Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2012

Καίγονται σπίτια στην Κερατέα!



Πύρινη κόλαση στην Κερατέα, όπου σπίτια έχουν τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Η φωτιά ξεκίνησε στον οικισμό "Διόνυσος" από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία λίγο μετά τις 14:00 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης.
Η πυρκαγιά έχει εξαπλωθεί και στις γύρω περιοχές, οι οποίες είναι δασικές και υπάρχουν αναζωπυρώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες πέντε σπίτια έχουν τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους παιδική κατασκήνωση και ένα μοναστήρι. Στην περιοχή υπάρχει ένα γηροκομείο το οποίο όμως δεν κινδυνεύει.






Στην κατάσβεση συμμετέχουν 120 πυροσβέστες με 56 οχήματα, 56 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 7 αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.
Τις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσκολεύουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Λαυρίου.
Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα στα άλλα πύρινα μέτωπα. Σε ύφεση βρίσκονται οι πυρκαγιές στις περιοχές Πλατάνι και Άγιος Γεώργιος Δρεπάνου στην Αχαΐα. Σε ύφεση βρίσκεται επίσης η φωτιά στην Κίσσαμο Χανίων.


ΠΡΕΖΑ TV
19-07-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπιασαν δουλειά οι Αλβανοί και οι Τούρκοι πράκτορες. Oυδείς συλλαμβάνεται. Καμμιά πολιτική επιστράτευση ή περιορισμός κυκοφορίας στα δάση δεν επιβάλλεται. Όλα χύμα.... Μπραβο Σαμαρά τρικολόρε!

Ανώνυμος είπε...

οι χρυσαυγιτες κανουν τωρα συσσιτια παντου με τους μισθους των βουλευτων τους, μοιραζουν ρουχα σε ανεργους και πηγαινουν σε καθε κατασβεση πυρκαγιας για να δειξουν οτι και καλα διαφερουν απο τα αλλα κομματα.

Ανώνυμος είπε...

Δεκάδες ομάδες εθελοντών της Χρυσής Αυγής βοηθούν από το μεσημέρι χθες στην κατάσβεση των πυρκαγιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Και κάποια κοθώνια άλλων κομμάτων τραβάνε για τις ...παραλίες.
Ο λαός καταλαβαίνει ποιοί βοηθάνε και ποιοί πάνε παραλία. αδεν είναι χαζός ο λαός. Δείτε τι γράφουν όλα τα τοπικά μπλόγκς, όπου έχει φωτιές. Όλα γράφουν μπράβο στην ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

ρε χρυσαυγιτες, δεν εχει καμμια δουλεια η χρυση αυγη να πηγαινει στις φωτιες.

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΛΟΙΠΟΝ... ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι θα γίνει γνωστό ότι πλήρωμα οχήματος πυροσβεστικής στην Κρήτη αντί να σβήσει τη φωτιά έστριψε γιά να σώσει χρυσαυγίτες που κινδύνευαν?

Ανώνυμος είπε...

Ποια φωτιά πηγαίνει η χρυσή αυγή. Θεατράκι και παραμύθια τους είναι

Kαι γιατί ρε βλάκες χρυσαυγίτες πηγαίνουν και χτίζουν οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ πάνω στα καμμένα. Ποιοι Τούρκοι και Αλβανοί , οικοπεδοφάγοι ντόποιοι είναι.

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυση Αυγή θα τα λύσει όλα!Τις φωτιές την εγκληματικότητα! Το καλάθι της γιαγιάς! Τη βοήθεια στο σπίτι!Το καλάθι της νοικοκυράς!Το παιδι να το φερνουν στο σπιτι απο το σχολείο!Πραγματικά ειναι ανίκητα αυτά τα παλικάρια!Επισης επειδη ειναι καράφλες τα μαλιά τους δεν πιάνουν φωτιά και έτσι υπερνικούν τις φλόγες!

Μονο ο Τσακ Νόρις μπορεί να νικήσει την Χάλκινη Αυγή!

(....Σηκώθηκαν και τα σκατά να τραβήξουν το καζανάκι...)

Ανώνυμος είπε...

Μολις ξέσπασε φωτιά έξω από το Ρέθυμνο.

Καλούνται οι περίεργοι που δηλώνουν χρυσή αυγή να μείνουν μακριά γιά να μπορέσουν οι πυροσβέστες να σβήσουν τη φωτιά κι όχι αυτούς...