Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2012

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 15ΧΡΟΝΗΣ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


Μέλος της «Χρυσής Αυγής» κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αλβανίδας και δημιουργεί «ρατσιστικό» ντελίριο εναντίον της οικογένειας του θύματος προκειμένου να έχει καλύτερη δικαστική τύχη! 
Μπροστά σε μια πρωτοφανή περίπτωση βρίσκονται, τα τελευταία 24ωρα, οι αστυνομικοί αλλά και κάτοικοι περιοχής στην βορειοανατολική Αττική.
Ενας 45χρονος δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής» συνελήφθη προ τετραημέρου για τον βιασμό μιας 15χρονης αλβανίδας που ήταν μαθήτρια σε τοπικό σχολείο και η οποία έμεινε έγκυος! 
Ο 45χρονος, που ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη Αλβανίδα -παρά βέβαια τις αντιλήψεις του κατά των μεταναστών- και υπήρξε η πλήρης συγκατάθεσή της σε ό,τι συνέβη μεταξύ τους». 
Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών της ανήλικης αλλοδαπής, ο κατηγορούμενος, μαζί με άλλα άγνωστα πρόσωπα, τους απείλησε με επιθέσεις της «Χρυσής Αυγής» αν επέμειναν στις κατηγορίες τους για την κακοποίηση του κοριτσιού. Ταυτόχρονα τους ζήτησε να αποσιωπήσουν το συμβάν.



Ολα ξεκίνησαν προ μερικών μηνών όταν ο 45χρονος υπάλληλος συμμετείχε σε δημοτικά έργα, σε σχολείο της περιοχής. Εκεί φέρεται να γνώρισε την 15χρονη μαθήτρια, αλβανικής καταγωγής -η οικογένειά της διαμένει 20 χρόνια στην Ελλάδα- και της πρότεινε να εργασθεί στο γραφείο μίας μικρής εταιρείας που πραγματοποιούσε τεχνικά έργα. 


Η 15χρονη δέχθηκε την πρόσκληση. Ομως όπως κατήγγειλε η 15χρονη και οι γονείς της στην ΕΛ.ΑΣ. «στις 15 Φεβρουαρίου ο 45χρονος την παρέσυρε σε ερημική περιοχή και τη βίασε. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία ο 45χρονος πρότεινε αμέσως μετά στην 15χρονη να της δώσει περίπου 100 ευρώ, για να εξασφαλίσει τη σιωπή της αλλά και για να συνευρεθεί κι άλλες φορές μαζί της».


Ομως η 15χρονη, προ μερικών εβδομάδων, έμεινε έγκυος και κατέφυγε σε τοπικό ιατρείο προκειμένου να προχωρήσει σε έκτρωση. Οι Αλβανοί γονείς του κοριτσιού ζήτησαν από τον 45χρονο εξηγήσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης τους, και εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι είχε ερωτικές σχέσεις μαζί της ένας από τους γιους του. 


Ομως οι γονείς φέρεται να συγκέντρωσαν και άλλες πληροφορίες για τις ενέργειες του 45χρονου και υπέβαλαν σχετική μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λίγα 24ωρα αργότερα με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.0000 ευρώ.


Το «Βήμα» επικοινώνησε με τους συγγενείς της κοπέλας που επιβεβαίωσαν τις απειλές που είχαν δεχθεί εν ονόματι της «Χρυσής Αυγής». Ακόμη μίλησαν και για «παρουσία μπράβων όταν εμφανίσθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών». Από την άλλη πλευρά ο 45χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι «θα αποδείξει την αθωότητά του».
Για την υπόθεση ήδη ενημερώθηκαν από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης στην βορειοανατολική Αττική.
Βασίλης Γ. Λαμπρόπουλος
ΒΗΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2012

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μούγκα τα χρυσαύγουλα....έτσι κι αλλιώς το μόνο που τους νοιάζει είναι να δείρουν κανέναν κακομοίρη

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα... ας αρχίσουμε λοιπόν να μπαίνουμε στις φυλακές και να ρωτάμε τους βαρυποινίτες τι πολιτικές πεποιθήσεις έχουν. Φτάνει με την μαυρίλα σας βρε κωλόζωα για την Χ.Α μόνο γέλωτα προκαλείτε!

Ανώνυμος είπε...

"φίλε" 11:05, το θέμα δεν είναι οι πολιτικές πεποιθήσεις του πουτάνας γιου που άφησε έγκυο το κορίτσι, είναι ότι παρά το ότι έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη, μερικοί χρυσαυγίτες ήταν πρόθυμοι να τον υποστηρίξουν απειλώντας την οικογένεια του κοριτσιού. Και μιλάμε για έγκλημα που ούτε οι ίδιοι οι μαφιόζοι της νύχτας δεν επικροτούν κανονικά.

