Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2012

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, η σωφρονιστική υπάλληλος που έχει «άμεση εμπλοκή» στην υπόθεση της απόδρασης κρατουμένης για συμμετοχή στους «Ροζ Πάνθηρες» από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.



Σύμφωνα με τις αναφορές υπηρεσιακών παραγόντων των φυλακών Κορυδαλλού, «στις 18.00, η κρατούμενη με την αιτιολογία ότι ήθελε να παραλάβει χρώματα από γνωστό της πρόσωπο, έπεισε σωφρονιστική υπάλληλο να ανοίξει την πόρτα, παρά τα όσα αντίθετα προβλέπει ο κανονισμός του καταστήματος κράτησης». Όταν άνοιξε την πόρτα «δέχθηκε επίθεση από άγνωστο πρόσωπο το οποίο αφού χτύπησε την υπάλληλο, απελευθέρωσε την κρατούμενη». Ο άγνωστος άνδρας και συνεργός της 43χρονης οπλοφορούσε.


Η σερβικής καταγωγής κρατούμενη, που ήταν προφυλακισμένη με την κατηγορία της συμμετοχής στη διεθνή σπείρα που «είχε χτυπήσει» σε κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ευρώπη, εργαζόταν στις φυλακές ως ελαιοχρωματίστρια.


Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες απόδρασης, ενώ έρευνα διεξάγει παράλληλα και η Ελληνική Αστυνομία


  ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΡΕΖΑ TV
12-7-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να τιμήσει ο παππούλης της δημοκρατίας τη σοφρ. υπάλληλο! Έσωσε τη φυλακή γιατί ο οπλοφόρος κρατούσε μπαζούκας και θα την ανατίναζε! Ρε που ζούμε...