Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2012

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Σε πανελλαδική σύσκεψη, στις 30 Ιουνίου, για οργάνωση δράσεων κατά των ρατσιστικών επιθέσεων, κάλεσε ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που συνδιοργάνωσαν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, εκπρόσωποι των Αιγυπτίων Μεταναστών, η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» και η Ένωση Μεταναστών Εργατών.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου κατήγγειλε «πογκρόμ σε βάρος των μεταναστών» από τη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας πως υπάρχει «η κάλυψη της Αστυνομίας», και έκανε λόγο για καθημερινές επιθέσεις κατά μεταναστών «από μέλη της ΧΑ, όπως αυτές στο Πέραμα κατά Αιγυπτίων ψαράδων, στην πλατεία Αττικής, αλλά και μέσα σε σταθμούς του ΗΣΑΠ».
Επιπλέον, κάλεσε τα συνδικάτα και την Αριστερά «να καταδικάσουν τις ρατσιστικές επιθέσεις σε κάθε τους μορφή, καθώς επίσης και τα Μέσα Ενημέρωσης «να μην δίνουν λόγο στους βιαστές της Δημοκρατίας».
Ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ, υποστήριξε πως «τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν χτυπηθεί πάνω από 60 άτομα» και κατήγγειλε περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο οδηγός αστικού λεωφορείου κάλεσε την αστυνομία όταν μέσα στο όχημά του νεαροί ξυλοκόπησαν μετανάστη, αλλά, όπως είπε, οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν τους δράστες.
«Η τρομοκρατία δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι πολιτικό κόμμα» είπε.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΑΜΙΑ 300ΑΡΙΑ ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ?Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

http://hellenicrevenge.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5388.html

71nasta είπε...

σημερα στην ετ 3 ακουσα εναν καθηγητη πανεπιστημιου δυστυχως δεν συγκρατησα το ονομα του για τον ελληνα νεοναζι ή ρατσιστη ή φασιστα .. κοπτονται για την ελληνικη τους ταυτοτητα (οχι το δελτιο χαζοι) χωρις να γνωριζουν καν επαρκως την ελληνικη γλωσσα ή να εχουν παιδεια ή να γνωριζουν την ελληνικη ιστορια ,γραμματεια ,ελληνες φιλοσοφους ,συγγραφεις κτλ ερχονται σε αντιθεση μ αυτο που συνιστα τον ελληνικο πολιτισμο απο τον αρχαιο εως και σημερα οπου το κεντρο του ειναι ο ανθρωπος ..ειναι ανθρωποκεντρικος ..Ισοκρατης 2500 χρονια πριν :ελληνες εισί (οχι αυτοι που γεννιούνται) οι της ελληνικής παιδείας μετέχοντες ..(κ.α.) κατω απ αυτες τις αρχες του ελλην.πολιτισμου και ιστοριας οι φασιστες νεοναζι ρατσιστες Δεν ειναι ελληνες..

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ 250......ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ 150?
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012
ΚΤΗΝΟΣ-ΙΝΔΟΣ ΒΙΑΣΕ γυναίκα με νοητικά προβλήματα! Στα Ιωάννινα
Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρικτή εμπειρία που πέρασε μια γυναίκα με νοητική στέρηση στα χέρια ενός αλλοδαπού, που την χρησιμοποίησε για να χορτάσει τις σεξουαλικές ορμές του στα Iωάννινα! Μάλιστα, ο αδίστακτος αλλοδαπός χρησιμοποίησε την αστυνομική ταυτότητα της άτυχης γυναίκας για να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της πόλης!

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το θύμα, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του Ινδού που ασέλγησε σε βάρος της και να καταφύγει στην Αστυνομία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έγινε ιατροδικαστική εξέταση η οποία επιβεβαίωσε την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη και η έκθεση διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια.

Σαν να μην έφταναν όσα είχε κάνει στην άρρωστη γυναίκα, ο αλλοδαπός προκάλεσε προβλήματα με την συμπεριφορά του και στο ξενοδοχείο όπου συνέχισε να διαμένει, αναγκάζοντας τον ξενοδόχο να καλέσει την Αστυνομία! Ο Ινδός συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι, εκτός των άλλων, βρισκόταν παράνομα στην χώρα. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για όλα και, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, διέταξε την προφυλάκισή του.

ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ.....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΗΔΕΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

8.35 στα αρχιδια μας για τους ελληνες. να τους παρεις σπιτι σου αν τους αγαπας τοσο. χαχαχα