Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2012

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ


Αναστάτωση επικράτησε στο Αγρίνιο, όταν σε καφενείο στο οποίο ήταν μαζεμένα μέλη της Χρυσής Αυγής ξέσπασαν επεισόδια με αντιεξουσιαστές οι οποίοι έφτασαν εκεί για να τους επιτεθούν.
Όπως δημοσιεύει το aerasfm.gr, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή των Δικαστηρίων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει και ένας τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου.



Όλα ξεκίνησαν όταν έξω από το καφενείο στην οδό Εθνικής Ενότητας στο οποίο ήταν συγκεντρωμένοι Χρυσαυγίτες μαζί με τον βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, έφτασαν αντιεξουσιαστές. Αυτοί τους επιτέθηκαν και από τα βίαια επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και τζαμαρίες παρακείμενων καταστημάτων.


Στο σημείο όπου έφτασε και η αστυνομία χρησιμοποίησε μέχρι και χημικά για να μην επεκταθούν οι βίαιες συγκρούσεις. IEFIMERIDA.GR
ΠΡΕΖΑ TV
9-7-2012

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντιεξουσιαστές και χρυσαυγίτες ,οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Αμφότεροι προσπαθούν να αναδείξουν το μεταναστευτικό σαν το κύριο πρόβλημα της ελλάδας σήμερα.
Γι αυτό ποτέ δεν έχουμε δει τις συμμορίες αυτές να δημιουργούν επεισόδια κατά τη διάρκεια των επισκέψεων της τρόικα,ή κατά την επίσκεψη του Φουχτεν ή του Ραιχεμπαχ στη Βουλή ή στα ανώτατα δικαστήρια.
Οι ενέργειές τους θυμίζουν αμοιβόμενες μονοθεματικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ)

Ανώνυμος είπε...

Οι πουλημένοι δημοσιογράφοι του συστήματος φυσικά ΔΕΝ θα κατακεραυνώσουν την επίθεση κατά βουλευτή της ΧΑ. Θυμάστε ότι πρόσφατα που χρυσαυγίτες φέρεται να είχαν ρίξει ...νεράκι σε μαρξισταρά βουλευτή που ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που στέλνει καθημερινά έλληνες στην αυτοκτονία, θυμάστε τι έσερναν κατά της ΧΑ. Τώρα κατά της ακροαριστεράς τί-πο-τα.

Δεύτερον: Θαυμάστε τους ακροαριστερούς. Δεν επιτίθενται κατά των πασόκων που εξαθλίωσαν τον κοσμάκη, αλλά κατά της ΧΑ, που δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο και είναι ΚΑΤΑ του μνημονίου. Θαυμάστε....

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΞΥΛΟ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ES ΕS?
ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΟΥΤΣΟ & ΞΥΛΟ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...


Έπεσε λέει ματσούκι στο Αγρίνιο; Χαχαχα, ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ! Ο Μελιγαλάς όμως έχει ακόμα χώρο και τα κονσερβοκούτια δεν σκούριασαν!

Tα πουτανάκια των χρυσαύγουλων οι μπάτσοι πως και δεν τους έσωσαν για μια ακόμα φορά;

ΣΚΑΤΑ, ΠΟΡΔΗ, ΧΡΥΣΗ ΟΣΜΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Έπεστε λέεις μουτσούκις στος Αγρίνιος; Χαχαχα, ΕΤΣΙς ΡΕ Μα ΤΑ ΠΟΥΝΤΑΝΟΓΚΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΛΙΙΓΓΑΛΑ! Ο ΜΕΓΛΙΙΓΓΑΛΑ έΚει χώρος και τα κονβοορκούτις δεν σκούριασον!

Tα πατανάκια των χρυσο αγνών κακώς μπάτσοι δεν έσωσαν ακόμης ενος φορά;

ΣΚΑΚΤΑ, ΠΟΡΝΤΕΣ, ΧΡΥΣΗΣ ΟΣΡΜΗΣ!!

GIA NA KATALAVAINOYN KAI TA PAKISTANA

XAXAXAXAXAXAXAXAAX

Ανώνυμος είπε...

εχουν λυσσαξει τα μαρξιστοειδη επειδη η χρυση αυγη που τους μισθους των βουλευτων της τους κανει συσσιτια της φτωχολογιας μπηκε στη βουλη και τωρα δεν θα αφηνει τους πολιντικαντηδες εκει μεσα να ψηφιζουν ολη την ωρα αυξησεις των βουλευτικων υπερμισθουλαρων.

αφρηστε κιάλλο απλυτα μαρξισταρια.
ο φτωχος κοσμος ειναι με την χρυση αυγη. (οχι θα πηγαινε με τα μαρξιστοειδη που είναι κολλητοί των τοκογλύφων- βλεπε καθε υψηλοβαθμε στελεχος στην κυβερνηση τους: πρεπει να ειναι της γεννιας του πολυτεχνειου= μνημονιακος, πρωην κομμουνι και νυν τραπεζίταρος.)

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΧΘΗ Η ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΝ ΚΥΡΙΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

Αντί να κάνουν επιθέσεις στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάνουν στην Χρυσή Αυγή. Καταλαβαίνετε τώρα τι εστί αναρχικός. Εστί φιλοπασόκος. Απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Οι φασίστες δολοφόνοι αναρχικοί επιτέθηκαν στους φασίστες δολοφόνους της ΧΑ,ε και;Βέβαια αν είχε γίνει το αντίθετο θα είχαν λυσσάξει τα κανάλια αλλά τους αναρχοφασίστες τους έχουν σε συμπάθια

Ανώνυμος είπε...

...κατά τα άλλα η χ.α. αν δεν υποβάλλει αμέσως μηνύσεις κατά όσων της επιτίθενται και την υβρίζουν, στο δρόμο, στο ίντερνετ κλπ, θα χάσουμε πάσα ιδέα γι αυτήν. Περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Στο ΠΑΣΟΚ γιατί δεν κάνει το άπλυτο αληταριό ποτέ καμμιά επίθεση; Το ΠΑΣΟΚ δεν μας έφερε το μνημόνιο;

Ανώνυμος είπε...

11.58 den kanoon epitheseis sto pasok epeidi ta grafeia too pasok ehoon kleisei shedon pantoo.
tora anoigoon grafeia tis hrisis avdis san ta manitaria, kirios stis laikes witonies.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ έφερε το μνημόνιο η Χρυσή Αυγή. Η ΧΑ είναι αντιμνημονιακή. Αρα οι άπλυτοι είναι είτε ηλίθιοι είτε απλά πουλημένα τσογλάνια του κοινού ποινικού δικαίου.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιόν ακριβώς κάνουν "αντίσταση" τα κοπρόσκυλα της ακροαριστεράς? Όλοι οι κορυφαίοι τραπεζίταροι κομμούνια είναι. Πλάκα μας κάνετε ρε? Ουστ ρε απο κει.

Ανώνυμος είπε...

re zwa, se ligo tha vgalete tous ypourgous pakistanous, zwa . O kathenas mporei na krinei monos tou tis kiniseis kai tis drasis tis aristeras. ostoso , giati meta apo kathe episodeio trexetai na kryftite pisw apo tis aspides twn mpatswn ? parte to xampari epitelous ( eseis pou to pisteuete giati oi kathodigite sas to kseroun sigoura) eiste organo tou systimatos. gia auto de sas akoumpaei kaneis. Se posa anarxika stekia- katalipseis tin exoun pesei i mpatsoi? posos kosmos mesa? Eseis poioi eiste re antimnimoniakoi? ti exete kanei gia na pliksete to systima? ksulo se kathe katatregmeno, se kathe apliroto anasfalisto egrati. zwa

Ανώνυμος είπε...

αρχισε η κλωτσοπατιναδα σκατοφασιστομουτρα. ξυλο μεχρι να εγαφανιστειτε και να επιστρεψετε στα γνωστα επιπεδα του 0.2 %. τσακιστε τους αλυπητα παντου ντοπιοι και ξενοι συντροφοι.

Ανώνυμος είπε...

αρχισTος TηS κλωστοςπαστινταδος σκατοςφασιστομουτρος. ξυλος μεχρις να εγαφανιστειτε(εδώ το έγραψες μόνος σου) και επιστρεψεις στος επιπεδος του 0.2ετοκοισ .Α! και τσακιστος τους αλυπητος παντους ντοπιος και ξενος συντροφος.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Φασίστες,μην δείχνεται συνέχεια την βλακεία σας.Τόσα χρόνια,εσείς βγήκατε στους δρόμους βρε ζώα,για να χτυπήσετε καμμιά κυβέρνηση?????ΟΧΙ.Το ΠΑΣΟΚ,ΠΌΤΕ ΤΟ ΧΤΥΠΉΣΑΤΕ?????Την ΝΔ,ξέχασα,αυτοί είναι φίλοι σας,αλλά από το πασοκ πήρατε λεφτά,να τους ευγνωμονείτε...Οι αναρχικοί πάντα ήτανε στους δρόμους.Ολοι κομμούνια είναι?????Ναι όλοι οι τραπεζίτες κομμούνια είναι και εφαρμόζουνε τον κομμουνισμό.......Σε ποιά σχολεία σας μαθαίνουνε αυτές τις αηδίες?????ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ..Λίγο ακόμη και θα εκραγεί ο εγκέφαλος σας....η πολύ μαλακία βλάπτει σοβαρά την υγεία....

Ανώνυμος είπε...

