Τρίτη, Ιουνίου 12, 2012

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!ΈΦΥΓΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ!


Όταν η λαΙκή συνέλευση σντιλήφθηκε την παρουσία του τον κατείγγειλε από το μικρόφωνο ως ανεπιθυμητο.
Προς στιγμή όλα ήταν έτοιμα για σύρραξη με την κουστωδία του Σαμαρά (40 παρατρεχάμενοι του). Η αστυνομία κατέφτασε σε θέση μάχης για να τον σώσει από την οργή του κόσμου.
Ο Σαμαράς τελικά αποχώρησε ταπεινωμένος αφου έκατσε λιγότερο από δυο λεπτά.
Ούτε στο Αιγάλεω ούτε πουθενά!
Τσακίστε μνημονιακούς και φασίστες σε κάθε γειτονιά!

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1406406
ΠΡΕΖΑ TV
12-6-2012

28 σχόλια:

αυτόπτης είπε...

... προφανώς δεν περνάτε ούτε από στοιχειώδη διασταύρωση τα στοιχεία των ρεπορτάζ που αναμεταδίδετε. Γελοίο, ψευδές και άκρως φασιστικό το μύθευμα παραπάνω. Ο Σαμαράς συνοδευόταν από 3 ανθρώπους - 3 που το βλαμμένο που προφανώς ουδεμία σχέση έχει με την κοινωνία της πόλης πρόσθεσε σε ... 3 αιγαλιώτες (για βάλτε φωτογραφίες να εκτεθείτε στους κατοίκους της πόλης). Ο κόσμος που τον υποδέχθηκε ήταν πολυπληθής, αν και η φήμη ότι θα περάσει από το Αιγάλεω εξαπλώθηκε μόλις 2 ώρες νωρίτερα. Ο Σαμαράς επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Αιγάλεω 20:30 και μετά αυτό του Περιστερίου 21:00. ΤΟΟΟΣΟ τρομαγμένος "ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ" σε φυγή...

όσο για τη "λαϊκή" συνέλευση; άλλη μια φορά αδαείς, ασεβείς σε κάθε έννοια δημοκρατικής συμπεριφοράς, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ χωρίς να προκληθούν και δέχθηκαν την περιφρόνηση και του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως μόνη απάντηση από τους νεοδημοκράτες το σύνθημα " Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς"... ΤΟΟΟΣΟ φοβήθηκαν τα αριστερά φασισταριά, που με κάθε τρόπο εκτρέφουν φαινόμενα όπως η Χρυσή Αυγή.... Άλλωστε πλέον μόνο με αυτή τείνουν να μπορούν να συγκριθούν.

αλήθεια εκείνος ο τυχάρπαστος που πήρε το μικρόφωνο και είπε το αμίμητο "είστε ανεπιθύμητοι" είναι επαγγελματίας εργολάβος του λαικού αισθήματος; Και που απευθυνόταν; Στους τριπλάσιους από την ομαδούλα του Αιγαλιώτες που υποδέχθηκαν τον Σαμαρά; ... Και που να ανέβουν τα ποσοστά του Τσίπρα αδέλφια των συνιστωσών ε; Ξεονήσια θα ανοίξετε... Ψεύτες και φασίστες για γέλια και για κλάμματα. Αυτό είστε.

Ανώνυμος είπε...

Νεόδημοκράτες μνημονιακά φασίσταρια προδότες της Ελλάδας έτσι συνέβει όπως το λέει ο πρέζας.
Και τώρα τράβα να πούλησεις την πατρίδα μας σε κανέναν και κόψε τα παραμύθια.
Σας έκραξαν όλοι

Ανώνυμος είπε...

Αυτόπτης το γραφείο τύπου της νέας δημοκρατίας σχολιάζει

ΑΥΤΟΠΤΗΣ είπε...

ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑ ρε βλαμμενε Αιγαλιωτης ειμαι. Βαλε φωτο να σου πω εναν εναν τους Αιγαλιωτες γυρω απο τον Σαμαρα, που τους κανατε 40 παρατρεχαμενους... μηπως σας χαζεψε το σοβιετικο ντοκυμαντερ που σαν χανοι βλεπατε δυο ωρες στον τοιχο του καπιταλιστικου metro και πιστευεις οσα λες;;; ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ, ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΑ ΤΗΣ Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραπεζοτσολιάς ο τσάτσος της χρυσής αυγής ξαναχτύπησε. Εσάς ρε κατηγόρησαν πρώην μέλη της χρυσής αυγής ότι του δίνεται λεφτά.
Aλλα είπαμε παντρεμένοι με τους προδότες είστε και τα αφεντικά των τραπεζών είστε

αυτόπτης είπε...

και που σαι; Τριπλάσιοι από εσάς οι νεοδημοκράτες που υποδέχθηκαν τον Σαμαρά. Αλλά και 3 να ήταν νόμιζα πως κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην άποψη και την επιλογή. Και επειδή είμαι Αιγαλιώτης, ενώ εσύ πολύ αμφιβάλλω, για πες μου πότε νεοδημοκράτες φέρθηκαν έτσι σε αριστερούς ή πασόκους; γι αυτό σου λέω χρυσαυγίτες σε συσκευασία αριστερών ψευτοεπαναστατών είστε. Σπιούνοι και ψεύτες που λίγη εξουσία να είχατε ξερονήσια θα είχατε ανοίξει για όσους δεν έχουν την τύχη να συμφωνούν μαζί σας. Αυτά και δεν επανέρχομαι. Μη διακόπτω και τη μαστούρα σου ότι εκδίωξες τον ... φασίστα σαμαρά από τα γκουλάγκ της δημοκρατικής αποκλειστικότητάς σου...

αυτόπτης είπε...

(α και λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει.Δίνετε όχι δίνεται. Δεύτερο πληθυντικό είναι... μπορεί στα σταλινικά βέβαια να είσαι καλύτερος... Πάντως μια χαρά αναμεταδότης των ξάδερφών σου στην ακροδεξιά μπάντα είσαι. Να σε χαίρονται!)

Ανώνυμος είπε...

Που φέρατε άτομα από όλες τις τοπικές και την ΟΝΝΕΔ κανένας και ελάχιστοι ήταν Αιγαλιώτες. Και πόσο πήρατε ρε στις εκλογές στην Β Αθήνων ή ξέρεις αν ξέρεις στο Αιγάλεο; Ξέρεις φασίστα μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Για την ορθογραφία έχεις δίκιο Από δικές σας τοπικές φύγανε και πήγανε στην Ν.Δ. άδελφια της χρυσής αυγής

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Αυγή και Ν.Δ. αδέλφια για πάντα γι' αυτό έχεται κοντρίτσες.

Ανώνυμος είπε...

Και τόσο σας θέλουν στην Β Αθηνών που πήρατε 12,4 % ενώ ο Καμμένος ένας τίμιος δεξιός που αγαπάει τον τόπο πήρε 11%

αυτόπτης είπε...

Αιγάλεω. Όχι Αιγάλεο. Οι Αιγαλιώτες ξέρουν πως γράφεται η πόλη τους. Κάτι πάνω από 10% πήρε η ΝΔ στο ΑιγάλεΩ... Έχεις δίκιο! Με 10% πρέπει να τους φιμώσετε και να τους εξορίσετε. Μήπως και να τους σκοτώσετε; Όσο για τους παρευρεθέντες, άστο αριστερέ χρυσαυγίτη... ΟΛΟΙ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ. Πάρε το μετρό αύριο, τον συρμό που γράφει προς ΑιγάλεΩ και κάνε τον κόπο να ρωτήσεις στα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ αν είδαν... μεταφερόμενους ή περισσότερους από 3-4 αστυνομικούς που απλά οι άνθρωποι κοιτούσαν! Ρώτα τους εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ επίσης αν ποτέ εδώ και 20 χρόνια οι νεοδημοκράτες προσέβαλαν στην πόλη άλλη παράταξη, ακόμη κι αν είχε... λιγότερο από 10%.
Αυτά και καληνύχτα από έναν φασίστα που σέβεται όλη του τη ζωή την αντίθετη άποψη, αλλά δεν αντέχει τον κανιβαλισμό, το ψέμα και τον κομπλεξισμό... δεν ρώτησα, καθρέφτη έχεις;

