Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ: “ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΡΜΙ ΚΟΛΟΝΑ”



ΠΡΕΖΑ TV
7-6-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε Λιάνα. Εδω δεν λυγίσαμε σε ξερονήσια και φύλακές ένας ψυχασθενής κοκακιας φασίστας θα μας τρομάξει. Ραντεβού στις κάλπες στις 17 και στους δρόμους στις 18

Ανώνυμος είπε...

ντροπη για το ψευτοκκε να εχει την κανελη ως τοποτηρητη των βαρδινογιαννεων!!!η κανελη ειναι η αριστερα,η προοδος,το δικαιο?Να παει να γαμιθει....

Ανώνυμος είπε...

αστείο να είναι σύμβολο του ΚΚΕ η Κανέλη

γιανναρος είπε...

κακα τα ψεματα λιγο ξυλαρακι το ηθελε η λιανα μας(το θυληκο του γεωργιαδη)..ας ειναι μονο η αρχη!αν και η δουρου επρεπε να φαει περισσοτερες..για παυλοπουλο δεν μιλαω γιατι μπορει να με βρει και να με σκοτωσει..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΣΩΣΤΟΣ .Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΔΟΥΡΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΤΣΕΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ .ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.ΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

είναι εμετική πάντως ρε πούστη μου......καλά για τον βλάκα τον κασιδιάρη τι να λέμε...ας ελπίσουμε το σκηνικό να αποτελέσει και την πολιτική αυτοκτονία των χρυσών αυγών και να πάνε πίσω στα κοτέτσια τους (στον κώλο της κότας βασικά). για να δούμε τι θα κάνουν και οι μπάτσοι θα τον δέσουνε?

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΥΡΑ !

Ανώνυμος είπε...

17 IOYNH ΛΑΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 50% ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ , ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ , ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ , ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΙΣΟΒΙΑ ΕΞΟΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

2:36 πμ και μόνο που μπήκες στον κόπο να το πληκτρολογήσεις όλο αυτό εσύ είσαι για το άσυλο αγοράκι μου

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω ότι τον ερωτεύτηκε τον Κασιδιάρη, η Λιάνα.

Ανώνυμος είπε...

AΡΡΩΣΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ,ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ,ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΩΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ,ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΊΣΤΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΙΛΑΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.