Σάββατο, Ιουνίου 02, 2012

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ,ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!!!


Ρε Θεμο,πες μας ειλικρινα,γιατι τετοια "επιθεση φιλιας" στη Χρυση Αυγη και στα νεοναζι στελεχη της;;;
Χθες το βραδυ,πραγματοποιηθηκε η τριτη κατα σειρα δολοφονικη επιθεση Χρυσαυγητων κατα μεταναστη μεσα σε μια εβδομαδα και μαλιστα στη μοτοπορεια...βρισκονταν και η κορη του Μιχαλολιακου.
Γιατι τετοια διαφημιση σε αυτα τα καθαρματα;Τι παιζει;
ΠΡΕΖΑ TV
2-6-2012

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοκαλης Ολυμπιακος Ασφαλεια και ότι υπάρχει πίσω απο αυτά κτλ, κτλ.

Ανώνυμος είπε...

17ΦΑΟΥΛ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ,ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΥΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΡΙΨΗ ΜΟΛΩΤΟΦ......ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΜΕ ΑΔΡΕΦΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΨΑΜΕ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ (ΜΑΓΚΙΑ Ε?)....ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ κινητή μονάδα του ΚΕΕΛΠΝΟ στην οδό Τοσίτσα ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΙΣΣΕΨΑΝ 2-3 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ,ΠΑΩ ΝΑ ΜΥΡΙΣΩ ΛΙΓΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

σας πειραξε που δυο τρεοις φορες το χρονο τρωνε καμια σφαλιρα 2-3 λαθρομεταναστες......ακου δολοφονικες επιθεσεις...σιγα ρε....

δολοφονικες ειναι οι επιθεσεις των λαθρομεταναστων αλλα δεν μιλατε ποτε για αυτες....

στην ομονοια και τριγυρω μετα τις 7 αδειαζουν οι δρομοι απο ελληνες...γιατι αραγε????απο τους λαθρομεταναστες και τις παρανομες πραξεις τους....

ειμαι αριστερος πρων ΚΚΕ και ντρεπομαι που ψηφιζω Χρυση Αυγη γιατι σιχαινομαι τη χουντα και την ακροδεξια αλλα ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΕΚΕΙ....

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

η ιδεολογία του ΚΚΕ έχει κοινά στοιχεία με αυτά της Χ.Α?
Έτσι κολάει και ο υπουργός του βουνού?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως επειδή είναι και οι δύο (ο ξεχασμένος "κομιστής" αναστασιάδης και ο συμμορίτης μηχαλολιάκος κοντόχοντροι και μαυριδεροί??
Η μήπως έχει να κάνει με την ΚΥΠ????

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΡΕΖΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΘΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ.......

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 4:05 ειμαι αριστερος και εχω πατριδα, ειμαι Ελληνας. Σε αρκετα θεματα που λενε τα αριστερα κοματα εχουν δικιο ως προς το τι προκαλει το προβλημα αλλα ξεχνανε και τις συνθηκες. Δεν συμφωνω με το να υπαρχουν τοσοι ξενοι στην χωρα μου, ειδικα απο τη στιγμη που εχουμε οχι κριση αλλα ΚΡΑΧ(αν κοιταξει κανεις τα νουμερα) και οχι μονο για τους ξενους αλλα και στα στρατιωτικα θεματα εχω καποιες ενστασεις και τις υποστηριζω με οποιο τροπο μπορω σε συντροφους, αλλα δεν μπορω με κανενα τροπο να διανοηθω να ψηφισω δεξια ποσο μαλλον ενα κομμα το οποιο ειναι φιλοναζιστικο(αν οχι ναζιστικο), και μονο απο αυτο δεν μπορουν να λεγονται καν Ελληνες.


Οι αλλοδαποι ειναι μονο η αρχη του πογρομ νομιζεις οτι θα σταματησουν εκει αν αποκτησουν δυναμη και δεν τους αρεσει καποια αλλη αποψη...?