Να χαίρεστε τους άνανδρους νεοναζί που ψηφίσατε

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλω να μας παραθεσετε περαιτερω στοιχεια για το ποτε και που ειναι εγγεγραμμενος στην χρυση αυγη ο κυριος γαμηκουλας,αλλιως μαλλον προκειται παλι για σαλτσα σε ενα συμβαν.......τραβηχτε και καμια μαλακια,σε κανα μπουρδελο να ξεχαρμανιασετε,παφα πουφα γαρα και προπαγανδα,το γαμησατε και ψοφησε!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει.. το ξέρουμε.. Στην Χ.Α έχουν τσιμεντόλιθο αντί για εγκέφαλο αλλά..

Ρε μαλάκες κανένας βιαστής δεν είχε ψηφίσει ποτέ Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ;;; Μα ποιός καθυστερημένος κάθεται και τα γράφει αυτά;;;

Τράτζικ...

Ανώνυμος είπε...

Ζώα το ξαναλέω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΧΡΥΑΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ.

Σ αυτό θα απαντήσει κανείς? Τι δεν καταλαβαίνετε γαμώ την παναγία σας??

Ανώνυμος είπε...

Έχουν αυτοκτονήσει 2.000 συνάνθρωποι μας από το μνημόνιο και το πρόβλημα κάποιων είναι η Χρυσή Αυγή. Καλά πόσο κολλημένοι φασίστες είστε κατα της Χρυσής Αυγής. Προσωπικά δεν ψήφισα ΧΑ αλλά αυτό μου βλέπω είναι ότι όλοι ασχολούνται απο το πρωί ως το βράδυ με ΧΑ και ανεβάζουν τα ποσοστά της. Να τη χέσω την Αριστερά της πούτσας που έχουμε στην πατρίδα. Αν ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ κατεβαινανε μαζί θα είχαν την πλειοψηφία στη βουλη και μαζί με κανά ΚΚΕ ή καμμένο θα έκαναν κυβέρνηση... Αλλά μαλακιες όπως πάντα, ένα θέατρο βλέπουμε που είναι και μάπα και φυσικά για όλα φταίει η ΧΑ και οι εξωγήινοι.. Καλή σας μέρα!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν ζώα επειδή είστε χέστηδες και βιαστές ανηλίκων και δεν απαντάει κανείς σας, ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

τους βιασμους απο λαθρο γιατι να μη τους διαδωσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια η αστυνομια τι λεει?υπαρχει εγγραφη μαρτυρια στην αστυνομια για της απειλες εκτος απο το συμβαν?μισο ρεπορταζ ειναι....η δικογραφια και η θεση της αστυνομιας υπαρχει?ξερουν αν ειναι οργανωμενος χα η παλι οτι να ναι?.....ελεος,λιγη σοβαροτητα,εχει ενα καρο θεματα ο κοσμος.σοβαρευτειτε παιδια!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 11:57 σε αυτή την ερώτηση κανένα χρυσαύγουλο δεν μπορεί να απαντήσει.Στοχεύουν μετανάστες και αριστερούς.Σε τροικανούς,δεξιά λαμόγια,μεγαλοεργολάβους βαράνε προσοχή και μετά μας το παίζουν και αντισυστημικοί.

Ανώνυμος είπε...

οποισ γαμαει αλβανιδες και αριστερες ειναι χρυσαυγιτης .τελος

Ανώνυμος είπε...

φσσσστττ νομίζω ότι εχθές το βράδυ σε ένα εξωγήινο σκάφος που με απήγαγε και ξύπνησα ξαφνικά, είδα το σήμα του μαίανδρου της Χ.Α, και δίπλα είχε και μια σβάστικα... σοβαρά -ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ-

Ανώνυμος είπε...

11 57 Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ;;;

Ανώνυμος είπε...

Όχι και σόρυ αν σε προσέβαλλα, πρέπει να σεβόμαστε τα πιστεύω του άλλου ακόμα κι αν διαφωνούμε.

Στην ερώτηση που έκανα μπορεί να μου απαντήσει κάποιος? Γιατί απειλείτε την οικογένεια του κοριτσιού ρε Χρυσαυγίτες? Είστε πουτάνας γιοι άνανδροι ρουφιάνοι παιδεραστές? Θα απαντήσει κανείς ή μόκο χεσμένοι Κλασιδιάρηδες?

Ανώνυμος είπε...

6:31 γαβ ρε πεκινουα.......νταη!χαχαχ

Ανώνυμος είπε...

7:45 δε βλέπω να απαντάς άρα δέχεσαι αυτά που λέω για τη μάνα σου

χεσμένη κοτάρα ζορίστηκες ε?