Ανώνυμος είπε...

Oχι έχεις εσύ που λες ότι ξέρεις πως γράφεται το Αιγάλεω στα κυρίλε ή "Αιγάλεο" σε κάποια τοπική αιγαλιώτικη αργκό αλλά που να τα ξέρεις αυτά. Εσείς δεν σεβαστήκατε ποτέ τον ελληνικό λαό και την αντίθετη άποψη του. Προσβάλεται τον καθένα με το θράσος σας Και τι σας είπαν ότι είναι ανεπιθύμητος. Δεν μπορεί να λέει ότι θέλει ο καθένας παρά μόνο αν συμφωνεί μαζί σας τραπεζοτσολιάδες φασίστες Τόση λάσπη που ρίχνεται στα κανάλια και προσβολές στους αντίπαλους σας δεν πρέπει να μιλάτε.Και από σεβασμό μόνο αυτόν δεν δείχνεται
Και όσο αναφορά τον καθρέφτη έχω και τον κοιτάω και δεν ντρέπομαι όπως εσύ.Αλλο δεξιός άλλο προδότης
Αντε καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

Και είσαι τόσο πορωμένος αυτόπτη που σου είπα τι κόμμα είμαι, αλλά τόσο μυαλό έχεις. Δεν ανέχεσαι εσύ και οι όμοιοι σου την ύπαρξη πραγματικής αντιμνημονιακής πατριωτικής δημοκρατικής δεξιάς. Αν όποιος αγαπάει την Ελλάδα και τους Ελληνες είναι φασίστας και αριστερός τότε τιμή μας.

Ανώνυμος είπε...

οιγειτωνιές της Αθήνας ψηφίζουν Χρυσή Αυγή ο λαός είδε ότι όλοι κυνηγάνε την Χρυσή Αυγή και κατάλαβε. Έξω οι διακινητές και υποστηρικτές των λαθρομετεναστών από την Ελλάδα

αυτόπτης είπε...

Αιγάλεω: λέξη σύνθετη, αρχαία ελληνική, όχι "κυριλέ" (άκου, κυριλέ).

το Αιγάλεο ΤΟΠΙΚΗ ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΗ ΑΡΓΚΟ;;;;;;;;;;;;;; πλάκα κάνεις!

προσβάλλετε, ρίχνετε, δείχνετε, είπαμε δεύτερο πληθυντικό... "ε", όχι "αι", εκτός κι αν πρόκειται για καμιά τοπική αργκό του Κορυδαλλού π.χ.

Επίσης, "όσον αφορά". Δεν υπάρχει "όσο αναφορά"...

Άλλωστε το "όσο αναφορά" δεν βγάζει κανένα νόημα. Όπως νόημα δεν βγάζει και να λες ότι προδότης είναι όποιος διαφωνεί μαζί σου ή να αποκαλείς σε δημόσιο χώρο ανεπιθύμητο κάποιον την ώρα που απευθύνεται σε άλλους πολίτες που με την σειρά τους τον υποδέχονται. Όπως να λες τον άλλο φασίστα, την ώρα που εσύ τον προσβάλλεις. Ή όπως να θες να βγεις από πάνω ενώ είσαι ψεύτης.

