροστά τους πάνω από 8 μηχανές 250cc.Αυτοί που επέβαιναν φορούσαν μαύρα ρούχα , άρχισαν να τους χτυπάνε με ξύλα και σιδερένιες αλυσίδες και τελικά τραυματίστηκαν 3 άτομα.Αρκετοί αιγύπτιοι που μένουν στην Καλλιθέα εξοργίστηκαν κι αποφάσισαν να κάνουν πορεία σαν αντίδραση γι’αυτό που έγινε. Βγήκαν στο σημείο που έγινε το επεισόδιο , όμως η ελληνική Αστυνομία συμπαρατάχθηκε με τους χρυσαυγίτες απειλώντας τους αιγύπτιους (ή φεύγετε ή σας κλείνουμε στη φυλακή) και λέγοντάς τους πως θα βγει διαταγή απέλασης.



Βέβαια , δεν πιάσανε τους δράστες… Ερωτηση: πού είναι η αιγυπτιακή Πρεσβεία σε όλ’αυτά; Κάποιο απ’τα παιδιά της κοινότητας κάλεσε το τηλέφωνο της Πρεσβείας που είναι για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και μίλησε σε έναν υπάλληλο που ονομάζεται ΣΑΜΠΑΛΑΝ και στον πρόξενο ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΕΛ ΜΑΧΝΤΙ. Τον ενημέρωσαν οτι θα σταλεί κάποιος από την Πρεσβεία σημερα στο νοσοκομείο για να δει τον τραυματια που είχε εισαχθεί , όμως μεχρι τις 5.30 το απόγευμα (οπόταν και έφυγε ο φίλος του τραυματία) δεν είχε εμφανισθεί κανείς και μάλλον ούτε και πρόκειται να εμφανισθεί.
Τό όνομα του τραυματία που νοσηλεύεται ειναι ΜΟΜΤΑΖ ΜΟΥΧΕΜΠ – Φερει μώλωπες και έχει πάθει εγκεφαλική διάσειση.
Αλλα 2 άτομα δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και βγήκαν από το νοσοκομείο. Είναι ο ΜΠΕΣΑΟΥ ΝΕΣΑΝ που τραυματίστηκε στο χέρι και στη μύτη και ο ΜΑΛΑΚ ΑΝΤΕΛ που χρειάστηκε να μπει γύψος στο σπασμένο χέρι του.


Ahmed Zaki


Συντονιστής του Κινήματος 6 Απρ στην Ελλάδα



http://www.ksm.gr/e%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%AD%CF%83%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BF/
ΠΡΕΖΑ TV
10-5-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κακωσ επρεπε και να τους μαζεψουν και να φανε την απελαση

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ"....
ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

εμα τοιμυ χρισοι αβγυ

Ανώνυμος είπε...

NA ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΦΤΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟ ΑΛΛΑΧ ΤΟΥΣ

holy scriber είπε...

απλα εχω να πω οτι
οχι στους ξενους που δεν προσφερουν τιποτα στην χωρα μας και απλα ζουνε απο αυτην με διαφορους πλαγιους τοπους...και ομολογουμενως κανουνε κακο! Αυτους ομως που ηλθαν εδω να εργαστουν τιμια,να προσφερουν και συγχρονως να βοηθησουν και τις οικογενειες τους γιατι πρεπει να τους συμπεριφερομαστε απανθρωπα? Οχι γιουργια και οτι ναναι..Συνελθετε και αποκτηστε ατομικοτητα και μην γινεστε πιονια του καθε γυρολογου!! Προς πασα κατευθηνση αυτα...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,
ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ........

Ανώνυμος είπε...

ΩΛΥ ΧΑΖΕΙ ΧΡΟΙΣΙ ΑΒΓΟΙ