KΑΙ ο Πρετεντέρης και οι υπόλοιποι δημοσιοκάφροι,φίλοι των αναρχικών είναι.....αλλά τζάμπα ασχολούμαστε με ηλίθιους....

Ανώνυμος είπε...

προς το ταγγαλακι 12.35. ρε ζωο γαμω την ελλαδιτσα σου οι Πακιστανοι καλυτερα ξερουν την γλωσσα των προγονων σου απο εσενα. αντε γαμω τον χριστο σου και το κωλοεθνος σου. χεζω στην σημαια σου μαλακα λοβοτομημενε φασιστα. μια ζωη ΚΑΜΠΟΥΛ το μπουρδελο η κωλοπρωτευουσα σου στουρνε. ουγκ ρε

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιόν ακριβώς κάνουν "αντίσταση" τα κοπρόσκυλα της ακροαριστεράς? Όλοι οι κορυφαίοι τραπεζίταροι κομμούνια είναι. Πλάκα μας κάνετε ρε? Ουστ ρε απο κει.

Ανώνυμος είπε...

αντο να επιτεθουν στους πασοκους λοιπον, που εφεραν το μνημονιο, τα απλυτομαρξισταριά επετέθηκαν στην ...ΧΑ που ειναι αντιμνημονιακή. Καταλάβατε τωρα τι κόλπο παιζει με τα απλυταριά τους "αντιεξουσιαστες"... Καταλαβατε δουλεμα που μας κανουν.... Το πασόκ το θεωρουν ¨καλό".....

Ανώνυμος είπε...

Οδο εθνικης ενοτητας σου λεει ο αλλος. Τπ αρστερο χαρι του συστηματος βαραει το δεξι. Αυτο δεν ειναι μαχη, ειναι παλαμακια. Διωξτε πρωτα τους γρμανους, και μετα σκοτωθειτε σαν ανθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

4.13 Kai eseis anti na epitetheite stous politikous epititheste stous metanastes. Prota koitame th dikh mas kampoura kai meta twn allwn.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό σημαίνει απλυτομαρξισταριό, λοιπόν.... Δεν αγγίζουν το πασόκ. Ούτε απέξω δεν περνάνε. Εσύ πιτσιρικά που διαβάζεις αυτές τος γραμμές κάτσε και υπολόγισε ΓΙΑΤΙ δεν αγγίζουν τους τοκγλύφους του πασοκομνημονίου.

Ανώνυμος είπε...

το ΜΠΑΣΟΚ εκτελεσε τον Λαμπρο
http://www.youtube.com/watch?v=WNqqByKiiAA

Ανώνυμος είπε...

3 47 tης μανας σου

Ανώνυμος είπε...

4.48 Γιατι η χρυση αυγη κυνηγησε ποτε πασοκους? Μονο μεταναστες ξερετε να μαχαιρωνετε. Πιο συστημικοι και απο τον συριζα. Αντε τραβα να βαλεις καμια βομβα σε κινηματογραφο που παιζει ρωσικες ταινειες, και ασε τις πολιτικες αναλυσεις.

Ανώνυμος είπε...

σαν να βλεπω παναθηναικους και ολυμπιακους ενα πραγμα.χαχαα.αντισυστιμικη η Χ.Α. οι τραπεζιτες κουμουνια . οτι κοτσαναρα θες να ακουσεις μπενεις στα σχολια του ΠρεζαTv και κλααααανεις απο τα γελια.Αντι να ειμαστε εξω και να κυνηγαμε πολιτικους και να δειχνουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ την αντιθεση μας στηνουμε αντιφασιστικες απεναντι απο τις φασιστικες και παιζουμε χαστουκια στο αγρινιο στα λιοσια στη νικαια και παει λεγοντας. Οσο για τον "κραχτη" Χ.Α. που κραχτης ειναι συζιτιεται παντου . Οι φορολογικες που ερχονται για να μας σκισουν και τι εχει προσθεσει μεσα ο μεγαλος δεν ακουγονται π ο υ θ ε ν α . πως να μην εισαι συτιμικη ωρε Χρυση Αυγη ? Το κοπρωσκυλο που γαβγιζει στο μπαλκονι του πλουσιου εισαι ρε πουστη μου! Κουραγιο αδερφια μοδα ειναι θα περασει αφηστε τα χαστουκια στους βλακες τραβηχτε τους στην εδρα που παιζετε το παιχνιδι (βλεπε Συνταγμα) και μολις αρχισουν παλι να ξεπυδανε απο τις γραμμες των ΜΑΤ , πειτε μου μετα για αντισυστιμικους και συστιμικους .Αδερφια Γερα!Ο κοσμος ξεχνα!Εμεις ΠΟΤΕ! κλαψτε νουμερα τωρα απο κατω . πειτε τις παπαριες παλι ! Β.Α.