Ξέρεις, κάποιοι πιστεύουν πως η σύγχυση έκφρασης προδίδει σύγχυση σκέψης, επομένως και κρίσης. Γι αυτό σου απαντώ για τελευταία φορά. Από συμπάθεια. Να το κοιτάξεις...

κάνε τη βόλτα που λέγαμε κατά Αιγάλεω μεριά και ρώτα... μπορεί και να ντραπείς λίγο. Αν και δεν το βλέπω.

αυτόπτης είπε...

ένα από τα σχόλιά σου πριν:
"Ο Τραπεζοτσολιάς ο τσάτσος της χρυσής αυγής ξαναχτύπησε. Εσάς ρε κατηγόρησαν πρώην μέλη της χρυσής αυγής ότι του δίνεται λεφτά.
Aλλα είπαμε παντρεμένοι με τους προδότες είστε και τα αφεντικά των τραπεζών είστε" ...
σε άλλο σημείο πήρες το μέρος του Καμμένου,
στο μεταξύ όμως υπεραμύνεσαι της λαϊκής συνέλευσης...

χαχαχα, άσε ρε φίλε... τόσο μπουρδέλο που τα 'κανες, πας να το παίξεις τώρα πρωτοξάδερφός σου, χρυσαυγίτης. Ο πανικός σε κάνει χειρότερο ψεύτη... χαχαχαχαχα


ελπίζω να το διάβασαν πολλοί τον διάλογό μας... θα κατάλαβαν πολλά για τις τακτικές σας.

λίγος ρε παιδί, πολύ λίγος.

Ανώνυμος είπε...

Το παίζεις και φιλόλογος τώρα ή καλύτερα ψυχολόγος; Ξέρεις η τάση σου να δίνεις αυθαίρετους χαρακτηρισμούς και αυτό περί καθρεφτών αλλά ειδικά η σχολαστικότητα σου δείχνει διαταραχή της προσωπικότητας και φανερώνει πανικό.Δεν μπορείς ν' απαντήσεις στα κύρια νοήματα των προτάσεων και κολάς σε επιμέρους λέξεις για να επιβληθείς, στην περίπτωση αυτή σε λέξεις που δεν είναι σύμφωνες με την επικρατούσα μορφή. Και πετάγεσαι από το θέμα μας σε άσχετο θέμα Η γλώσσα είναι δυναμικό
φαινόμενο και μπορεί να υπάρχουν διαφορές από γειτονιά σε γειτονιά και παρέα από παρέα. Πως δεν ξέρεις την λέξη "κυριλέ" Και μόνο αυτό λέμε δείχνει ότι είσαι άσχετος με την περιοχή.
Από συμπάθεια καλό είναι να επισκεφτείς κάποιους ειδικούς.
Την λέξη φασίστας την χρησιμοποίησες εσύ πρώτος στο σχόλιο σου.

Αν έλθεις ξανά προς Αιγάλεο μεριά θα σε κεράσω ένα καφεδάκι.
Kαι αν ξέρεις οι Αιγιώτες έχουμε ιδαιτερότητα στο πως μιλάμε και μερικοί στο πως γράφουμε. Ετσι λέμε και μην σκαλώνεις στο δέντρο δες και απάντα για το δάσος.

Μήπως έκανες και σχόλιο σαν χρυσαυγίτης γράφοντας το γειτωνιές με ωμέγα; Είναι λέξη που σπάνια κάποιος την γράφει λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτόπτη γελάω αρκετά με τις ιστορίες σου τι δεν καταλαβαίνεις; Το να συμπαθεί κάποιος την λαϊκή συνέλευση δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ψηφίζει τον Καμμένο; Το ότι την συμπαθεί σημαίνει ότι συμμετέχει κιόλας φωστήρα μου; Μήπως δεν υπήρχαν και περαστικοί από εκεί; Απαγορεύεται μήπως; Μας κατηγόρησες για χρυσαυγίτες και σου απαντησα για ποιους έχει αναφερθεί ότι τα χώνουν στην χρυσή αυγή και τους τυπώνουν τα εντυπα.
Το ψέμα σου είναι ξεκάθαρο τραπεζοτσολιά μου με τις παπαριές που γράφεις. Είσαι λίγος μα τρομερά λίγος λέμε ρε

Fόλα είπε...

