Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ...


Η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου:
"Οι τραμπουκισμοί Κασιδιάρη δείχνουν πως εχθρός της Χρυσής Αυγής και του φασισμού είναι η Αριστερά
Οι τραμπουκισμοί του Κασιδιάρη, στελέχους της φασιστικής Χρ. Αυγής, σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή σε βάρος της Λ. Κάνελλη του ΚΚΕ και της Ρ. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε ότι κύριος εχθρός των φασιστών είναι η Αριστερά, αλλά και κάθε κομμάτι της κοινωνίας που είναι ανυπεράσπιστο. Ποτέ η εξουσία.



Η έκρηξη βίας από το στέλεχος της Χρ. Αυγής έρχεται μετά από μια σειρά οργανωμένων επιθέσεων σε βάρος μεταναστών, αλλά και αγωνιστών της αριστεράς, επιδείξεων δύναμης του παρακρατικού μηχανισμού με δήθεν μηχανοκίνητες πορείες υπό την επίβλεψη της αστυνομίας.


Η βαρβαρότητα σε ζωντανή μετάδοση είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι υποτιμήθηκαν όλα αυτά, εξωραΐστηκαν ως «λάιφ στάιλ», αξιοποιήθηκαν για να ξεχαστεί το Μνημόνιο, ότι αντιμετωπίστηκαν οι τραμπούκοι της Χρ. Αυγή με το γάντι. Δεν πρέπει να ξεχνά κανένας ότι ο Κασιδιάρης είναι γνωστός τραμπούκος, υπόδικος για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.


Είναι αποτέλεσμα επίσης του γεγονότος ότι η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της, τσαλακώνοντας κάθε δημοκρατική κατάκτηση και διαδικασία σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, επιβάλλουν την πολιτική των Μνημονίων ενάντια στη θέληση και τα συμφέροντα των λαών. Στις χώρες της ΕΕ η δημοκρατία, τα δικαιώματα και οι πολιτικές ελευθερίες θεωρούνται εμπόδιο για την οικονομική ανάπτυξη. Οι φασίστες αναβαθμίστηκαν επίσης με την εξίσωση κομμουνισμού και φασισμού που προπαγανδίζει η ΕΕ, τη στοχοποίηση της Αριστεράς και των κοινωνικών αγώνων γενικότερα


Τα μεγάλα λόγια της Χρ. Αυγής ενάντια στο σύστημα είναι ψεύτικα."  


ΠΡΕΖΑ TV
7-6-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλαει και ο ανταρ-CIA τωρα. Τι γυρευατε εξω απο την μαρφιν; (το ιντερνετ ειναι γεματο φωτογραφιες).

Ανώνυμος είπε...

το πουστρακι αυτο τον κασιδιάρη πρέπει να τον κλεισουν σε κελί μαζί με τον ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, τον αγωνιστή, τον ΗΡΩΑ μας...
ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ?????
ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ) ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ 2% ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ.... ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΒΡΥΖΑΣ, Ο παοκ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ....

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ....

TRASHONICS είπε...

την κανελη που χειροδικησε πρωτη δεν την ειδες ρε στοκο ανταρ-CIA.. εεε ειχες μονο το αριστερο "ματι" ανοιχτο και οχι το "δεξι"...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Tι λες βρε τραγικέ TRASHONICS...
Ό,τι θέλεις βλέπεις κατακαημένε!
Και...όχι!!! ΔΕΝ είσαι χρυσαυγίτης, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ, ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είσαι χρυσαυγίτης 1.24..για ψάξτο μέσα σου καλύτερα ηλίθιε.Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ,έριξε νερό στην Δούρου γιατί είπε,ότι δικάζεται Ο ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑκαι Η μονη,πρωτη που σηκώθηκε να υπερασπιστεί έναν άνθρωπο ήτανε η Κανέλη,που δείχνει πολλά αυτό ΚΑΙ θα πω και κάτι άλλο ο ΧΕΣΤΗΣ Παυλόπουλος δεν έκανε τίποτα ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ .Κάτι ακόμα κάποιοι απο τους πολιτικούς ,όπως ο Παυλόπουλος έχουνε μπάτσους μαζί του.ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ????????????Τον αφήσανε να φύγει???????????EΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ 1:30 ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Θ4 ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ??? ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΕΞΩ ΣΑΝ ΕΝΤΡΟΜΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ......
ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΞΑΝΑ...

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ παοκτση ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ....

Ανώνυμος είπε...

ζήτω ο Βασιλεύς ζήτω το βασιλικό ναυτικό!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι να μιλάνε και οι αναρχικοί του παρακράτους ,των μυστικών υπηρεσιών και δολοφονιών.Ας μιλήσει κανένας άλλος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κασιδιάρης είναι αλκοολικός και κάνει συστηματική χρήση αμφεταμινών,βαρβιτουρικών αλλά και χρήση κοκαίνης.Τσεκαρισμένο από φιλικό πρόσωπο που τον γνωρίζει προσωπικά.

Ο οποιοσδήποτε έκανε χρήση τέτοιων ουσιών το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορεί να ελέγχει τη συμπεριφορά του.

Αυτό βέβαια δε λειτουργεί ως δικαιολογία για το ότι είναι ναζί,σχιζοφρενής με διπολικά σύνδρομα και χρίζει εγκλεισμού η σε φυλακή ή σε ψυχιατρείο.

Τωρα το πως κατάφερε αυτό το παιδί να περάσει στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής,μάλλον τότε δεν είχε ξεκινήσει φαίνεται ακόμα τις ντοπες.

Πάντως άξιος ο μισθός του στην ΕΥΠ.Άξιος!!!!