Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2012

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: « ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»


Στη φυλακή θα έπρεπε να είναι τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής,, σύμφωνα με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.Η δήλωσή του αυτή δίνει συνέχεια στη βεντέτα του με τη Χρυσή Αυγή.
Πιθανόν ο Ι. Μπουτάρης κάτι να γνώριζε αφού ένα γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής, που ήταν μάλιστα και υποψήφιος περιφερειάρχης, βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστεί ως ύποπτος για διπλό φόνο.



Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, με τη σειρά τους, επιτέθηκαν με βαρείς χαρακτηρισμούς στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την πρόθεσή του να πραγματοποιούνται κοινές περιπολίες στη Βόρεια Ελλάδα Ελλήνων και βουλγάρων αστυνομικών.
Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, προειδοποίησε τον κ. Μπουτάρη ότι εάν δεν ανακαλέσει την απόφασή του τότε «θα σηκωθούν σφραγισθέντες Βουλγάρων από τα μνήματα και θα τον πάρουν στο κυνήγι». Ποια ήταν η απάντηση του; Ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα που πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο.
Χθες ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τάχθηκε κατά της επανασύστασης του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, λέγοντας ότι λειτουργούσε για εξυπηρέτηση πελατειακών σχέσεων και για να δημιουργεί εθνικιστικά αισθήματα.
Καλεσμένος στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega" ήταν ο Γιάννης Μπουτάρης. O κ. Μπουτάρης μίλησε για τα σκουπίδια και την ανακύκλωση στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τον... εθνικισμό, το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και τον Μητροπολίτη Άνθιμο.
Σύμφωνα με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Ι. Μπουτάρη, τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή. Η δήλωσή του αυτή δίνει συνέχεια στη βεντέτα του με τη Χρυσή Αυγή. Πιθανόν ο Ι. Μπουτάρης κάτι να γνώριζε αφού ένα γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής, που ήταν μάλιστα και υποψήφιος περιφερειάρχης, βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστεί ως ύποπτος για διπλό φόνο.
parapolitika-iefimerida
by alex




Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=63470:-l-r&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz219MDSdUu 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
20-7-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: