Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2012

ΞΗΛΩΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ… ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ!


Ούτε στο… σινεμά δεν γίνονται κλοπές όπως αυτή σε βάρος ενός επιχειρηματία που έκανε το λάθος να επενδύσει σε φωτοβολταϊκά χωρίς να υπολογίσει τους «κυνηγούς» χαλκού! Οι δράστες κατάφεραν και ξήλωσαν ολόκληρη την μονάδα φωτοβολταϊκών που διατηρούσε στο Στρυμονοχώρι Σερρών!
Το πάρκο με τα φωτοβολταϊκά πάνελ ήταν αφύλακτο και αποτελούσε εύκολη λεία για τους δράστες, που παραβίασαν από πολλά σημεία τον ατσαλένιο φράχτη και «σήκωσαν» 176 από τα 220 φωτοβολταϊκά που είχε τοποθετήσει ο άτυχος επιχειρηματίας, ξεβιδώνοντάς τα με ειδικά κλειδιά! Ο ιδιοκτήτης «πάγωσε» όταν βρήκε «γυμνές» τις τσιμεντένιες βάσεις και, όπως κατήγγειλε, η ζημιά του ξεπερνά τα 80.000 ευρώ!



Κομοτηνή: Δύο νεαροί ηλικίας 28 και 18 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν τους «τσάκωσαν» να ξηλώνουν ηλεκτρολογικά καλώδια αξίας 800 ευρώ από ένα κτίριο της πόλης. Οι δράστες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.


Αλεξανδρούπολη: Ένας 22χρονος Έλληνας συνελήφθη σε χωριό της περιοχής μόλις έκλεψε δύο ανοξείδωτες δεξαμενές και μια ψυκτική μηχανή από ένα κατάστημα, προκαλώντας φθορές σε ένα ηλεκτρικό μηχάνημα και έναν ηλεκτρικό πίνακα. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. 


Ρόδος: Με κίνδυνο της ζωής τους, άγνωστοι ξήλωσαν τα χαλύβδινα στηρίγματα υποστήριξης από τη βάση ενός πύργου υψηλής τάσης στη  γραμμή Ροδίνι- Σορωνής και Σορωνής-Ιαλυσού της ΔΕΗ! Σύμφωνα με την καταγγελία αρμόδιου υπάλληλου, η αξία των κλοπιμαίων ήταν 500 ευρώ.
Μανώλης Βάιας
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
14-6-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ζήτω η γυφτοΒουλγάρικη Μαφία, κέρδισε πολλά η χώρα από την είσοδο των γειτόνων στην ΕΟΚ και την ελεύθερη μετακίνηση των γύφτων όλων των Βαλκανίων