Τετάρτη, Ιουνίου 13, 2012

ΚΚΕ: «ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ» ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…


«Tραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών» εναντίον στελέχους του ΚΚΕ στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην Αγία Παρασκευή καταγγέλλει ο Περισσός.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, για μια ακόμη φορά «επιβεβαιώνεται ότι τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα αποτελούν το μαστίγιο του συστήματος για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Στο στόχαστρο τέτοιων οργανώσεων βρίσκεται μόνιμα το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές και οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται ενάντια στην πλουτοκρατία».



Καταλήγοντας, το ΚΚΕ διαμηνύει πως «τα φασιστοειδή και η τρομοκρατική τους δράση, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με την απομόνωση και καταδίκη τους από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα λαϊκό κίνημα της ρήξης και της ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει το φασισμό και το ναζισμό, που είναι γέννημα θρέμμα του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος».
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
13-6-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΕΦΕΡΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΚΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Ολοι κκε,καντε και αλλα,χαχαχαχα,κλεψανε και την προτομη του βελουχιωτη,εν τα μαθες?ολοι κκε λοιπον,πολεμος
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ρε τους αριστερους......ντερμπυ να κερδισουν την ΠΟΛ.ΑΝΟΙΞΗ και οι αλλοι φωναζουν μας την πεφτουν βοηθεια.....τα καλυτερα πινετε,αυτο σας το αναγνωριζω!