(τώρα πες κάτι ακόμα για το πόσο νταής είμαι, μέχρι εκεί σε παίρνει. Αυτό που σου λέω εγώ θα κάνεις. Κορόιδο)

Ανώνυμος είπε...

Η απάντησή μας: Διαψεύδουμε ρητά και κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση του κινήματός μας με τον άγνωστο «45χρονο» και την όλη υπόθεση και καταγγέλλουμε τα γνωστά χαλκεία του βαθέως ΠΑΣΟΚ στην αστυνομία, που διοχέτευσαν την σχετική «είδηση» στα ΜΜΕ, με σκοπό την κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής. Απ’ ότι φαίνεται, οι σκοτεινοί αυτοί παρακρατικοί μηχανισμοί όχι μόνο δεν διαλύθηκαν με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην βουλή, αλλά αντίθετα ενισχύθηκαν, για να συνεχίσουν το βρώμικο έργο που τους έχει ανατεθεί με μεγαλύτερη ένταση. Αλλά, δεν θα τους περάσει! Πολύ σύντομα οι βρώμικοι αυτοί μηχανισμοί και οι γνωστοί-άγνωστοι εντολοδότες τους θα αναγκασθούν να δώσουν λόγο ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης! Τέλος, καλούμε τα ΜΜΕ που πρόθυμα αναπαρήγαγαν την «διαρροή» των παρακρατικών μηχανισμών, να δημοσιεύσουν και την διάψευση-καταγγελία μας, για λόγους δεοντολογίας. Αν βεβαίως η δεοντολογία δεν είναι άγνωστη λέξη γι’ αυτούς… http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-sukofantikh-epithesh-kata-ths-chrushs-aughs-apo-to-parakratos-tou-bathe#.T-NcHfWo7N0 τσουτσέκια ε τσουτσέκια...

Ανώνυμος είπε...

8:08 λαθος εκανα.....σορρυ
ΝΙΑΟΟΟΥΥΥΥ ρε γατακι!

Ανώνυμος είπε...

Κατά Ματθαίο 7:15-23
«Προσέχετε δε από τους ψευδοπροφήτες, που έρχονται σε σας με ενδύματα προβάτων, από μέσα όμως είναι αρπακτικοί λύκοι. Θα τους γνωρίσετε από τους καρπούς τους. μήπως μαζεύουν σταφύλια από αγκάθια ή σύκα από τριβόλια; Έτσι κάθε καλό δέντρο κάνει καλούς καρπούς. ενώ το σαπρό δέντρο κάνει κακούς καρπούς. Δεν μπορεί ένα καλό δέντρο να κάνει κακούς καρπούς ούτε ένα σαπρό δέντρο να κάνει καλούς καρπούς. Κάθε δέντρο που δεν κάνει καλό καρπό κόβεται και ρίχνεται στη φωτιά. Επομένως, από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε.
Οι καρποι της χρυσης αυγης ειναι ξυλοδαρμοι βια υμνους στον εωσφορο
βιασμοι και πολλα αλλα που δεν γνωριζουμε

Ανώνυμος είπε...

Όπως έγινε γνωστόν προ ολίγου από τη ΓΑΔΑ, συνελήφθη ο 44χρονος νταλικέρης Γρηγόρης Γαμηκουλάκος, μέλος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ομολόγησε πως βίασε με τη συναίνεση της, την γνωστή Τραβεστί "Σουζάνα" κατά κόσμον ****** ***********, δημοσιογράφο του Βήματος και την κατέστησε έγκυο τριδύμων!!! Ο 44χρονος χρυσαυγίτης μάλιστα ομολόγησε επίσης πως βίασε προ δύο ημερών και την Βουλευτίνα της Συγκυβερνήσεως ***** ******* μαζί με άλλους 24 χρυσαυγίτες που την είχαν περιστοιχίσει και την βίασαν ομαδικώς!!! Σύμφωνα με την ομολογία του νταλικέρη χρυσαυγίτη, η Βουλευτίνα φώναζε, "παιδιά, όχι όλοι μαζί, δεν μπορώ τον συνωστισμό, ένας ένας παρακαλώ."... Αυτό και αν είναι είδηση!!! Διαδώστε το.

Μα που θα πάει επιτέλους αυτό το πράγμα; Θα μας πηδήξουν όλους αυτοί οι χρυσαυγίτες; Έλεος! Αίσχος! Φτάνει πια!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Οι καρποι της χρυσης αυγης ειναι ξυλοδαρμοι βια υμνους στον εωσφορο
βιασμοι και πολλα αλλα που δεν γνωριζουμε

10:29 μμ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ BLOG ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ-ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ.
ΣΗΜΑΔΙΑ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗΣ ΙΣΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΤΕ.ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ+ ΕΝΑ ΚΡΥΟ Η ΖΕΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (YPES.GR)
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!
(ΑΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΛΑΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΕ Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Η Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)