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις βλάκα κρυφοφασίστα Ν.Δ,Πολιτική Άνοιξη,Λάος,Χ.Α,Α.Ε,Ε.Π.Ε τι σκατά είσαι και αν σου κόψουν την ξηρή τροφή τα αφεντικά σου,θα σε κεράσουμε κονσέρβα

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για σένα οι αυτόπτες περαστικοί Αγαλιώτες που κοντοστάθηκαν στο σκηνικό ξέρουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα λες.

Κανά χαχαχαχαχαχ δεν θα ρίξεις; και καμμιά ωραία λέξη λέμε;

Ανώνυμος είπε...

Ελα έγραψα Αγαλιώτες δεν θα κάνεις κάμμια ανάλυση να περάσει η ώρα αυτόπτη;
Στον Fola δεν θα απαντήσεις;

Ανώνυμος είπε...

A αυτόπτη αφού έγραψες στο αρχικό ότι στο Σύριζα περιφρόνησαν αυτό που έκανε η λαϊκή συνέλευση, δηλαδή δε το γούσταραν που κολλάει το σχόλιο σου;

"Και που να ανέβουν τα ποσοστά του Τσίπρα αδέλφια των συνιστωσών ε; Ξεονήσια θα ανοίξετε... Ψεύτες και φασίστες για γέλια και για κλάμματα. Αυτό είστε"

Τόσο λίγος και μπερδεμένος είσαι που δεν ξέρεις τι γράφεις

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ Η ΦΗΜΗ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΚΡΙΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ.

Ανώνυμος είπε...

Με τις πολιτικές(?) του μνημονίου που στηρίξατε αλλά και με τις πολιτικές (?) που εφαρμόσατε τα προηγούμενα χρόνια καταστρέψατε τις ζωές μας.
Στέλνετε συνεργεία της ΔΕΗ για να μας κόψουν το ρεύμα.
Ξεράσατε ρατσισμό μέσα από τα κανάλια με τις φασιστικές ιδέες σας.
Μιλήσατε για στρατόπεδα συγκέντρωσης, λαθραίους ανθρώπους που δολοφονούν και κλέβουν, υγειονομικές βόμβες.
Συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν και εσείς τι κάνετε?
Έρχεστε τώρα ανάμεσα σε εξαθλιωμένους ανθρώπους για τα εκλογικά σας πανηγύρια την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι από το "κυριλέ" τραπεζάκι σας ονειρεύεστε να γίνετε και εσείς ένα βολεμένο κομματόσκυλο.
Όμως αν συνεχίζετε να προκαλείτε με τον οποιοδήποτε τρόπο (είδαμε πως αντέδρασαν οι δημοκράτες σας απέναντι στην Λαϊκή Συνέλευση) και να βιάζετε και άλλο τις ζωές μας, η οργή των εξεγερμένων θα περάσει από πάνω σας.
Φιλικά πάντα ;)

Ανώνυμος είπε...

την κυριακη θα βρεξει ψωλες για ολους τους φασισταραδες κρυφους και φανερους. ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ γερμανοψυχους ellinarades

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ ΦΟΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΥΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 22% ΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΟΛΕΣΒΙΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε λύσσα κακιά που έχει πάθει καθε μνημονιακός ρουφιανός. Ο ρατσισμός που είναι στοιχείο του φασισμού φαίνεται στο σχόλιο που λέει για κομμουνολεσβίες. Κωλόπαιδο είναι ο κάθε καπιταλιστής που κλεβει το αίμα των φτωχών.