Σάββατο, Ιουνίου 16, 2012

ΤΡΙΚΑΛΑ: ΦΑΠΕΣ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ


Ετυχε να ειμαι μπροστα.Το γεγονος εγινε στην οδος Αμαλιας κατω απο το σπιτι μου γυρω στις 23:10 στα Τρικαλα οπου διαμενω με την οικογενεια μου.Περασε δυο-τρεις φορες ενα μηχανακι με χρυσαυγιτες οπου ειχαν ξεμεινει απο την ομιλια τους στο Ξενοδοχειο Ληθαιων.
Φορουσαν και μπλουζακια της συμμοριας τους.Μια μηχανη μεγαλου κυβισμου  με δυο νεαρους  που ανηκουν στον αντιεξουσιαστηκο χωρο τους κλεισαν τον δρομο.Ο ενας απο τους φασιστες προλαβε και πηδηξε απο το μηχανακι και εφυγε χωρις να νοιαστει για τον "συναγωνιστη του''.Ο αλλος ο οδηγος δηλαδη την γλητωσε με καναδυο καρπαζιες αφου υποσχεθηκε να γυρισει σπιτι και να βγαλει το κουρελι που φορουσε.Οι δυο νεαροι αφου τονισαν  στο ασπονδυλο οτι στο μελλον δεν θα ανεχτουν αλλου τετοιου ειδους συμπεριφορες  τον αφησαν να φυγει με κατακοκκινο τον σβερκο!
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1407486
ΠΡΕΖΑ TV
16-6-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου να είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο οι χρυσαυγίτες τι θα γινόταν.

Ανώνυμος είπε...

7:02 Δεν κάνουν τέτοια ρε μαλάκα τα αποβράσματα οι μαχαιροβγάλτες χρυσαυγίτες. Κάνουν πολύ χειρότερα οι πισωγλέντηδες.

Ανώνυμος είπε...

7:09 Αυτή τη φορά, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έκαναν τίποτα. Όμως άλλες φορές κάνουν ότι κάνουν και τα αποβράσματα οι φίλοι σου οι χρυσαυγίτες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έγινε και τίποτε ρε παιδιά.

Του χαϊδέψαμε λίγο το σβέρκο και κατουρήθηκε απάνω του.

Του εξηγήσαμε πόσο έχουν υποφέρει γενιές και γενιές Ελλήνων από τα ξερονήσια του φασισμού και έδειξε κατανόηση.

Mας υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναπαίξει με κακά παιχνίδια και χωρίσαμε σαν φίλοι.

Σιγά τα (χρυσά) αυγά.

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά που θα κλαφτείτε για 'φασιστική βία' θα γελάει ο κόσμος μαζί σας

Ανώνυμος είπε...

Υποκαταστημα του χαφιεδομεντια γινατε εδω μεσα.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ναι.....αντιεξουσιαστες με μηχανη μεγαλου κυβισμου........(ατσα και μηχανη με λεφτα του μπαμπα?ληστεια?ποιος ξερει)Καλα καλα προπαγανδα φουλ,κλαστε και κανα αρχιδι απλυτοι,ολο γαματε και ολο στο λοκο πονατε,χου ρε!Πολλες ταινιες βλεπετε,πιειτε κανα γαρο τωρα ..........ελα να γυριζει,χαχαχαχα ρε τα μιασματα,διασκεδαστες Α' επιλογης,γραφτε καμια ταινια ρε!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f4r42HgJhGE

Ανώνυμος είπε...

8.19 Τι σχεση εχει το τι πιστευει καποιος με την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασει μηχανη μεγαλου κυβισμου?
Μηπως τα εχεις λιγο μπουρδελο μες στο μυαλο σου? ΝΑ μου πεις για τον Αλαβανο και κατι αλλους ψευτοαριστερους που ειναι τριζαμπλουτοι και να σου πω πεστα ρε φιλε να αγιασει το στομα σου. Η μηχανη μεγαλου κυβισμου (που μπορει να την πηρε και 2.000 μεταχειρισμενη με γραμματια) δεν λεει απολυτως τιποτα. Δειχνει ομως, ποσο καποια στερεοτυπα- προκαταλειψεις επηρεαζουν την οπτικη μας και τη σωστη κριση μας.

Επεισης ενα αλλο πραγμα που θελω να πω ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας, ειναι οτι οσο χωριζομαστε σε αριστερους και δεξιους και μισιομαστε με παθος, μας εχουν στο χερι. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. Αρχαιο δογμα, δοκιμασμενο και επιτυχημενο ανα τους αιωνες.

Σταματηστε να μαλωνετε μεταξυ σας και αρχιστε να δαγκωνετε το συστημα. Και να θυμαστε οτι και οι αριστεροι και οι δεξιοι (για απλους ανθρωπους μιλαω οχι για λαμογια πολιτικους) θελουν το καλο της χωρας. Και οι δυο εχουν καλες προθεσεις για τον τοπο, και ας ειναι και λαθος αυτα που θελουν και ζητανε. Ας μη μισουμε αυτους με τους οποιους διαφωνουμε και δεν καταλαβαινουμε, περισσοτερο απο τους δυναστες μας.

Καποιος που "εχυσε" οταν ειδε τους ελληνες ενωμενους και αγανακτισμενους στις πλατειες.

ΥΓ ΚΑθοριστε τις προταιρεοτητες σας, γιατι χανομαστε.