Δευτέρα, Ιουνίου 04, 2012

ΠΑΙΑΝΊΑ-ΦΙΛΗΣΕ ΤΟ ΛΗΣΤΗ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ... LEXOTANIL!


Στόχος ληστών έγινε τα ξημερώματα ένα σπίτι στην Παιανία.
Τρεις κακοποιοί παραβίασαν την πόρτα εισόδου της μονοκατοικίας, ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια με την απειλή όπλων, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια διέφυγαν με το αυτοκίνητό της.
Όταν φτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.
Πίσω όμως από αυτήν την καθημερινή, δυστυχώς, πραγματικότητα, η ληστεία αυτή αποκάλυψε και μια απίστευτη στιγμή.

Η 69χρονη γυναίκα, μιλώντας στο ειδησεογραφικό site Νewsit, τόνισε πως οι ληστές δε φορούσαν κουκούλες, ο ένας ήταν ψηλός και οι άλλοι δύο πιο κοντοί και μιλούσαν αλβανικά. 
Όπως περιέγραψε, τους παρακάλεσε (στα αλβανικά) να μην την πειράξουν, γιατί έχει χειρουργηθεί στη μέση και τότε ο ένας ληστής της έδωσε ένα «Lexotanil» για να την ηρεμήσει και εκείνη από ευγνωμοσύνη... τον φίλησε στο μάγουλο! ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
4-6-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΠΡΕΖΑ, παλιομαλάκα επικίνδυνε , σάπιε, τιποτένιε!!
Ποια ""ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ" στιγμή ρε παπαράνθρωπε, κούφιε, αλληλέγγυε ,σκατένιε μαλάκα!! Ανθρώπινη στιγμή βρε μαλάκα που οι λαθροΑλβανοί κλέβουν/σκοτώνουν/βιάζουν? Να τους πούμε και ευχαριστώ στο τέλος! Εεε? Τι λες!!
Σε λίγο θα μας τους παρουσιάσεις και σαν Ρομπέν των δασών τους μπάσταρδους του Αλμπάνηδες!! Αρε ΠΡΕΖΕ ξύλο και γαμήσι που σου χρειάζεται!! Είσαι τόσο γελοίος που ούτε και οι γονείς σου σε θέλουν πλέον!!
ΜΑΛΑΚΑ!!! ΨΟΦΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

H ανθρωπινη στιγμή είναι που λήστεψαν τη γυναίκα;

Ανώνυμος είπε...

βρε μαλακα αμπαλε 4,15 απο το πρωτο θεμα ειναι η ειδηση πηγαινε εκει και κανε τα παραπονα σου. Δεν ξερεις να διαβαζεις ρε γιδοτυρι? Αλλα τι περιμενεις απο εναν μπαγλαμα που θελει να το παιζει μαγκας απο το pc του

Ανώνυμος είπε...

Ανθρώπινη στιγμή είναι ότι αλβανοί κλέβουν αλβανούς... αμάν πιά όλα τα θέλετε στο μούλτι;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

βρε μαλακα αμπαλε 4,15 απο το πρωτο θεμα ειναι η ειδηση πηγαινε εκει και κανε τα παραπονα σου. Δεν ξερεις να διαβαζεις ρε γιδοτυρι? Αλλα τι περιμενεις απο εναν μπαγλαμα που θελει να το παιζει μαγκας απο το pc του
5:20 μμ

ΣΦΑΞΑΝΕ ΑΛΛΟΥΣ 5-6 ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΖΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ....ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ?
ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΡΕΖΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΡΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΑ ΦΙΛΑΚΙ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΗ/ΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ,ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΟ-ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

αυτός ο 4,15μμ είναι βέβαιο ότι είναι Αρβανίτης και δεν το ξέρει η φωνάζει πολύ για να το κρύψει.Γενικά όσοι το παίζουν και πολύ πατριώτες το κάνουν για να κρύψουν την καταγωγή τους η γιατί είναι τελείως ανιστόρητοι.

Ανώνυμος είπε...

να φωναξουμε τον παπαρα τον μιχαλολιακο να φυλαει σκοπια εξω απο καθε σπιτι ηλικιωμενου !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που δεν του πήρε και καμιά πίπα για να τον ευχαριστήσει!! Αντί για να βγει στα κανάλια και να σιχτιρίσει όλα τ' αλλοδαπά κατακάθια που έχουν έρθει παράνομα στην χώρα.., αυτή βγήκε και τους ευχαρίστησε!!
Βέβαια υπάρχει και η εκδοχή να φοβάται η κακομοίρα να μην την ξανακλέψουν/ή σκοτώσουν και γι' αυτό να τα είπε έτσι!
Όπως και να έχει όμως, απέλαση σε όλα τα λαθροσκουλίκια και κλείσιμο των συνόρων!!
Υ.γ. Εννοείτε θα σας στείλουμε και τον πρέζα να σας κάνει παρέα ή ότι άλλο σεξουαλικό επιθυμείτε!! Είναι χρόνια γνωστό πως του πρέζα του αρέσουν τα σφιχτά/βρόμικα Πακιστανικά λουκάνικα!!