Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ


Ελεύθεροι αφέθηκαν οι έξι συλληφθέντες, που φέρονταν ως οι δράστες της επίθεσης εναντίον τεσσάρων Αιγυπτίων στο Πέραμα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του ενός.
Στους 5 από τους 6 επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως εμφάνιση σε τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ ο καθένας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκεπτικό της απόφασης στηρίχθηκε στο γεγονός ότι οι Αιγύπτιοι στην προφορική τους κατάθεση για την αναγνώριση των δραστών έπεσαν σε αντιφάσεις.



Συγκεκριμένα, οι δύο έκαναν διαφορετικές καταθέσεις, ενώ ο ένας δεν αναγνώρισε κανέναν από τους συλληφθέντες.
Η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς αναμένονται συμπληρωτικά στοιχεία, όπως δακτυλικά αποτυπώματα από το σημείο της επίθεσης, ενώ εκκρεμεί και η κατάθεση του Αιγυπτίου που είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
ΑΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
14-6-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ......
ΑΜΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!
ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!
ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΝΥΧΙ.....ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΟΥ ΡΕ ΤΣΑΤΣΟΙ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν η αστυνομία κάνει μια έρευνα συλλέγει και στοιχεία απο την υπόθεση....στην παρούσα τα άφησε στον τόπο του εγκλήματος.....

Ανώνυμος είπε...

ακουστε μαγκες για οσους απο εσας δεν γνωριζουν.Στο περαμα γινεται της πουτανας το καγκελο με τους αιγυπτιους δηθεν ψαραδες[κοινο μυστικο οτι κουβαλανε με τα ψαροκαικα λαθραιους],οι οποιοι σε καθημερινη βαση πλακωνονται μεταξυ τους η' και με ελληνες κομπιναδορους της ιχθυοσκαλας για τα πρωτα τα δευτερα κοκ για οσους γνωριζουν.Τωρα γιατι να πανε χρυσαυγιτες στο κωλοσπιτο αυτων των τεσσαρων τουρκομανων για να τους πλακωσουν '' διακινδυνευοντας μαλιστα να αναγνωρισθουν''και δεν πλακωναν αφου ειχαν τοση καψα καποιοιυς απο τους χιλιαδες ξεμπαρκους που λυμαινονται τις γυρω γειτονιες ειναι πραγματικα αποριας αξιον.Το θεμα ειναι να μην καταπισνουμε αμασητα αυτα που μας σερβιρουν τα χουντοκαναλα συμφωνα παντα με τις προσταγες των αφεντικων τους.