Τρίτη, Ιουνίου 19, 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ...


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΓΙΑΤΙ;;;
Ένταση επικράτησε αργά το βράδυ της Δευτέρας στη λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια με πέντε τραυματίες αστυνομικούς από σκάγια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21.00 όταν τσιγγάνοι επιτέθηκαν με πέτρες σε διερχόμενο αστικό λεωφορείο του οποίου ο οδηγός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατέβασαν τον οδηγό του λεωφορείου και τους επιβάτες και έριξαν εύφλεκτο υγρό βάζοντας φωτιά για να κάψουν το λεωφορείο.



Στη περιοχή έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι δέχθηκαν και αυτοί επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα ενώ στο στόχαστρό τους βρέθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων.


Παράλληλα οι τσιγγάνοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και έκαναν πλιάτσικο σε τουλάχιστον δυο μαγαζιά ενώ κάποιοι εξ αυτών πυροβόλησαν με καραμπίνες με αποτέλεσμα πέντε αστυνομικοί να τραυματιστούν.


Στη συνέχεια κατέφυγαν σε καταυλισμό της περιοχής.


Στο σημείο έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ. Για τα επεισόδια διενεργείται προανάκριση.


Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
20-6-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος παραπληροφορεί εσύ ή η αστυνομία;Πες απλά τς ειδήσεις

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αν ήσουν αντικειμενικός και αληθινός δημοσιογράφος ίσως είχες αναφέρει ότι τα επεισόδια στα λιόσια άρχισαν αφού συνέλαβαν το τσιγγάνος που σκότωσε τον αστυνομικό. Και ότι από εχθές οι ομόφυλλοι του τον προστάτευαν με τις ίδιες τακτικές. Αν τούς είχανε προκαλέσει οι Χ.Αγίτες πίστεψε με θα είχαν γίνει πρώτο θέμα στα κανάλια, αλλά μέχρι τώρα όλοι μούγκα. Και τα λέω όλα αυτά χωρίς να είμαι Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΝΕ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 10%, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ 100.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ...10.000 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ...
ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΗΛΗΘΙΟΙ, ΦΙΛΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

πρέζα κάνε κάτι με την γνωστή βάρδια των νεοναζί που ξημερωβραδιάζεται και σχολιάζει βρίζοντας μόνο σε θέματα για μετανάστες, αναρχικούς και σε καταγγελίες για μπάτσους. αφου τα παιδιά το παίζουν αντισυστημικοί στην χρυσή αυγή να μας που γιατί υπερασπίζουν τους μπάτσους ότι καφρίλα και αν κάνουν...

πάντως δες το το θέμα , είναι πολλές ειδήσεις που απλά δεν διαβάζονται επειδή οι ναζί γράφουν ότι ναναι. κόψτους . αν θέλουν δημοσιότητα να πάνε στην Τατιάνα που τους έχει και αδυναμία

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε παπαρα,αυτα που γραφει ο ζαμπον πρωτα στο indymedia τα διαβαζεις,σιγα ρε απλυτε θιχτηκες επαναστατη?αληθεια για καψιμο 3οροφης πολυκατοικιας ποσο παει τωρα με το 2ο μνημονιο?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΔΟΘΗΚΕ ΟΔΗΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ... ΤΟ'ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΜΠΗ-ΣΟΥΓΙΑ ???

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε συ,αμα πηρατε οδηγια τοτενες να προσεχουμε γιατι ειστε και αγριοι εσεις την καλπη την καψατε την κακομοιρα!ευτυχως δεν εχω λεφτα για να παω σε τραπεζα οποτε να με καψετε οπως τους αλλους στην marfin το γλυτωνω!μαζι με τις οδηγιες κανα σαμπουαν σας δωσανε η θα πεθαινουν οι χαυγητες μολις πλησιαζετε απ την βρωμα?

Ανώνυμος είπε...

Καμια σχεση η ΧΑ,πανω απο 10 μπατσοι τραυματιες,ζαπρε εισαι ενας χαζος αναμεταδοτης του indymedia,θα πηγαιναν το ρομα αλλου σε αλλο τμημα,πηγανε οι ρομα στο τμημα,σπασαν ενα λεωφορειο πιο περα σκασαν οι μπατσοι και εγινε πολεμος...αυτα!

Ανώνυμος είπε...

mister πρεζα οι φασιστες υπηρεσιας εχουν γινει το κλου του μπλογκ. κανε κατι γιατι μας σπανε τα αρχιδια με τις γερμανοψυχες μαλακιες τους. ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΜΕΣΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

4.24 κατι μαλακες φασιστες σαν και εσενα μακαρι να τους καψουν αν και την μαρφιν την καψατε εσεις με τα φιλαρακια σας τους σκατομπατσους. και οι πετρες το ξερουν. αντε γαμησου τωρα πουτσοτριχα του χιτλερ

Ανώνυμος είπε...

10:31 πμ
καλα τραβα καψε καμια καλπη......
αντι-εξουσιαστη της κακιας ωρας
Ακου καψανε μπατσοι τη μαρφιν!
Ρε μην τα πινετε ολη μερα εχει για ολους!