Σάββατο, Ιουνίου 23, 2012

Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ F-4 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΕΑ


Οι ένοπλες δυνάμεις της Συρίας κατέρριψαν μαχητικό της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στην ανατολική Μεσόγειο χθες, ανέφερε το γραφείο του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ανακοίνωσή του.
"Βάσει των πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν από την αποτίμηση των αρμοδίων θεσμών και από τις κοινές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης με τη Συρία, έγινε αντιληπτό ότι το αεροσκάφος μας καταρρίφθηκε από τη Συρία", ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου του Ερντογάν.

Η κυβέρνηση της Τουρκίας θα λάβει τις αποφάσεις της για την αντίδρασή της όσον αφορά το επεισόδιο όταν όλες οι λεπτομέρειες αποσαφηνιστούν, ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά από μια δίωρη σύνοδο του ιδίου του τούρκου πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησής του και ανώτατων αξιωματικών των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων.
Η ανακοίνωση του γραφείου του Τούρκου πρωθυπουργού αναφέρει ακόμα ότι οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης για τους δύο αγνοούμενους χειριστές του αεροσκάφους F-4 της τουρκικής ΠΑ συνεχίζονται.
Μπ.Γ. © ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
ΠΡΕΖΑ TV
23-6-2012

4 σχόλια:

ΕΚΤΩΡΑΣ είπε...

Αυτήν την στιγμή η Τουρκιά είναι μια από τις σημαντικότερες παγκόσμιες δυνάμεις(είναι η 15η οικονομία παγκοσμίως)και βρίσκεται σε γενική άνοδο.Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί Έλληνες έχουν στείλει τα λεφτά τους στην Τουρκία(πάνω από 500εκατ. καταθέσεις).
Ανεξάρτητα αν ο λαός της πεινάει,το κράτος είναι αρκετά ισχυρό το ίδιο και ο στρατός της.
Η Τουρκία πέρα από της βλέψεις που έχει για την ανατολική μεσόγειο(Αιγαίο,Ιόνιο και Αδριατική) και τον Εύξεινο πόντο,θέλει να πάρει υπό την σφαίρα επιρροής της σχεδόν όλην τον ισλαμική περιοχή γύρω από αυτήν (από Αίγυπτο μέχρι Σαουδική Αραβία).Με σκοπό να ελέγχει την διώρυγα του Σουέζ αλλά και να έχει διέξοδο στον ινδικό ωκεανό.
Αυτό θα το πετύχει μέσα από πραγματικό και οικονομικό πόλεμο με την βοήθεια της Αμερικής.
Ίσως η βασική στόχευση της Τουρκίας να είναι αυτές οι περιοχές και όχι τόσο η Ελλάδα που είναι σύμμαχος των Αμερικανών.
Όσο για την Αδριατική θάλασσα η Τουρκία θα έχει διέξοδο από Αλβανία και Βοζνία κ Ερζεγοβίνη που έχει πολύ καλές σχέσεις.
Δυστυχώς εμείς έχουμε μια πολύ παθητική στάση και γινόμαστε έρμαιο των κάθε λογής παιχνιδιών χωρίς να μπορούμε να σηκώσουμε ανάστημα ώστε να ακολουθήσουμε μια πιο αυτοδύναμη πορεία για καλό της πατρίδας μας.
Και φυσικά δεν εννοώ τις ανεκδιήγητες ανοησίες κάποιων πολιτικών χώρων που μιλούν για αλησμόνητες πατρίδες.
Η Ελλάδα αυτήν την στιγμή αλλά και στο μεσομακροπρόθεσμο μέλλον μόνο με χώρες, τύπου Σκόπια, μπορεί να αναμετρηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι έχουν ΑΡΧΙΔΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-6TgGWMOa2k


http://www.evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_72048_1.asp

Ανώνυμος είπε...

"όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!" και το επανέλαβε πολλές φορές "εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..." εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς... Τον ξαναρωτήσαμε "τι άλλο είδες Δέσποτα;" και μας είπε "θα σας πω μετά..." αλλά μετά εκοιμήθη...»