Τετάρτη, Μαΐου 16, 2012

MEGA ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



ΠΡΕΖΑ TV
16-5-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι MEGA τσογλανοΔΗΜΙΟσημογραφοι εν δράση.

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι συνιστώσες της ζωής (ΣΥΡΙΖΑ) και οι συνιστώσες του θανάτου (ΠΑΣΟΚ- ΝΔ)
Μια εισαγωγή στον ανυσματικό λογισμό της Ζωής και του Θανάτου

Στο Δεξιόστροφο σύστημα συντεταγμένων έχουμε τα ανυσματικά μεγέθη

Ας δεχτούμε ότι τελικά, με ένα μαγικό τρόπο αποδεχόμενοι τα 300 έως 1000 ευρώ για μηνιάτικο, πληρώνουμε φόρους και χαράτσια.
Ας δεχτούμε ότι μειώνουμε τα έξοδα των παιδιών μας (ρούχα, βιβλία…).
Ας δεχτούμε ότι τρώμε κρέας μία φορά την εβδομάδα.
Ας δεχτούμε ότι δεν θα ανάβουμε το καλοριφέρ το χειμώνα παρά για μόνο μία ώρα την ημέρα.
Ας δεχτούμε ότι δεν θα παίρνουμε φάρμακα αν αρρωστήσουμε.
Ας δεχτούμε ότι θα καταθέσουμε τις πινακίδες των αυτοκινήτων μας (για όσους δεν το έχουν ήδη κάνει) για να μη πληρώνουμε τέλη, service, ασφάλεια και βενζίνη.
Ας δεχτούμε ότι κάνουμε το χατίρι της Μέρκελ και μετατρέπουμε το σκατό μας σε παξιμάδι και ξεχνάμε την όποια έννοια της αξιοπρεπούς διαβίωσης μια για πάντα.

Πράγματι το εσωτερικό γινόμενο των παραπάνω ανυσμάτων στο δεξιόστροφο σύστημα συντεταγμένων τείνει στο μηδέν ….δηλαδή στον θάνατο

Άσκηση1 τα παραπάνω να αποδείξετε με την ψήφο σας ότι δεν ισχύουν σε ένα αριστερόστροφο σύστημα συντεταγμένων.

Ασκηση2 αποδείξατε με την ψήφο σας ότι.. το «περίφημο» θεώρημα samara 1.500.000 άνεργοι = ανοικοκύρευτοι δεν ισχύει στο αριστερόστροφο σύστημα συντεταγμένων

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΤΙ ΣΟΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΡΕΣΕΙ Η ΑΓΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΟΙΚΟΝΜΕΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ:ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΑ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ Ε? ΤΕΡΜΑ ΤΑ 30ΧΙΛΙΑΡΑ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΟΝΟ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ. ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΡΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΓΛΥΦΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, από τώρα χάθηκε η ψυχραιμία στο κανάλι. Φαντάσου όταν θα μείνουν ταπί και ψύχραιμοι.
@3:29 μμ
Μου άρεσε η τανυστική σου ανάλυση. Σε οποιοδήποτε σύστημα αναφοράς το εσωτ. γινόμενο είναι μηδέν, λόγω καθετότητας στα ανυσματικά μεγέθη.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΛΗ ΛΑΣΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ......ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.......ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΑ?

71nasta είπε...

εχουν σκασει οι ολιγαρχοπαπαγαλοι..φαινεται τ αφεντικα τους τους τριξαν τα δοντια ή λυσσατε ή θα φερουμε αλλους καλυτερους φαμεγιους

Ανώνυμος είπε...

οικονομεα επιτελους ποσα σου ριχνει το αφεντικο σου ο βαρδης;εισαι σε θεση να πουλησεις και τα παιδια σου αθλιε,ξεφτιλισμενε,επιορκε ''αριστερε''της πενταρας προκειμενου να εξασφαλισεις συμβολαιο για τον επομενο χρονο,να σε χαιρονται αυτοι που σε ταιζουν σανο,ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΣΟΚ.ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΣΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ,

HolyOutLaw είπε...

naste kala oloi..poly gelio,ma poli gelio se aftes tis ekloges...oso zeis mathaineis..apo tora kai sto ejhs tha to kathieroso..opte exei proeklogikh periodo kareklaki,fystikia,pasatempo...e re ti paizei to pani!!