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 4:05 ειμαι αριστερος και εχω πατριδα, ειμαι Ελληνας

εσυ μπορει να εισαι οπως τα λες φιλε,στη κεντρικη συγκεντρωση του κκε ομως πριν της εκλογες ουτε μια σημαια ελληνικη,ψαξε 1000 βιντεο στο youtube και οπου αλλου θες.....ντροπη,τι φοβηθηκατε μην σας πουνε εθνικιστες?Επισης η ηγεσια του κκε δεν συζητα καν για το αν ο σταλιν η ο μαο ηταν κατι κακο οπως ο χιτλερ,ισα ισα προτυπα ειναι οποτε ειστε μαλλον κατι χειροτερο απο την χ.α. 30 και πλεον χρονια στη βουλη,ο 2 κομματισμος τραγικος πλεον και τα ποσοστα προβλεπω οτι μαλλον πεφτουν.Αυτο πραγματικα ειναι καταντια και δεν εχει να κανει με σενα αλλα με την ηγεσια.Εσυ ομως εμπλεκεσε στο κκε καιπαρολο που πολλες φορες επιβαλλεται να λειτουργεις ακραια,αποφασιστικα,πειταρχημενα,γενικα σε δυσκολες συνθηκες (βλεπε ΠΑΜΕ) η ηγεσια παραμενει ιδια ενω φαινεται οτι εχει κριθει εδω και καιρο ανεπαρκη.Παρολα αυτα μουγκα στη στρουγγα......οτι που τα αποτυχημενα στελεχη(αποδεδειγμενα πλεον).

Ανώνυμος είπε...

4:05 Ο Αριστερός πρώην ΚΚΕ που ψηφίζει Χρυσά Αυγά μήπως κατοικοεδρεύει στη ΓΑΔΑ; άσε μας ρε βλάκα πρακτοροπροβοκάτορα! Όσο για το σκουλήκι τον Αναστασιάδη και τους ύμνους στους Χρυσαύγουλους μαχαιροβγάλτες ψάξτε να βρείτε ποιός πλήρωσε τον τηλεοπτικό χρόνο στην εκπομπή ΟΛΑ πριν λίγες μέρες στον ΑΝΤ1 όταν παρουσιάστηκε εκεί το σκουλήκι ο ΚΑΙΑΔΑΣ. Ο ίδιος πλήρωσε και το αυριανό φύλλο-διαφήμιση στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ετοιμάζει για δύναμη κρούσης τους δολοφόνους φασίστες Χρυσαυγίτες.

Ανώνυμος είπε...

πριν μερικες μερες τρεχατε να ανακοινωσετε ρε αλητες επιθεση σε μεταναστη εξω απο την ασσοε απο χρυσαυγητες και μετα απο μια ωρα ανακοινωθηκε οτι ηταν απο ομοεθνης του . φτανει πια με την καραμελα οτι η χρυση αυγη κανει επιθεσεις δεν περναει πια ..

Ανώνυμος είπε...

ναι, δε μου λες κατι απλο πες στην ουτοπικη περιπτωση που βγει η Χρυση Αυγη θα κανει εκλογες οταν τελειωσει η τετραετια ? Πιστευει στη Δημοκρατια ? Ειναι υπερ του απλου πολιτη η του λαμογιου ?

Π.ς Δυστυχως ξερω ατομα οι οποιοι θα τους ψηφισουν αρκετοι ειναι πλουσιοπαιδα με γονεις ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Μετραει το τελευταιο που λες φιλε,δειχνει τη δυναμικη της χ.α.ουτε αν βγει το κκε η ο συριζα ειναι σιγουρο αν θα εχουμε εκλογες σε 4 (με συριζα μπορει αλλα με +4 μυρια λαθρο να χουν γινει ελληνες ξεχαστε αυτα που ξερετε)μην τα βαζεις σε 2 σταθμα τα πραγματα,ο σταλινισμος ειναι χουντα με αλλη περιγραφη.αληθεια πιστευεις οτι αν (που δεν παιζει,κουβεντα να γινεται) κανει κυβερνηση η χ.α. Θα ειχαμε χουντα η θα ηταν χειροτερα απ' οτι τωρα?αν μη τι αλλο ο κασιδιαρης χθες στον καψη εδειξε ενα δειγμα για το που εχει γραμμενο το συστημα....Η δυναμικη της χ.α. ειναι ο κοσμος και αν στο μελλον γινουν ιδιοι με υπαρχων συστημα να σαι σιγουρος,απ τον ιδιο κοσμο θα την βρουνε και θα πεσει φωλα κανονικα!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε ερωτα με τους μεταναστες......μεταναστολαγνοι παντου........ρε εσεις μισειτε τον εαυτο σας που ειστε ελληνες....